Pages:
Author

Topic: Almanya'da Banka ile Anlaşan TokenPay hakkında ne düşünüyorsunuz? - page 2. (Read 250 times)

hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Arkadaşlar hevesinizi kırmak gibi olmasın ama bana boş bir token gibi geldi.

Banka satın alacak güce sahip bir token, böyle dandik bir websitesi kullanır mı? Video dandik, ekip sıradan, kısaca bana şuan ki fiyatı bile supply az da olsa yüksek geldi.
member
Activity: 448
Merit: 10
Qryptos kadar çöp bi borsa yok lan çekimler 2 gün sürer mi hafta sonları adamlar çalışmıyolar mk memurmusunuz siz neyine çalışmıyonuz anlamadım
member
Activity: 490
Merit: 16
Abiiii banka aldılarsa var ya bu kriptopara içinde tokenpay içinde Harika bir gelişme olur zAten adamlar ico fiyatını 4 dolar yapıp iddialı girmişler malum gvt ico da coin adeti az olmasına rağmen 1 dolardan satılmıştı başarılarının devamını dileyeceğiz Artık
full member
Activity: 672
Merit: 110
banka alacagına keske adam gıbı bır borsaya gırseydı ılk bas Cheesy tek borsa da ıslem goruyor
sr. member
Activity: 346
Merit: 250
Bana biraz gelecek kampanyasından ico değeri 4 dolardı. 10 doları gördü eğer böyle birşey gerçek ise 20-30 doları çok rahat görebilir. Adedi buna çok müsait.
jr. member
Activity: 195
Merit: 2
TokenPay'in Almanya'da bir banka satın aldığı iddia ediliyor her ne kadar gerip gelse de. Verge ile anlaşmışlar ve kredi kartı çıkartacaklarımış.. Şu anda Çin merkezli QRYPTOS borsasında işlem görüyor ve 25 milyon toplam coin adedi.. Ne düşünüyorsunuz forumda herhangi bir post bulamadım konuyla alakalı herkes bildiklerini döksün bakalım Smiley
Pages:
Jump to: