8000 TL
183MH/s Ethereum (Opsiyonel olarak custom BIOS ile 190MH/s ye kadar çıkıyor)
Özellikler :
gpu : Sapphire Rx 480 8GB
anakart : Gigabyte GA-990FXA-UD5 R5
işlemci : AMD Fx 4200
ram : 4GB Kingston hyperx fury 1600MHZ DDR3
ssd : 120 GB Kingston
riser : 6x USB riser
psu : 1000W Platinium kendi üretimim
kasa : alüminyum rig kasası
Plug and play , Yani : (Tak çalıştır bak dalgana )hazır sistem.
Bozulursa beni ara yenisini yollayayım, İzmir'de isen teslimat yaparım
Not : 1Kg boyoz hediyelidir. (Sıcak yenilir)
Gpu sayısı 1 olarak geliyor anladığım kadarıyla. Fiyat biraz tuzlu gibime geldi eğer 1 taneyse. Gerçi bütün her şey kurulu olarak gelicek ve garantisini de sağlıyorsun. bir de metal riglerde statik elektrik biriktiğini duymuştum ne kadar doğrudur ne değildir bilgilendirir misiniz ? Boyoz teklifi de fazlasıyla cazibe katıyor işe
Pazara koyduğun marjinal koleksiyon ürünlerine de bitiyorum ayrıca. Sevgiler, saygılar...
Hahah , GPU 6 tane gözümden kaçmış düzeltiyorum. teşekkürler
Ayrıca pazarda ki ürünlerimi beğendiğin içinde sevindim. Onun içinde teşekkürler.
Metal rig Konusuna açıklık getireyim:- Metal üzerinde statik elektrik birikmez, statik elektrik plastik, polyester vs gibi materyallere sürtündükçe sizin üzerinizde birikir ve siz elinizi metal bir cisime veya bir başka elektrik iletken materyale (insanda olabilir) uzattığınızda sizin vücudunuzdan oraya boşalır.
- Metal rigler sizin vücudunuzda biriken statik elektriği alarak topraya iletir ve sistemi statik elektrik yükünden korur
- Metal sakıncalı olsa bilgisayar kasaları ve server / sunucular plastik ve ahşaptan yapılırdı
- Metal (Türüne göre) iyi bir ısı ve elektrik iletkendir. Topraklamada başarılıdır. Ekran kartlarının arkasında
metal backplate konulması bu yüzdendir, orada oluşan ısıyı emer ve havaya karıştırır.
- Dokunduğunuz metalde insanı tehdit edecek miktarda elektrik varsa çarpılır belkide nalları dikersiniz.
- Dokunduğunuz metalde insanı tehdit edecek miktarda elektrik varsa ama evinizde toprak hattı varsa (60 senelik bir evde oturmuyorsanız) bu bir sorun yaratmaz.
-Metal sakıncalı olsa Bulaşık makinesi, çamaşır makinesi ahşaptan olurdu.
--- Eğer rig
metal olmaz ise ne olur / olabilir ?? --
- Rige elinizi uzattığınızda statik elektrik bilgisayar parçalarından birine "çıt" diye atlar ve bozma ihtimali oluşur.
- Bu sistemlerde yüksek akım (Amper) vardır. Isınan ekipman çoktur, bir kablo yanar ise tüm sistemi yakabilir ahşap ve plastik tutuşabilir.