Pages:
Author

Topic: Altcoin Fonu Talep Toplama. - page 2. (Read 2243 times)

hero member
Activity: 714
Merit: 500
March 25, 2016, 01:42:10 AM
Broker ihtiyacım var açıkçası; benim tecrübem ve bilgim bu piyasa için az geliyor. Kaybetmiyorum ama çok fırsatıda tecrübesizliğimden kaçırıyorum. Bu işte tecrübeli ve güvenilir kişilerle ortak sermaye oluşturmak hem avantajlı hemde daha karlı olacaktır. Tabi güven burada ön plana çıkıyor. Bu işi yapacak arkadaşa nasıl güveneceğiz? E tabi buda bu işe kollarını sıvayan arkadaşa düşüyor. 
legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
March 24, 2016, 04:41:10 PM
full member olarak deneyiminiz tartışmaya açı bir kapı geçmişte yaptığınız kazançlı alım satımlardan resimli örnekler gösterirseniz talep toplamanız kolaylaşabilir Smiley
sr. member
Activity: 285
Merit: 250
March 24, 2016, 04:25:00 PM
Bu arada Navigo , altın_kadir bence haberiniz olsun  Cheesy ciddiyim

edit:Harbiden o yalnız şaka yapmıyorum
hero member
Activity: 854
Merit: 500
March 24, 2016, 11:07:26 AM
Merhabalar.
Altcoin Trade işlemleri için fon toplamak istiyorum, daha öncesinde altcoin konusunda birçok tecrübem oldu, ancak fonu biraz daha büyültme yönündeyim.

Ortalama, 5 Günlük Bir Fon olucak, nekadar kazanalıcağı hakkında, pek bir tavsiyem yada önerim bulunmamakta.

Minimum Katılma Miktarı ; 10mBTC

Maximum Katılma Miktarı ; 100mBTC

Başlangıç Tarihi Olarak ; 26.03 Bitiş Tarihi Olarak 01.04

Sormak istediğiniz soruları, pm ile yada konu altından belirtebilir, bilgi alabilirsiniz.

Kazanç Paylaşımı Hakkında ;
Kazanç paylaşımı, ortak kazanç yerine, kişilerin fona yatırdığı ücret üzerinden dağıtılıcaktır.Yani örnek vericek olursak fon bitiş tarihinde, toplam günlük kar oranı kadar, hesaplara dağıtım yapılıcaktır.
Herhangi bir zarar durumunda, aynı şekilde, kar oranından zarar oranı çıkarılıp, net kazanç sağlanıcaktır.
Pages:
Jump to: