Pages:
Author

Topic: Alt Koinlerde ki Hacim Azalması Hakkında - page 3. (Read 896 times)

legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
Bittrex hacimsizlikten geberecek yakında, bok var pumpçıları kovuyor sanki her konuda çok ilkeleri olan bir kurum ya, nerde hareket orda bereket...
full member
Activity: 350
Merit: 106
sanki 2 gündür toparlama var gibi umarım yine ters köşe yapmazlar.çünkü düşüş başladığından beri ara sıra piyasayı yükseltip tekrar çakıyorlar aşağıya.bi dahaki boğa piyasasında varlığımın yarısını en az nakite döneceğim.kardayken moraller güzel ama piyasa düştüğündeki o stress heyecan insanı yaşlandırıyor amk.yükseliş gelince vedalaşmasamda güzel bi miktar nakite döneceğim
member
Activity: 266
Merit: 10
Hacimler ne zaman düzelecek merak konusu.Btc düzelse bile borsalar kendine gelemiyor.Volume çok düşük borsalarda.Bazı orta ölçekteki borsalar bile kimi kriptolarda 300 dolar seviyelerinde.Alım satım yok denecek kadar az.Bu durum düzelmedikçe piyasa düzelecek gibi değil artık artmasını sadece btc sağlayabilir mi bilemiyorum.
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
February 28, 2018, 06:25:02 PM
Herkes hala Mart itibariyle bir toparlanma bekliyor ama mart geldi çattı bile. Her dk yeni projeler türedikçe eskilerin sönüp gitmesi, hacimdeki birtakım dalgalanmalar kaçınılmaz. Umarım artık şu beklenen toparlamayı görmeye başlarız.
member
Activity: 476
Merit: 75
February 28, 2018, 06:20:20 PM
Hacimin azalması can sıkıcı ancak o kadar da problem değil. Bu piyasa öyle yada böyle bir değer olarak kendini ortaya koydu. Bir de acı ama gerçek bir hal var böylesine silkeleme yaptıkları bir piyasayı bı rak maz lar.
member
Activity: 596
Merit: 14
February 28, 2018, 06:16:01 PM
piyasada gerçekten bi kirlilik var şuanda onların temizlenmesi mi diyelim yenı hıc bılmeyıp gelen alanların temizlenmesi mi diyelim bilemedim ama altcoin deyip geçmemek gerek nitekim güzel kazandırdı zamanında.
full member
Activity: 336
Merit: 100
February 28, 2018, 06:15:03 PM
BTC belini doğrultup şöyle bir ilerlese çok çok iyi olacak diye düşünüyorum, bence ileride daha iyi şeyler olabilir, sabit bile kalsa, ileride altcoinler fırlar.
member
Activity: 742
Merit: 19
February 28, 2018, 06:10:11 PM
Altcoinler 1 aydır aynı seviyede yerinde sayıyor.Bu yerinde fiyatın durması kısa vade düşünenleri sıkıntıya sokuyor.Fiyat düşürmek için balinalarda altlara yatırım yapmıyor.1-2 ay içinde gidişat belli olacak.
full member
Activity: 602
February 28, 2018, 06:05:42 PM
Rahat olun artacak diyeceğim ancak zarardayken pek rahat olunmuyor. 2 ay içinde ben heryerin yeşilleneceğini düşünüyorum. Kademeli alım satım bu işin ana mantıklarından.
full member
Activity: 386
Merit: 178
February 28, 2018, 03:15:51 PM
Balinaların oyunu güzel tuttu. Milleti gaza getirip aldırdıklarını direk ellerine verdiler. Nerede hata yaptığını düşünmeyen yatırımcılarla dolu piyasa fena örselendi. Şoför bahçıvan aşçı üçlemesini buraya edepte etmene bayıldım.  Smiley Cheesy
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
February 28, 2018, 02:26:47 PM
altcoinlere sıcak para (btc) girmeyince akvaryumdaki balıklar gibi birbirlerini yemeye başlıyorlar. hacimsizlikten şoför-bahçıvan-aşçı silsilesini takip ederek kimin gücü kime yetiyorsa birbirlerine dalıyorlar. ignis ibinesi airdrop yapıyor nxt de yarın yapacak, airdroptan 3-5 bişey gelir ayağına ve bu kazanca münhasır düşüş yaşanıyor. birbirlerinin kanını emiyor vampir bunlar..halbuki nxt ignis'i verirken hayvan gibi artmıştı ama o "o zaman"dı, pump devriydi. hadi bunları anladık bunlar düşüyor eyvallah, hazır düşmüşken başkasından çıkıp bunlara girenler var, onlar da satıyor daldan dala atlıyor millet kendi hacmini kendi oluşturuyor... güler misin ağlar mısın 3 btc'ye muhtaç etti qavat balinalar.
newbie
Activity: 98
Merit: 0
February 28, 2018, 02:15:07 PM
Bence projelerin fazla hızlı ortaya çıkmasından kaynaklanıyor gerçekten çok fazla ico var. Bu kadar altcoin varken eğer altcoine yatırım yapılacaksa gerçekten sağlam ve kalıcı olduğunu düşündüğün bir coine yatırım yapmak lazım çünkü piyasada bu kadar fazla çeşit varken bu gün artışta olan bir coin yarın bize zarar ettirebiliyor.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
February 28, 2018, 01:44:53 PM
Son zamanlarda bir alt koin enflasyonu var, hemen her gün farklı bir proje parlatılıyor vs. Bundan dolayı diye düşünüyorum.
full member
Activity: 567
Merit: 148
February 28, 2018, 04:05:06 AM
Altcoinlerin hacmi az çünkü talep ve arz azaldı. Düşük fiyattan atmak istemeyen satıcılar bekleme aşamasında. Uzun vadeli hodl yatırım yapmanın karlılığını çoğu satıcı biliyor.
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
CAT.EX Exchange
February 28, 2018, 09:07:15 AM
Boğa piyasası olduğunda veya olumlu haberler akmaya başladığında altkoinler, pazarda ilk ondaki coinlere göre daha fazla para kazandırır. Şimdi olduğu gibi piyasanın gücü azaldığında alttakiler yerinde sayar. Haklısın neye yatırım yapılacağına karar vermek güç.
jr. member
Activity: 238
Merit: 2
February 28, 2018, 04:08:38 AM
büyük bi haber olmadıkça altlarda durmak intihardır aslında, diğer türlü btc nin götüne takılıp gider, çoğu zaman onu da yapmaz, btc düşerse düşer btc artarsa artar... Fiyata etki edecek haber olduğunda altlara yönelmek mantıklı. hodl her zaman kazandırıyor ama, günlük al-satlar doğru yerde doğru zamanda daha cok kazandırır

çok haklısın.bilindik altlara oranla btc her zaman daha çok kazandırıyor.bilinmedik altlarda aşırı artış oluyor ancak risk çok büyük.
full member
Activity: 448
send and receive money instantly, w/no hidden cost
February 26, 2018, 06:34:38 PM
Altcoin hacimlerinin azalması çok da garip değil döngü klasik zaten btc ye akar para sonra altlara. Mevcut toplam hacim azaldı altların hacmide düştü ancak bence korkacak bir şey yok daha 1 trilyon dolara çıkmadı hiç piyasa bence en az 1 defa bu hacmi görecek.
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
February 26, 2018, 06:33:52 PM
Dediğiniz gibi altcoinlerde çok ciddi bir hacim kaybı var, ben bunu icoların çoğalmasına ve insanlarının çoğunun hold yapmasına bağlıyorum. Demekki altcoinlere yatırım yapanlar fiyatı düşük buluyor satmıyor veya alıcı çok azaldı gerçektende
hero member
Activity: 784
Merit: 502
February 26, 2018, 06:20:49 PM
Dunyda coinleri genel olarak kotuleyici haberler yayinlandikca bitcoin agir darbe aliyor ve bitcoin dususuyle altindakiler de erimeye basliyor. Simdi olay tersine dondu bitcoin artinca tum altcoinler hareketleniyor. 20k gelirkenki bencilligi yok btcnin, umarim olmaz-
member
Activity: 380
Merit: 20
February 26, 2018, 06:13:15 PM
Ben yıl sonuna kadar bu piyasanın düzeleceğini ve asıl büyük depremin daha gelmediğini düşünüyorum.Altcoinler hala çok kırılgan bugün mesela,az btc tepskisinde hemen dökülüveriyorlar.Piyasaya hiçbir şekilde düzgün para akışı yok.Kısa zamanda vuruşu yapan çıkıp gidiyor başka birşey almıyor.Bu tedirginlik 2-3 ayda geçmez.Btc dahil bir çok koini %80-90 düşürdüler.Bu korku piyasa oyuncularını aşırı tedirgin etti.Kısaca ufak tepkiler olsada 2018 yılı tamamen kripto piyasası için kötü bir yıl olacak gibi görünüyor.
Pages:
Jump to: