Pages:
Author

Topic: Allah aşkına şu konu promotion mu? - page 2. (Read 473 times)

legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
December 26, 2019, 04:53:12 PM
ya kime ne arkadaş, kime ne? alan alır satan satar. bu kadar basit...kimseye hesap vermek zorunda değilim. bilindik bir borsada hacimli olarak trade edilen her hangi bir token-coini alırım da satarım da! benim özgürlüğüme kimse karışamaz. istersem yobitin en boktan shitcoinini de alırım "Kurtlar Vadisi Konsey"den izin mi alacam aq, para benim param

https://bitcointalksearch.org/topic/m.53132348

Yobit- PUMP/DUMP Takip/Analiz diye başlık açmışım,  AİR almışım EDC almışım satmışım KİME NE yauu Cheesy

edit: lafım buradaki kimseye değil, iyi niyetle yapılan uyarılara sözüm olamaz

hero member
Activity: 1680
Merit: 529
December 26, 2019, 04:45:44 PM
Burada her şey olabilir dikkatli olunsa bile olabilir adamlar yıllar önceki şeyleri bile deşiyorlar neden işte bu adamı ortadan kaldıralım diye o yüzden her zaman tetik de olmak lazım ama nereye kadar oda var. Her zaman kendi yolumuzda sapmak gerekiyor ve öyle gitmek lazım.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
December 26, 2019, 04:38:14 PM
Negatifi Yobit x10 token yüzünden verdiler.  diğer attıkları iftiralar yüzünden değil. o konuda dete den negatif verilecek bir şey yok. o zaman ben de dete yim herkese yapıştırayım negatifi. öyle iş olmaz.

zaten biri var benim hakkımda o uçuruyor bu tip şeyleri buradan.  diğer iddialarından bir şey çıkmaz. birisi tek tek toplu pm atıp şikayet etmediği sürece. onu da yaparlar tabi. isterse moderator IP lere baksın hiç bir şey olmaz.  ha birileri altımı eşmeye devam ederse kafayı takarsa illa uğraştırır başını ağrıtır. 2 yıl önceki translate konusunu bile ponzi bu diye bile birisi uçurmuş onlara.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
December 26, 2019, 04:32:11 PM
Kesinlikle değil. Bu kısa malboro işin başı zaten onun gibi bir iki tane daha olumsuz çocuk var. Türklere ciddi takıntısı var. İngilizceniz iyi ise çözersiniz. Umarım @blacknavy destek verir. O arkadaş epey etkili globalde de ağırlığı var gibi görüyorum ben.

Otto’nun başı multi hesap kullanmak, alt hesap ile kendine trust vermek, ban evasion ve Yobit imzası/tokeni tanıtmak gibi iddialar nedeniyle derde girdi. Bu iddiaların yanlış olduğunu varsaysak bile reputation açısından mağmaya doğru ittiklerini söyleyebilirim. Bir sonraki adım default trusttan blackliste alınmak ya da ban yemek bile olabilir. Bu nedenle, tünelin ucu aydınlanamayacak kadar karanlık ama Otto zaten Türk yerel forumunda en çok merit alan 8. kişi. Yani sıfırdan başlasa kolayca rütbe atlayabilir. Beyaz bir sayfa açmak ya da bu şekilde devam etmek onun tercihi, yolun sonu değil. Keşke elden bir şey gelseydi.
legendary
December 26, 2019, 04:31:11 PM
ya kime ne arkadaş, kime ne? alan alır satan satar. bu kadar basit...kimseye hesap vermek zorunda değilim. bilindik bir borsada hacimli olarak trade edilen her hangi bir token-coini alırım da satarım da! benim özgürlüğüme kimse karışamaz. istersem yobitin en boktan shitcoinini de alırım "Kurtlar Vadisi Konsey"den izin mi alacam aq, para benim param

https://bitcointalksearch.org/topic/m.53132348

Yobit- PUMP/DUMP Takip/Analiz diye başlık açmışım,  AİR almışım EDC almışım satmışım KİME NE yauu Cheesy

edit: lafım buradaki kimseye değil, iyi niyetle yapılan uyarılara sözüm olamaz
legendary
Activity: 2366
Merit: 2594
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
December 26, 2019, 04:22:06 PM
Editsiz halini görmedim ama bence yazdığınız uyarılar fazlasıyla yeterli bazen gerçekten saçmalıyorlar. O başlığı acemi bir birey bile şu haliyle okusa bırak almayı yanından bile geçmez. İlk 5 cümlenizin 5'inde de almayın demişsiniz zaten onlar da sonradan editlenmişe benzemiyor.
legendary
December 26, 2019, 04:18:22 PM
ben de 3 kırmızı 1 nötral yedim Cheesy meta'ya da yazdım "ağlayacaksanız theymos kapatsın hesabımı" dedim, daha ne diyim

https://bitcointalk.org/index.php?topic=5095156.2000

çok fazla takmamak lazım bunları kafaya, hesap olmadan da yaşarız evelallah Smiley
member
Activity: 1106
Merit: 25
December 26, 2019, 04:13:54 PM
https://bitcointalksearch.org/topic/m.53425716

Allah aşkına şu konu promotion mu?

Ulan adamlar cadı avı başlattılar, ortalığı ayağa kaldırdılar.  Gittik ön yargı olmasın, bu nedir ne değildir ortaya koyalım diye insan gibi konu açtık, tokenı test ettik, nasıl çalışıyor onu gösterdik tane tane koyduk.

bir de 50 tane yere uyarı yazdık. para kaybetme riski var. ne olduğu belli değil, tehlikeli yazdık. hatta açık açık almayın yazdık.

o**spu ruhlu dete  çetesi negatifi vermiş promosyonunu yapıyor diye. Bunlardan demek az bile illallah ediyormuş millet. Ulan o konunun neresi pazarlama konusu. adam diyor ki Scam pazarlıyor.

Bunlar nasıl bir beyin yapısına sahip onu da anlamış değilim ha.

Kesinlikle değil. Bu kısa malboro işin başı zaten onun gibi bir iki tane daha olumsuz çocuk var. Türklere ciddi takıntısı var. İngilizceniz iyi ise çözersiniz. Umarım @blacknavy destek verir. O arkadaş epey etkili globalde de ağırlığı var gibi görüyorum ben.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
December 26, 2019, 03:56:04 PM
https://bitcointalksearch.org/topic/m.53425716

Allah aşkına şu konu promotion mu?

Ulan adamlar cadı avı başlattılar, ortalığı ayağa kaldırdılar.  Gittik ön yargı olmasın, bu nedir ne değildir ortaya koyalım diye insan gibi konu açtık, tokenı test ettik, nasıl çalışıyor onu gösterdik tane tane koyduk.

bir de 50 tane yere uyarı yazdık. para kaybetme riski var. ne olduğu belli değil, tehlikeli yazdık. hatta açık açık almayın yazdık.

o**spu ruhlu dete  çetesi negatifi vermiş promosyonunu yapıyor diye. Bunlardan demek az bile illallah ediyormuş millet. Ulan o konunun neresi pazarlama konusu. adam diyor ki Scam pazarlıyor.

Bunlar nasıl bir beyin yapısına sahip onu da anlamış değilim ha.

Pages:
Jump to: