lütfen coinler hakkında yazarken bir dayanağınız olsun. "Startcoin'in scam olduğu bariz. Daha önce Quark ve Maxcoin ile insanları dolandıran Max Keiser'in coini." gibi açıklama yapın.insanları bilgilendirin.
Buradaki hangi yazıya bu 8 satırla cevap verdiniz? Kimse Amber ile ilgili patladı yazmamış ki. Patlayan coin Crave. Bazı arkadaşlar konuları okumadan yorum yapıyor.
şunu söliyim yarın satoshi çıkar coinlerini satarsa o zaman görürsünüz ponziyi. btc dahil her coin aşırı risk taşır. ama burda yatırım olsun para kazanıyım, riski olmasın isteniyor. şuana kadar yazılanlardan anladığıma göre burdaki arkadaşlara tavsiyem altın yada dolar almaları. yastık altınada koyarsınız. riski düşük olur.
btc den sonra en çok bilinirliğe sahip ltc nin bile son 1.5 yıldır başına gelenlerde ortada. onu geçtim btc nin başına gelenlerde ortada 10bin dolara gidiyoruz deniyordu bundan 2 yıl önce.
Fiyatı şişmiş coin alarak sepet yapılmaz, kazanmak için coini ucuzken almak ve doğru fiyatta satmak lazım.
Satoshi coinleri piyasaya girerse bu Bitcoin'in uzun vadeli durumu açısından sağlıklı olur.
"Ether ve Amber gibi coinleri diyenler patlamasaydı Crave de derdi burada. Ciddiye almanın anlamı yok."
burda diyenlerden sonra virgül koyarsanız başka anlam patlamsaydı dan sonra nokta koyarsanız başka anlam çıkar. ether ve amber gibi coinleri diyenler, patlamasaydı crave de erdi burada olarak siz anlamışsınız ben ether ve amber gibi coinleri diyenler patlamasaydı. Crave de derdi burada.
bu arada ben etherin aşırı değerli olduğunu düşünmüyorum. 0.1 bir uzak bir hedef olsada ben 0.01i göreceğine inanıyorum.
edit: bu arada crave hiç elimde tutmadım. girmeyi düşündüm ama kafama yatmadığı için vazgectim.