Pages:
Author

Topic: altcoin sepeti yardım - page 2. (Read 276 times)

newbie
Activity: 4
Merit: 0
April 17, 2018, 07:31:10 AM
Çok fazla seçenek var, bence flixx vechain neblio gibi beklentisi fazla olan projelere yönelmek lazım, kimsenin bilmediği coinler daha riskli sayılabilir.
full member
Activity: 392
Merit: 101
April 17, 2018, 07:30:08 AM
Sepeti daraltmakta fayda var, Biz de sana öneride bulunuruz fakat kendi araştırmaların neticesinde bir altcoin grubu oluşturman daha iyi olur. Ben şu anda etherum bulunduruyorum elimde ama ekleyecek olsam;

Dogecoin (ADA)
Riplle (XRP)
Litecoin
VeChain (VEN)

bunlardan da almayı düşünürdüm. Daha önce de dediğim gibi kendi araştırmalarını da yap öyle karar ver
member
Activity: 364
Merit: 10
April 17, 2018, 07:29:08 AM
Hocam elinizde ki coinlerin çoğunu bilmiyorum malesef ve bu yüzden neleri satacağını değilde neleri saklayabileceğinde sana tavsiye verebilirim anca Cheesy VeChain ve INS yi sakla derim VeChain zaten bilindiği üzere gelecek için çok şey vaat eden bir coin aynı zamanda bir o kadar da popüler. INS ye gelirsek ben fikirlerini oldukça mantıklı buluyorum eğer güzel adımlar atarsalar güzel kazançlar sağlarlar.
member
Activity: 224
Merit: 12
April 17, 2018, 07:07:40 AM
çok dallanıp budaklanırsan hiçbirşey anlamazsın bence en fazla 10 tane sağlam altcoine girilip hodl yapmak yok ben çok garanticiyim dersen ethereum ve ya litecoin neo monero alıp beklemek de olabilir
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
April 17, 2018, 06:10:34 AM
Vay beeee:) Böyle hikayeler hep yabancılardan gelirdi okurduk buralarda, ne şanslı insanlar var derdik. Sizin ki de benzeri olmuş. Kötü başlamış tabi virüs olayıyla ama sonu hayırlı olmuşa benziyor.
Başınıza gelenle ilgili bir konu açıp detaylandırsanız aslında baya bi ilgi çeker forumda. Hayırlı olsun yatırımlarınız şimdiden, bol kazançlar diliyorum;)
newbie
Activity: 191
April 17, 2018, 06:02:03 AM
Hocam ne kadar karışık bir sepet yapmışsınız böyle:) Bu kadar coinle trade yapmak da zor olurdu zaten. Hangi birini araştırıp takip edeceksiniz ki.
Ben çoğunu bilmiyorum bu septenizdekilerin. Sadece son satırda bahsettiğiniz ZRX için ümitliyim, almanızda fayda var bence. Eleme yapmanız için zaten birazdan arkadaşlar gelirler tavsiye vermeye.
Cesaretinizden dolayı ayrıca kutluyorum.

Bilgisayara virüs girmişti yıllar önce o zaman virüslü dosyaları açmak için bitcoinle ödeme istemişlerdi ben de ne olduğunu bile bilmeden alıp göndermiştim 1500 tl yatırıp o da 2küsür bitcoin ediyordu sanırım .Aralık ayında bitcoin patlayınca ben almıştım bundan bir bakayım hesapta hiç kalmış mı dedim kontrol ettiğimde yaklaşık  5000 tl lik bitcoin kırıntısı kalmıştı .Haydan gelen huya gider deyip önüme ne gelirse almıştım o parayla bilinçsizce  o yüzden bu kadar karışık  Grin.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
April 17, 2018, 05:49:00 AM
Hocam ne kadar karışık bir sepet yapmışsınız böyle:) Bu kadar coinle trade yapmak da zor olurdu zaten. Hangi birini araştırıp takip edeceksiniz ki.
Ben çoğunu bilmiyorum bu septenizdekilerin. Sadece son satırda bahsettiğiniz ZRX için ümitliyim, almanızda fayda var bence. Eleme yapmanız için zaten birazdan arkadaşlar gelirler tavsiye vermeye.
Cesaretinizden dolayı ayrıca kutluyorum.
newbie
Activity: 191
April 17, 2018, 05:28:12 AM
Merhaba,

Aralık ayından şubat ayına kadar önüme ne gelirse ucuz bulup 10 ar 20 şer 50 şer 100 er saçma sapan aldığım  coinlerime hiç dokunmuyordum aldım ve unuttum diyerek fakat artışta ve düşüşte hold yerine  trade yapsaydım yatırdığım paranın bu kadar kayıba uğramayacağını gördüm , en azından satıp alttan alsaydım  fakat elimde o kadar çok coin varki takibi çok zor ve sürekli cüzdana atıp geri almak çok zahmetli.Bu yüzden holdlayacağım coinlerin yanı sıra geleceği parlak olmayan coinleri satıp ufakta olsa elime geçen btc miktarı ile trade yapmayı düşünüyorum.Liste aşağıdaki gibidir. Elememde yardımcı olursanız sevinirim Grin

Oyster Pearl PRL   
UTRUST UTK   
Elixir ELIX   
SophiaTX SPHTX   
IoT Chain ITC   
Block Array ARY   
VeChain VEN   
Flixxo FLIXX   
SunContract SNC   
INS Ecosystem INS   
Request REQ   
Fortuna FOTA   
Red Pulse RPX   
Ambrosus AMB   
EncrypGen DNA   0
Enjin Coin ENJ   
Telcoin TEL   
Digibyte DGB   
Odyssey OCN   
Monetha MTH   
Restart Energy MWAT
Snovio SNOV   
SelfKey KEY
carVertical CV   
Trinity TNC
DeepBrain Chain DBC   
THEKEY TKY   
DeepOnion ONION   
Agrello
Sonm
Zoin
Stakenet
Zilla
Canya

Hst, icx, zrx,bat,vibe, sub,poa ,appc  de vardı ama trade için sattım uygun anlarında özellikle hst icx ve zrx almak istiyorum düşüş yaşarlarsa.

Pages:
Jump to: