Pages:
Author

Topic: Altcoin alım satım işlemlerinde nasıl bir strateji kullanıyorsunuz? - page 2. (Read 2124 times)

newbie
Activity: 19
Merit: 0
işte beklenen soru bu  Cheesy

ben de yeni girdim poloniex'e ve ilk işin youtube'dan grafik okuma, veri analizi gibi konuları araştırmakla başladım ama çok derin bir konu. bollinger bandını öğrendim sayılır mesela Cheesy

tam bilmediğimden ben de altcoini alıp yüksekten emir verip bekliyorum. benim de kafama şu takıldı; fee ücretleri var elbette o yüzden 10 birime aldığımız biz coini kaça satmalıyız ki zarar etmeyelim? alışta kesiyorlar satışta kesiyorlar kazanan poloniex Smiley
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Taktik maktik yok bam bam bam  Cool

şaka! tabiki var Smiley
newbie
Activity: 14
Merit: 0
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bitcoini şirketimizin serverlarına giren locker şifresi ile tanıdım şimdi de alım satım işleriyle ilgileniyorum. Siz altcoin alım satımı konusunda nasıl bir strateji kullanıyorsunuz ben poloniex'de bir hesap açtım ve orada düşen coinleri alıp belli bir miktar kar edince satıyorum eğer herkes kendi yöntemini yazarsa ortaya karma bir sistem çıkartabiliriz belki

bende yeniyim. alt coinleri almayı neye göre belirliyorsunuz?
full member
Activity: 602
Merit: 122
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bitcoini şirketimizin serverlarına giren locker şifresi ile tanıdım şimdi de alım satım işleriyle ilgileniyorum. Siz altcoin alım satımı konusunda nasıl bir strateji kullanıyorsunuz ben poloniex'de bir hesap açtım ve orada düşen coinleri alıp belli bir miktar kar edince satıyorum eğer herkes kendi yöntemini yazarsa ortaya karma bir sistem çıkartabiliriz belki
Pages:
Jump to: