Pages:
Author

Topic: Allianz Şef Ekonomisti: Bitcoin'in Fiyatı 3'te 1'ine Düşecek - page 2. (Read 2089 times)

member
Activity: 297
Merit: 10
sen ver bana 100 000 btc her turlu satıp harcarım yeterkı versın bırılerı  Grin
satarsin satmasina
100 bin bitcoini tirak birgunde satip hesabina cekebilirmisin onu diyorum ben:) yoksa aylara bolersen olur bu is Smiley o zamana kadarda yine fiyati duser baloncu borsalara yarar Smiley))
full member
Activity: 672
Merit: 110
sen ver bana 100 000 btc her turlu satıp harcarım yeterkı versın bırılerı  Grin
member
Activity: 297
Merit: 10
alinazmi alinazikmi kim ne demise doğru demiş bukadar hızlı yukarı çıkıp okadar aşağı inen bir sistem olurmu çok iyimser analizda bulunmuş duneyin bütün coinlerin toplam değeri 100 milyardı akşam üstü 125 milyar dolar çıktı neye göre belirleniyor
 bukadar coin harcaması nereye yapiliyorki
 silah ticaretinmi Smiley uyusutucu ticaretinemi fideycilegmi arabamı satıyorlar arazimi satıyorlar coin karşılığında hiç Smiley
 akili davrnmakta yarar var birşeyin merkezi yok diye sınırsız yol alacak diye birşey yok
 birşeye donusuyorsa anlamı vardır katma değeri vardır
 hadi bakalım elinizde 100 bin bitcoin var satın bakalım nasıl satacaksınız satınız nasıl parayı hesaba indire gandi yapacaksınız
sr. member
Activity: 317
Merit: 250
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
Çok güzel keriz silkme hareketleri yapıyorlar bu piyasa o dedi diye düşmez kendisi balina mı acaba. Cheesy hiç sanmıyorum. Ekonomistlerin yorumu bu piyasada tutsaydı zaten herkes zengin olmuştu. Malesef mi desem sevinsem mi bilmeme ama bu piyasada büyük oyuncu olmadan kendi spekülasyonunu yaratamadıktan sonra söylenen sözler sadece lafta kalır ancak.
member
Activity: 360
Merit: 18
Bence de çok büyük bir spekülasyon dalgası var dünyada, 3000 dolardan btc alanlar şimdiden yüzde 20 kar ettiler bile.
full member
Activity: 672
Merit: 110
kendılerı daha cok alsın dıye o.c. yapıyorlar sade
member
Activity: 158
Merit: 11
UCY
J.P. Morgan CEO'sunun açıklamasından sonra şimdi de Allianz şef ekonomistinden Bitcoin'in geleceği için kötümser bir açıklama.

http://kriptokoin.in/allianz-sef-ekonomisti-bitcoinin-fiyati-3te-1ine-gerileyecek/

Ne düşünüyorsunuz?
Pages:
Jump to: