güncelleme: satış 13 eylül 00:00'da olacakmış. son ana kadar saat belirtmeyip daha sonra böyle bir saat vermek nereden baksan facia. hesabım onaylanmadı lan daha!!!
bir fenerbahçe token değil:))
nedense pek iplenmemiş ama altay güzel bir taraftar kitlesine sahiptir dostlar. ön satış yarın, 13 eylül, olacak ve fiyat olarak 0,8 tl yazılmış. ön satıştan satılan tokenler 3 ay kilitli bu arada. bunun yanında yüklü bir miktarda da kilitsiz olarak markette 1 liraya altay token satışı başlayacakmış. anladığım olay bu.
Altay Token için belirlenen ön satış fiyatı 0,80 TL’dir. 13 Eylül tarihinde sınırlı sayıda gerçekleştirilecek olan ön satış süreci boyunca 0,80 TL karşılığında Altay Token sahibi olabilirsiniz.
Ön satış fiyatı 0,80 TL olan Altay Token’ın ön satış sürecinin tamamlanmasının ardından halka arz fiyatı 1,00 TL olacaktır. Ön satış ile satın aldığınız Altay Token’ları 90 günün ardından, kullanıcılar tarafından belirlenen ve standart borsa kurallarına tabî olan fiyatından satabilir veya ICRYPEX ve ERC20 cüzdanlarınızda güvenle saklayabilirsiniz.
Altay Token halka arz süreci, ön satış bitimi 17 Eylül 2021 00.00 itibarıyla başlayacaktır. 43.065.000,00 adet Altay Token, halka arz sürecinin başlaması ile 1,00 TL’den alım satım işlemlerine sunulacaktır. Altay Token’ın halka arz süreci başladıktan sonra satın aldığınız Altay Token’ları dilediğiniz gibi alıp satabilirsiniz. Bu esnada, avantajlı fiyat ile ön satıştan satın aldığınız Altay Token’lar 90 gün boyunca kilitli kalacak ve 90 günün ardından otomatik olarak alım satım işlemlerine açılacaktır.
Altay Token’ın maksimum arzı, 191.400.000,00 adettir. Toplam Altay Token arzına ulaşılabilmesi için gereken süre 25 yıldır. Her yıl, kilitli olan Altay Token miktarının %2,5’i, kilitleri kaldırılarak arz edilecektir. Bu arz süreci esnasında, Altay Spor Kulübünün tüm başarıları ile belirli miktarda Altay Token yakılacaktır. Altay Token maksimum arzı, 25 yıl içerisinde tamamlanacak bir süreç olarak planlanmış ve bu 25 yıl içerisindeki Altay Token yakımı ile birlikte “tokenomics” olarak da adlandırılan token ekonomisi, ICRYPEX finans mühendisleri ve Altay Spor Kulübü tarafından hesaplanmıştır.
yakma olayları falan da var ama şampiyonlukta, şampiyonlar ligi maçlarında yazmışlar. bu kısım şu an için imkansız ama lig maçları için ufak da olsa bir yakım var. sadece yapmış olmak için yazmışlar gibi. whitepapere buradan ulaşabilirsiniz:
https://www.icrypex.com/asset-lp/altaytoken_sale/docs/Altay_WhitePaper.pdf?v=20210909"ön satış bitimi 17 Eylül 2021 00.00 itibarıyla başlayacaktır. 43.065.000,00 adet Altay Token, halka arz sürecinin başlaması ile 1,00 TL’den alım satım işlemlerine sunulacaktır. " şu kısım beni rahatsız etti. sırf altay'a destek için ufak bir miktar alım yapabilirim.
bu arada satış için saat belli değil ve ido icrypex adlı borsa üzerinden olacak. gerekli bilgiye buradan bakabilirsiniz:
https://www.icrypex.com/lp/altay-token