Pages:
Author

Topic: Altcoin fonum hakkında ne düşünüyorsunuz? - page 2. (Read 2812 times)

legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
@mhanbostanci
Aşağıdakilerden hangisi geçerli bir garantidir?
A) Bizde söz senettir gardaş.
B) Yatırımın karşılığının güvenilir bir yerde tutulması.  (Kişinin kaçması, batması vs ihtimaline karşı).
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
bobmarley650 zaten trend e oynuyor al sat tut yapmıyor anladığım kadarıyla. Dolayısı ile bariz yükseliş hissettiği zaman gir çık yapıyor sadece. dolayısı ile bir toplu kaçışa denk gelmediği müddetçe ana parayı her zaman için korur. @The Young Turk size bir sorum olacak, zarar ihtimaline karşı sermaye kadar parayı bloke tutmanın mantığını anlamadım. Bunu teknik açıklamasını veya mantığını açıklarsanız sevinirim.
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
Margin trade yaptığı için ve son dönemdeki yükselişlere denk geldiğinden dolayı beklenenin üstünde kazanç sağladı ancak bunun sürekliliği yok maalesef. Ana para koruması verdiği için olası zararlarda cebinden karşılaması gerekecek. O zaman zararın boyutuna göre ne yaptığını göreceğiz.
Zararı cebinden karşılayabilmek için proof of funds sundu mu? Ya da escrow'a deposit etti mi zararı karşılayacak tutarı?
legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
Margin trade yaptığı için ve son dönemdeki yükselişlere denk geldiğinden dolayı beklenenin üstünde kazanç sağladı ancak bunun sürekliliği yok maalesef. Ana para koruması verdiği için olası zararlarda cebinden karşılaması gerekecek. O zaman zararın boyutuna göre ne yaptığını göreceğiz.

Anapara koruması yaptığı için maximum fon limiti belirtiyor yani güvence verdiği max bi değer var. Zararda etse bırakıp gicedek düşüncesinde değilim belki anaparanın ödenmesi için biraz süre isteyebilir bizden.
legendary
Activity: 1064
Merit: 1000
legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
Elimde btc yok ama 50-55 civarı etherim var. bunla girebiliyormuyuz?

hocam o çok volatil, tercih etmem onunla işlem yapmayı, ancak parayı verirken btc'ye sabitlerseniz geliri btc olarak ödeyebilirim
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
Ortada kazanç var mı var ne türlü orasını bilemeyiz net  olarak. ama açıkcası arkadaşın forumdaki geçmişini düşünürek ponzi gibisinden bir atak yapamayak kadar dürüst olduğunu düşünüyorum onun dışında kazanç veriyor mu veriyor . Vermezse o zaman çekiştirme zamanıdır Cheesy
legendary
Poloniex geçmişimi csv dosyası olarak sunuyor sanırım
Bittrex'i de paylaşabilirim tabi ancak 7 mart'tan sonra hiç işlemim yok orada.

#iwokeuplikethis

http://postimg.org/image/3rzz2m2tv/

Kanıt olmaz ama buyrun.

Ben de gördüm forex oynayıp kanıt paylaşıp para toplayanları, şikeli maç satanları, hyipleri, cloud mining ponzilerini.
Para kaptırdım, insan kaptıra kaptıra öğreniyor zaten.

Bedava peynir fare kapanında olur. Kimse kimseyi zengin etmez.
Kimse finansal piyasaları da tahmin edemez.
Ancak ben bu alana yoğunlaşıyorum artık çünkü hiçbir piyasaya benzemiyor. Trendi takip edenler için çok keyifli, mesela 2 gün evvelki ethereum hareketinden 1 işlemde (kaldıraç kullanıyordum) 215 mBTC kazandırdım fona.

Kanıt sunma gibi bir telaşım da yok açıkçası, ben sanırım 2012'den beri forumdayım. 1 Bitcoin 2 Bitcoin hatta 10 Bitcoin çalıp gidecek değilim.

Herkese hayırlı cumalar, bol kazançlar

legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Ben trade yaptığını düşünüyorum ama sonuçlara bakılırsa genel olarak herkesler ponzi şüphesinde. Smiley Bu nasıl bir güvensizliktir kardeşim.

Ortada trade yaptığına dair hiçbir kanıt yokken bu nasıl bir güvendir kardeşim.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Ben trade yaptığını düşünüyorum ama sonuçlara bakılırsa genel olarak herkesler ponzi şüphesinde. Smiley Bu nasıl bir güvensizliktir kardeşim.
legendary
Altcoin fonum hakkında ne düşünüyorsunuz?

https://www.youtube.com/watch?v=gl4A7tpIOBw
Pages:
Jump to: