Herkese tek tek cevap vermek isterdim ama yorum kirliliği olmasın diye topluca yapmak istedim maruz görünİlginç bir teori olsa da yanlış admin'in nerede, kim olduğu biliniyor
sercandrop Benim attığım 2. sıradaki yorumu okuyun lütfen...
-----------------------------------------------
Hocam sen adamın postu açtıktan hemen sonra yazılan ilk yoruma verdiği cevabı okumadan yazmışsın. ( Biraz değişik bir cümle kurdum sanki ) En iyi saklanma yöntemi saklanmamaktır'ı savunuyorum dedi ya arkadaş
mela65 Yok hocam nokta atışı bir cümle olmuş
Matthias9515 Bu tarz konuları böylesine deşen, kurcalayan, takip eden kişileri görünce helal olsun demekten kendimi alamıyorum... Senin gibiler bu foruma her zaman lazım...
satoshi gerçek olmadığı gibi forumda satoshi rumuzu ile üyelik açıp da kendisini ifşa edecek değil.
neowutang Arkadaşım şundan haberin yok galiba >
satoshi-----------------------------------------------
Bu sır kripto meraklılarının günden güne artmasından dolayı bir yerde zaten açığa çıkacaktır aslına bakarsınız
jorgesalcedo Aynen katılıyorum dostum akıl akıldan üstündür elbet birisi bir gün ipin ucundan yakalayacak...
alıntının buyuk kısmını bilerek kestim kirlilik olmasın diye. cok entresan bir calısma ve epey ugrasmıssınız. buyuk ihtimalle dogru oldugu kısımlar vardır ama bu tamamının dogru olması imkansız gibi birsey.
koincik Güzel görüşleriniz için teşekkürler
Matthias9515'ın yaptığı iş zaten takdireşayan...
Açıkçası bende buna benzer bir düşünce içerisindeyim uzun zamandır.
crimsongoth Benzer görüşlere sahip insanların olduğunu görmek güzel...
hocam açıkçası forumda gördüğüm sağlam teorilerden biri olmuş, ama komplo teorisi, ile bilimsel teori arasındaki kalın çizgide bir yerlerde
rehberistan Yorumunuz için teşekkürler zaten forum kapalı bir kutu içinde çok sır barındırıyor her şeyi malesef ki deliller ile öne süremiyoruz...
hocam guzel bir paylasim iyi noktalara deginiyor ama dogru oldugunu pek sanmiyorum. satoshinin sadece bir kisi olmasi cok zor bence. tek kisinin yapabilecegi bir is degil bu.
udonmez Güzel yorumun için teşekkür ederim dostum evet satoshinin 1 kişi olması çok zor ama imkansız değil bence...
Bu tip yazıları, teorileri daha fazla okumak dileğiyle.
absurde Temennimiz aynı dostum yorumun için teşekkürler
Tam anlamı ile bir komplo teorisi olmuş hangi kafaları yaşıyor ve yaşatıyorsunuz anlamadım
yorumları okumasam inanacaktım
pelimies Dostum tam olarak şu kafayı yaşıyorum
https://www.youtube.com/watch?v=76Fl2YkPlbE-----------------------------------------------
Satoshi kimse kim. Niye bu kadar merak ediyorsunuz anlamadım. Bir grup ya da kişi ise kesinlikle ortaya çıkmaz çünkü CIA gibi istihbarat örgütleri anında enseler adamı. En iyisi gizli kalmak bence.
hugoworld Dostum bizler veya başka developerlar bu işler ile uğraşırken her türlü zan altına giriyorsak satoshinin bir kenardan izlemesi beni rahatsız ediyor illa ki benzer görüşe sahip insanlarda vardır yorumun için teşekkür ederim...
Hocam okudum ama bana fazla zorlama bir teori gibi geldi. Özellikle 34-35.hesaplar falan dizi çekilse sürükleyici olur ama gerçekte olacağını sanmıyorum. Ama buna dikkat etmen de ayrı enteresan olmuş.
petrichor Dostum zaten ağır komplo diyerek belirttim ben bile kendimden emin değilim o konuda ayrıca yorumun için teşekkür ederim senin öne sürdüğün teori gerçek olma ihtimali en yüksek olan zaten
gelecekte oluşacak dijital parayı test etmek istiyorlar
complexity7 Mantıklı bir teori olur mu ? Olur. Ama ben yinede bunu üst düzey kişilerin/akılların/devletlerin vs. tasarladığını düşünmüyorum yorumun için teşekkür ederim
Bu güne kadar Bitcoin üzerine çevrilmiş tüm belgeselleri toparlamak lazım..
Peno2 Haklısınız böyle bir çalışma yapılsa güzel olur ve keyifle izlenir ayrıca üşenmeden tamamını okuduğunuz için teşekkürler...