Pages:
Author

Topic: Altcoin sepetim yorumlarınız (biraz daha nakitim var ekleme yapacagım öneriler) - page 2. (Read 334 times)

full member
Activity: 476
Merit: 100
Hocam mükemmel bir sepet. ZRX ZIL NEO ve ETH zaten kendisini geçmişte tanıtmış ve başarılı olmuş projeler. Ben inanıyorum ki ilk gelecek bull hareketinde %40 üzeri hareket görecektir.
member
Activity: 630
Merit: 37
zil aşırı düştü bu fiyatlardan alım yapılabilir güzel kar bırakır kısa ve uzun vadede
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Şöyle sepetler görünce kendi sepetime güşüyorum. O kadar çok çeşit oldu ki. Ciddi bi azaltmaya gitmem lazım. Çok dağıldım toparlayamıyorum Cheesy
full member
Activity: 1358
Merit: 193
merhaba. bence ether hariç süper sepet. ether in market cap çok yüksek buda malesef gelişme potansiyelini azaltıyor. tabi kısmen diğer tercihlerinize daha güvenli güvenli liman.
ama ben olsam biraz daha riski göze alr;
%25 wan, %25 icx, %15 bnb, %15 neo, %10 zrx , %10 zill şeklinde dağıtırdım.
yada sizin seçtiklerinizden %50 neo, %30 zrx, %20 zill
ama hiç bozmasanızda mevcut tercihlerinizde gayet güzel.

yanlız ben bunların hiç biri kesin kazandırır diyemem, 2013 den beri kriptodayım paranız sıfırlanabilirde  30x de yapabilir. bunun bilincinde yatırım yapınız.

Ama ether için casper güncellemesinden sonra madenciliğin bitecegi ve mevcut arzın bu sekilde kalacagı gibi bir söylenti var. Yanlış biliyorda olabilirim. Ama güncelleme geldiği zaman bildigimiz etheri bence bu fiyatlarda son görüşümüz olabilir. Birazda ona güvenerek sepetin amiral gemisini ether yaptım. Yinede bozup sizin dediğiniz gibi wan ve icx yapabilirim belki yarısı ile. Suan ne kadar mine edilecegi belirsiz ve günden güne piyasadaki ether sayısı artıyor ama 2019 yılında güncellemeler geldikten sonra durum daha farklı olacaktır diye düşünüyorum.
ether adedi sabit bile kalsa adet başı fiyattan market cap yüksek etherin. yanlış anlaşılma olmasın ether bence bu piyasada btc den sonra gelmiş tek önemli atılım ama market cap lerine bakınca neo varken benim hiç ether tutasım yok.
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
merhaba. bence ether hariç süper sepet. ether in market cap çok yüksek buda malesef gelişme potansiyelini azaltıyor. tabi kısmen diğer tercihlerinize daha güvenli güvenli liman.

yanlız ben bunların hiç biri kesin kazandırır diyemem, 2013 den beri kriptodayım paranız sıfırlanabilirde  30x de yapabilir. bunun bilincinde yatırım yapınız.

Ama ether için casper güncellemesinden sonra madenciliğin bitecegi ve mevcut arzın bu sekilde kalacagı gibi bir söylenti var. Yanlış biliyorda olabilirim. Ama güncelleme geldiği zaman bildigimiz etheri bence bu fiyatlarda son görüşümüz olabilir. Birazda ona güvenerek sepetin amiral gemisini ether yaptım. Yinede bozup sizin dediğiniz gibi wan ve icx yapabilirim belki yarısı ile. Suan ne kadar mine edilecegi belirsiz ve günden güne piyasadaki ether sayısı artıyor ama 2019 yılında güncellemeler geldikten sonra durum daha farklı olacaktır diye düşünüyorum.
full member
Activity: 420
Merit: 100
hocam bence $ değeri yüksek olan eth hariç hepsi gayet güzel onu yerine bence icx ve bnb eklemenizi tavsiye ederim. 
member
Activity: 532
Merit: 29
Uzun vadeli bir yatırım sepeti düşünüyorsanız, iki coin tavsiyesinde bulunabilirim.

Bunlar ICON(ICX) ve Wanchain(WAN). BU ikisinin uzun vadede yatırımcısını üzeceğini düşünmüyorum. Fiyatları da şu an için alım seviyelerinde dolaşmakta. Kazancınız bol olsun.
full member
Activity: 1358
Merit: 193

Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
risksiz bir sepet olmus. çok yüksek bir zarar ettirmeyeceği gibi çok büyük bir kar da getirmez. az aşım ağrısız başım gibi sepet bence.
member
Activity: 448
Merit: 14
oraya hydro ve hot eklemenizi rica ediceğim.Hatta şuan biraz risk alınıp bir kaç patlama yapacak coin daha söylerim ama işte olmaz.bunlar en azından çok sağlam geleceği olan projeler.bunun yanı sıra sepetiniz sağlam olmuş.ama çok kazandırırmı orası bilinmez.
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
Haziran ayındaki diplerde elimdeki paranın hepsini altkoin sepeti olarak dagıttım ve pusuda ilk boga hareketinin gelmesini bekliyorum. Sepetin nakit fiyat olarak fiyatını direk söylemeyeyim ama 7-10k $ arası bir yatırım yaptım.

%40 Ethereum
%20 NEO
%30 ZRX 0x
%10 Zil Zilliqa

Koinlerin hepsini yaklasık 1 ay kadar önce satın alıp kenara koydum suana kadar gecen surede 1000 1300 dolar gibi bir getirisi oldu. Ama halen satmadım. Bunların haricinde madencilikten elimde music xmr ve etp bulunmakta. Ve nakit paramla bir miktar daha bilinen altcoinlerden alıp eklemek istiyorum. Sizce zamanlama kötü mü olur yoksa tam zamanımıdır?

Güvendiğiniz iş yapar kazandırır dediğiniz alt ları burada yazarsanız güzel olur. Şimdiden tesekkürler.

Pages:
Jump to: