Pages:
Author

Topic: Almanların yüzde 29’u bir yatırım şekli olarak kripto paralarla ilgileniyor - page 2. (Read 429 times)

sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Almanlar genel yapı olarak çok garantici ve reel yatırımı seven insanlardır. Şuanki dönemde böyle bir oranın dünyadaki hiçbir ülkede gerçekçi olabileceğini düşünmüyorum
member
Activity: 308
Merit: 10
Alman hükümetinin kripto paralara yaklaşımı bu durumdaki en önemli etken. Devlet bir tehdit olarak görmediği için haliyle vatandaşlarda daha sıcak bakıyorlar.
hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
Almanlar bu tarz konularda genelde yavaş ve geç karar alma süreçleri vardır, o nedenle Alman toplumunu baz alırsak %29 çok yüksek bir oran onlar için, zaten yaş grubu da çok düşük yatırım yapanların. Almanlar eskisi gibi birçok alanda avantajlarını son 10 yıldır kaybediyorlar zaten.
newbie
Activity: 152
Merit: 0
adamların kafası çalışıyor arkadaş.zaten güçlü bir ülkenin vatandaşları daha da güçleniyorlar.kafayı kullanan kazanıyor arkadaş..
sr. member
Activity: 425
Ben bu verilere çokta inanmıyorum. Belirli bir sayı üzerinden yapılan anketle değerlendiriliyor ya da araştırma yaptık sonuç bu diye dayatıyorlar. Almanya'nın nüfusunun tamamını ya da belirli bir kesiminin yatırımlarını tek tek inceleme gibi durumları yok.  Tamam kripto para kullanımı var evet ama ne kadarı olduğu konusunda pek inandırıcı bir sonuç değil.
member
Activity: 336
Almanların kripto paralardan uzak durmak zaten anlamsız olurdu , devlet olarak blockchain teknolojisine ve kripto paralara karşı herhangi bir olumsuz durum çıkarmadılar ,aksine cazip vergi oranları ile halkı teşvik ettiler.
member
Activity: 560
Merit: 11
sadece Almanlar mı? 10 bin doların var ve ABD hisselerinden en güvendiklerine yatırdın. O hisse sana 2x kazandırması için geçecek süre en azından 1-2 senedir o da şansın varsa. kriptolarda ucuzdan alıp 2-3 ay içinde bunu yapabilecek olanlar dolu. orası da şans ama daha yüksek şans.
sr. member
Activity: 504
Aklın yolu bir olduğu için Almanların buna yönelmesini baya doğal karşılıyorum. Adamlar teknolojiyle bilimle zaten hayatlarının her alanında iç içeler, yeniliklere kapalı değiller. Bunlar hem üretimde hem girişimcilikte, hem de yatırım anlamında çok büyük artısı olan özellikler. Bizim gençlerimizin de kafası çalışıyor ama malesef yeniliklerden korkan bir toplumuz, kriptoya gençlerin çoğunun odaklanması bizde daha zor olabilir.
full member
Activity: 266
Merit: 100
https://cryptassist.io
Bence de olması gereken yatırım amaçlı ilgilenmek. Bu sadece tek başına yapılan, hayatı idame ettirme amaçlı olmamalı. Bir çalışmanın yanı sıra uğraş olmalı. Almanlar zaten herşeyin içindeler ve yüzde 29 da yadsınacak bir oran değil.
newbie
Activity: 112
Almanlar akıllı insanlar böyle bir oran çıkması normal, ama ICO konusunda pek ilerleme kaydedemiyorlar. Bir sisteme oturtsalar Dünya'nın en başarılı ICO'larını çıkaracaklarına eminim
jr. member
Activity: 224
Merit: 4
kripto piyasası bizi kolay kazanç yönünden heveslendiriyor. ama riskler de normal piyasadan daha fazla. hangi ülkenin merkez bankası hacklenip de parası çalınabilir. yani fiziksel saldırı olmalı, dijital piyasa da hack saldırılar kolay ve istedikleri gibi yapıyorlar. win xp kullanıcılar ve win açıklarını hedef alan Avrupaya saldırı yapıldı geçen sene ve fidye istendi bilirsiniz bazı dosyalarınızı şifreliyor, bitcoin gönder al anahtarı. yani saklaması son derece özen istiyor. Almanlar, Amerikalılar yani çoğu ülke Almanlar gibi kriptolara baya ilgili.
jr. member
Activity: 188
Merit: 8
türkiyede de özellikle belli yaşın altındaki genç kesimin kripto dünyasıyla yakından ilgili olduğunu düşünüyorum bizin arkadaş çevremiz bile bir mahalle insan yapar sadece ilgilenen
member
Activity: 378
Merit: 11
Almanları ben açıkçası biraz ilgisiz buluyordum ama sonuçta refah düzeyleri de iyi oldukları için ne olur ne olmaz diye yatırım yapıyor olmalılar. Anket grubu hangi çevreden seçildi ona da dikkat etmek lazım.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Geçen gün Para Dedektifi programını yapan Cem Seymen'in mükemmel bir konuşmasını dinledim ve bu konuşmanın ardından neden alman gençlerin kripto paraya güvendiğini daha iyi anladım. Gelecek teknolojide.
full member
Activity: 462
Merit: 100
Almanyada ve  diğer avrupa ülkerinde  de yavaş yavaş kriptopara merakı ya da yatırımı giderek artıyor. Yanlız bu oran Türkiyede daha da yüksek çıkacaktır kanaatimce. Çünkü bizde halihazırda yırtmak için her türlü girişimi deneyen bir tayfa var Smiley
newbie
Activity: 126
Bu oranın zamanla artacağını düşünenlerdenim. Şuan Türkiye'de daha fazla çıkacağına eminim belirli eğitim düzeyinde bütün gençler az ya da çok kriptoyla ilgileniyor
newbie
Activity: 280
   Ülke de kişi başına düşen gelir yüksek ve eşit dağılım alım gücü olan refah içinde yaşayan toplumlar daha çok rahat bir şekilde yatırım yapmaya başlıyor sadece Almanya için değil bütün bu şartlara uygun ülkelerde var
newbie
Activity: 154
Genç nüfusun bitcoin ve alt koinlere olan ilgisi çok fazla gençler bu alana yatırım yaptıkça pazar hacmi büyücektir. Almanya'nın gençleri doğru yolda ilerliyor tebrik ederim  Grin
member
Activity: 196
Bitcoin popülaritesinde büyümeye devam ettiği için, hükümet ve finansal kurumlardan daha fazla ilgi çekmektedir. Geçtiğimiz yıl FOREX.com araştırma direktörü Katherine Brooks, Bitcoin, Euro'ya alternatif olabilir." Diye bir açıklama yapmıştı.
member
Activity: 182
Almanyada gençler arasında kripto parala olan güven daha fazla sonucu da çıkıyor bu anketten. Genç nesil teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyor ve ona göre yatırımını yapıyor.
Pages:
Jump to: