Pages:
Author

Topic: Altcoin Olarak mı Bekletmek Mantıklı, BTC mi? - page 7. (Read 1515 times)

sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Şu an altcoinde kalmak daha mantıklı BTC çıkabileceği seviyeleri gördü.10k civarında dolaşır bundan sonra fazla bir şey beklememek lazım.Altcoinlerin sezonuna girdik gibi gözüküyor.Bir hareket yaptı yaptılar yoksa bu sene bu 2 aydan sonra pek bir hareket olmaz altcoinlerde.
full member
Activity: 532
Merit: 102
Ethereum veya Bitcoinde beklemek daha sağlam bir seçim olabilir biraz daha risk almak istiyorsan ürettiğinde kal derim sana.
member
Activity: 210
Merit: 10
Altcoinler hafiften kendini toplamışken full alttakiler bir kısmını btcye çevirebilir. Şuanda piyasanın ne getireceği hiç belli olmaz. Tabi YTD
newbie
Activity: 6
Merit: 1
Aldığınız seviyeye bağlı olarak değişir. Eğer düşük seviyelerden altcoin topladıysanız altcoinde beklemek daha mantıklı geliyor bana. Çünkü kazanç bitcoinden elde edilecek kazançtan daha fazla olabiliyor.
full member
Activity: 616
Merit: 101
Normalde artış hep bitcoinle başlar altlar kan çekişirdi toparlamak için ama şuan herşey artıyor aynı anda çünkü piyasada çok insan var bu yükseldi hadi bunu da yükseltek diye haraket ediyorlar
full member
Activity: 490
Merit: 100
Birazını altcoinlere diğer kısmıda btc ve eth olarak ayırabilirsin tek bir yerde para tutmak yerine böyle daha mantıklı bence.
sr. member
Activity: 425
Merit: 250
Altcoin olarak ne tuttuğuna göre değişir bence. Elinde 50000 HBZ varsa bence tutmak daha mantıklı. Altcoin olarak elinde değeri katlanacak bir şey yoksa şu anda zaten yüksek ve yükselmeye devam eden bitcoin de mantıklı. Mesele 10000 dolara yaklaşmış haldeyken alınır mı. İkiside mantıklı. Sen bilicen orasını artık.
full member
Activity: 406
Merit: 102
Bitcoin olarak yaparsan en fazla 2 ye katlarsın ama altcoinlerde 10x e kadar yolu var şu sıralarda altcoinlerde dene derim şansını
newbie
Activity: 252
Merit: 0
sevgili canım kardeşim alt coin tutmak bence uzun vadede düşünüyorsanız bence projesi güzel olan coinleri bazılarını alıp bekleyin emin olun çok kazanclı çıkacaksınız ben kendim bir  sepet yapmışım ve bekliyorum
member
Activity: 322
Merit: 16
Eğer durmadan bekleyeceklerse BTC altcoinlerden daha sağlam bir liman olur. Özelikle ciddi iniş çıkışlar yapmadığı için güven sağlıyor lakin altcoinlerde özellikle yeni girenler ciddi bir miktarda giriyor ve hemen düşüyor. Çoğu da durmadan dalgalanıyor. O yüzden ben BTC öneririm
jr. member
Activity: 308
Daytrade yapmayanlar için btc de kalmanın anlamı nedir çözemedim. %30 btc tutmak yükseliş ve düşüşlerde altları toplamak için iyi tabii. Btc kendini yukarı attığında ve sakinleştiğinde altlar da oraya geçiş yapıyo zaten böylece double kazanç oluyor. Btc tutmanın tek mantığı daha fazla alt coin toplamaktır bence. Ha varsa 5-10 btc hesabında sadece btc trade yaparım orası ayrı.
member
Merit: 10
Piyasa karışık zararda degilseniz Türk lirasına geçer beklerdim sizin yerinizde olsam. Analizler falan bir işe yaramıyor

14 martta altcoin bitcoin sepeti yapan dolar bazında en az  %40 kazanmıştır. Ethereum falan aldıysa bu rakam %100 e kadar çıkar.
full member
Activity: 490
Merit: 105
bazı konularda dikkatli olmakta fayda görüyorum sağlam altlar var fakat genelde btc oranla çok fazla düşüş yaşanabiliyor altcoinlerde.
member
Activity: 203
Merit: 15
Btc yükselişe geçtiğinde altcoinler hep düşüş yönünde seyrediyordu taa ki aralık 2017 ye kadar. Şuan ki durumda btc nin yukselişi piyasaya güven veriyor ve altlara olumlu yansıyor görüşündeyim. Bu sebeple %30 btc %70 altlarda olacak şekilde belki de risk alarak portföyümü oluşturuyorum.

Saygılar..
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Elimde altcoin varsa pump gördümmü direk bitcoine geçiyorum. Kafam rahat oluyor, altcoin düştümü yükseldimi sıkıntısı çekmiyorum, belki az kazanıyorum ama dertsiz yolu bu benim için.
member
Merit: 11
Başlık hortlatılmış gerçi ama zcash için değil genel olarak yazoyorum.
Trende göre hareket etmek lazım bitcoin yataysa altcoin fazla, bitcoin çıkıştaysa bitcoin fazla olmalı.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
özellikle globaldeki yorumlar ve beklentiler değerlendirildiğinde bitcoinde kalmak daha mantıklı gözüküyor. bitcoinin yükselişinde altcoinlerin ezileceği öngörüsünü riske almayı planlamıyorum
full member
Activity: 602
Merit: 100
Bu karar tamamen sizin öngörünüze ve risk alma derecenize bağlı. Ama benim önümde böyle bir seçenek olsa %60 bitcoin %40 Altcoin şeklinde yatırımımı parçalamayı tercih ederdim.
jr. member
Activity: 112
Altcoin olarak bekletmek daha mantıklı geliyor bana tabi şu şekilde belli bir düzeye çıktığında btc çevirmek düşüş olduktan sonra tekrar alta yönelip miktarı arttırabilirsiniz
member
Activity: 560
Merit: 57
Aslında alımm fırsatı olarak görülebilir ancak bu kadar spekülasyonun döndüğü piyasa da ben de modaya uyuyorum ve elindekileri btc ye geçirme tavsiyesin de bulunuyorum.
Pages:
Jump to: