Alt-coin madenciliği yapmak istiyorsunuz ve nereden başlayacağınızı bilmiyorsunuz. Adım adım yardıma ihtiyacınız var. İşe nereden başlamalı ve profesyonel olarak nasıl devam etmelisiniz ? Ne tür donanımları satın almanız gerekiyor ? Hangi programları kullanmanız gerekiyor ? Ürettiğiniz alt-coinleri nasıl paraya çevireceksiniz ? sizlere adım adım yardımcı olacağım.
İlk olarak evinizdeki bilgisayarınızı değerlendireceğiz. Bu sayede çok masraf yapmadan siz de hemen alt-coin madenciliğine başlayabileceksiniz. Mevcuttaki bilgisayarınızı kullanarak alt-coin üretebilecek ve sizde para kazanabileceksiniz. Öncelikle güçlü bir ekran kartına ihtiyacınız olacak. Üstelik alt-coin madenciliği yaparken bilgisayarınızı dilediğiniz gibi kullanmayadevam edebilirsiniz. Başka programlar kullanmanız, internete girmeniz, müzik dinlemeniz, film izlemeniz engellenmez. Alt-coin madenciliği programı simge durumunda küçültülmüş bir şekilde çalışmaya devam eder.
Sapphire Nitro Amd Radeon R9 390X 8GB Tri-X OC 512Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı 11241-04-20G
Bu ekran kartı hepsiburada da 2500 TL (Size bu ekran kartını yarı fiyatına temin edebilirim.)
Sapphire Amd Radeon R9 390X TRI-X OC 8GB 512Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı (11241-00-20G)
Bu ekran kartı hepsiburada da 1568 TL (Stokta yoktur.)
Yukarıda belirtmiş olduğum ekran kartlarından birini satın almanız gerekiyor. Tavsiyem ilk başta belirttiğimdir. Nitro oluşu ve back plate ilave edilmiş olması onu diğerinden ayırarak daha üst seviyeye taşıyor. Her iki kart da overclock edilmiştir. Herhangi bir ayar yapmanıza gerek yoktur. bilgisayar kasanıza takıp driver'larını yükledikten sonra kullanıma hazırdır.
Driver olarak beraberinde gelen driver ile iyi bir verim alamazsınız. En son çıkan güncel driver ise alt-coin madencilik programlarında sorun yaşatmaktadır. Bu sebeple sizlere göndereceğim driver'ı kurup kullanmalısınız. Ekran kartını benden aldığınızda sizlere bu driver'ı CD içerisinde gönderiyorum.
Alt-coin madenciliği için kullanmanı gereken programı yine benden ekran kartı aldığınız takdirde CD içerisinde size gönderiyorum. CD içerisinde bulunan mining programını bilgisayarınızda masa üstüne kopyaladıktan sonra içerisindeki Start_mining.bat dosyasını açtığınızda alt-coin madenciliği başlamış oluyor.
Alt-coin madenciliğinden elde ettiğiniz gelirler sizin için önceden hazırladığım online cüzdanda biriktirilmektedir. Dilediğiniz zaman bu online cüzdanlardaki parayı benim online cüzdanıma transfer ettiğinizde size TL olarak banka hesabınıza ödeme yapıyorum. Üstelik havale ücreti de banaait. Bu hizmeti yine sadece benden ekran kartı alan kişilere vermekteyim.
---
Buraya kadar herşey tamam. Peki ya daha fazla gelir elde etmek istersenizne yapmalısınız ?
Bu durumda alt-coin madenciliği için hazılanmış ve sadece alt-coin madenciliği için kullanacağınız bir bilgisayara ihtiyacınız olacak. Bu durumda minimum 6 adet ekran kartı almanız gerekmektedir. Profesyonel olarak kullanacağınız bu sistem için 10.000-25.000 TL arasında bir tutarı gözden çıkarmanız gerekmektedir. Hazır kurulu bir sistemi satınalıp kullanabilir veyayeni bir sistem kurulmasını isteyebilirsiniz. Alttaki adreste kullanmanız gereken donanımlar hakkında örnekler verilmiştir. Satın almak istediğinizde sizlere yardımcı oluyorum. Satın alacağınız donanıma göre gelire sahip oluyorsunuz.
http://www.cryptocurrency.igotek.net/MiningRigs.aspxBunlar dışında ASIC cihazlarla da madencilik yapılmaktadır. İlk ASIC cihazımı sipariş verdim. Ancak henüz elime geçmedi. Geldiğinde gerekli testlerimi yapıp ASIC cihazlar içinde yardımcı olmaya çalışacağım. Sorularınız varsa bu başlık altında sorabilirsiniz.
---
Yukarıda önerdiğim tek bir ekran kartı ile hem bilgisayarınızı dilediğiniz gibi kullanmaya devam edebileceksiniz hem de bir yıl içerisinde ortalama olarak 700 USD para kazanacaksınız. Kazancınızı almak için bir yıl beklemenize de gerek yoktur. Her gün para alabileceksiniz. Yapacağınız donanımsal yatırım bir yıl içerisinde size iki katı olarak geri dönecektir.