Pages:
Author

Topic: Altcoin Takip Etmenin Yeni Yolu: 25 Borsa 600 Kriptopara ve 2000'den Fazla Kur - page 2. (Read 3932 times)

newbie
Activity: 54
Merit: 0
Hakan Bey çok güzel bir çalışma olmuş. Kullanışlı ve hızlı bir program olmuş. Güncellemelerinizi beklemekteyiz. Teşekkürler. 
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Wagerr gibi bazı coinleri göremedim, DEX borsasından da çekim yapmıyor sanırım. Bence faydalı bir site olmuş.
Diğer arkadaşların da dediği gibi eğer favoriler olursa, aslında android versiyonu da çok tutacaktır.
newbie
Activity: 64
Merit: 0
Daha fazla değeri hak ediyor bence
full member
Activity: 195
Merit: 111
Hakan bey cok basarili buldum tebrik ederim,siteyi mobil uyumlu hake getirirseniz daha ergonomik olacagini dusunuyorum.Tesekkurler

Sistemin altyapısını biraz oturduktan sonra uygulamalar mutlaka gelecek. Şu an için temel olarak yapmaya çalıştığım şey site için bir yön çizmek. Bunun ışığında gelişmeye devam edeceğiz.
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Hakan bey cok basarili buldum tebrik ederim,siteyi mobil uyumlu hake getirirseniz daha ergonomik olacagini dusunuyorum.Tesekkurler
full member
Bir kaç güncelleme yaptım bugün. Bazı hatalar mevcut ama gelecek güncelleştirme ile çok daha iyi olacak. Özellikle arbitraj fırsatlarını görebilmek adına daha da akıllılaştırmayı planlıyorum.
sr. member
Activity: 532
Yerimlerine ekledim gayet kullanışlı arbitraj yapmak için işe yarayabilir.
full member
hocam kendiz liste hazırlayamıyoruz sanırım hala
bu konuyla ilgili düzenleme yapmamışsınız sanırım daha .
ben kendi elimdeki coinlerden takip listesi oluşturmak istiyorum mesala ..
yada basitçe favori listesi oluşturmamıza izin verecek bi ekleme iş görür

yeni güncellemeye oda dahil olacak inşallah Smiley
hero member
Activity: 518
Merit: 500
hocam kendiz liste hazırlayamıyoruz sanırım hala
bu konuyla ilgili düzenleme yapmamışsınız sanırım daha .
ben kendi elimdeki coinlerden takip listesi oluşturmak istiyorum mesala ..
yada basitçe favori listesi oluşturmamıza izin verecek bi ekleme iş görür
full member
Bugün itibariyle veriyi kendim depolamaya başladım. Yakın zamanda çok ayrıntılı istatistiklerle sizlerle olacak yeni sistem. Bir nevi coindata gibi düşünebilirsiniz. İlk etapta sadece polo ve bittirex için bunu yapacağım. ilerleyen süreçte dikkatle takip ettiğim liqui ve kendini bozmazsa bir tl-btc borsası da buna eklenecek.

Destekleriniz için teşekkür ederim.
full member
Watsapp grubunda da konuşuyoruz devamlı, sezarın hakkı sezara, mükemmel bir site, zamanla çok daha iyi olacak, desteğe devam...

teşekkür ederim desteklerinizle bir şeyler yapmaya çalışıyorum hocam.

hocam elinize sağlık fakat henüz hazır değilmiş kriptopara borsasına erişemedim. Bu arada hazır bu alanda bir platform açmışken arbtiraj bölümü koyarsanız müthiş olur. İstediğiniz günlük tıklamaya çok hızlı ulaşabilirsiniz onunla Smiley eklense daha iyi olur diyeceğim birkaç tool daha var. btcdiff sitesindeki diffi ekleyebilirsiniz mesela. Bunların tamamını sitenizde bulmak güzel olur. Kolay gelsin

hocam dedim işte arada çökmeler olabiliyor   Grin hepsini dikkate alacağım söylediklerinizin. şu an düzeldi tekrar kontrol ederseniz sevinirim Smiley
kriptopara borsası altındaki de bitcoin fiyatlarını gösteriyor.İki başlıkta aynı yani. Birkaç altcoin seçip bunların en yoğun hacimle işlem gördüğü borsalardaki fiyatları eklesen yeter, aynı zamanda arbitraj fırsatlarınıda görmüş olur insanlar.

api iyice oturunca bir çok şey yapmayı öğreteceğim hocam, not aldım kenara. Çok teşekkürler ilginiz ve önerileriniz için.
hero member
Activity: 546
Merit: 501
hocam elinize sağlık fakat henüz hazır değilmiş kriptopara borsasına erişemedim. Bu arada hazır bu alanda bir platform açmışken arbtiraj bölümü koyarsanız müthiş olur. İstediğiniz günlük tıklamaya çok hızlı ulaşabilirsiniz onunla Smiley eklense daha iyi olur diyeceğim birkaç tool daha var. btcdiff sitesindeki diffi ekleyebilirsiniz mesela. Bunların tamamını sitenizde bulmak güzel olur. Kolay gelsin

hocam dedim işte arada çökmeler olabiliyor   Grin hepsini dikkate alacağım söylediklerinizin. şu an düzeldi tekrar kontrol ederseniz sevinirim Smiley
kriptopara borsası altındaki de bitcoin fiyatlarını gösteriyor.İki başlıkta aynı yani. Birkaç altcoin seçip bunların en yoğun hacimle işlem gördüğü borsalardaki fiyatları eklesen yeter, aynı zamanda arbitraj fırsatlarınıda görmüş olur insanlar.
hero member
Activity: 700
Merit: 553
Watsapp grubunda da konuşuyoruz devamlı, sezarın hakkı sezara, mükemmel bir site, zamanla çok daha iyi olacak, desteğe devam...
full member
tabloyu kutular halinde ve arka fonuda gözü rahatsız etmeyecek bir şekil düşünürseniz güzel olur bu düz kerana uzun süsre bakmak yoruyor. aktif kullanıcak olanlariçin osurn olur :d

gece modu diye bir şey kafamda var hocam, veri kısmından sonra site geneli için onu düşünüyorum.
sr. member
Activity: 434
tabloyu kutular halinde ve arka fonuda gözü rahatsız etmeyecek bir şekil düşünürseniz güzel olur bu düz kerana uzun süsre bakmak yoruyor. aktif kullanıcak olanlariçin osurn olur :d
hero member
Activity: 854
Merit: 500
Gerçekten başarılı ve güzel olmuş. Sitede lisk'in olması da ayrıca hoşuma giden bir detay oldu. Umarım her şey planladığınız gibi olur.
Elinize sağlık.
full member

hero member
Activity: 546
Merit: 501
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
Ben de bakacağım hocam ilk boş vakit bulduğum fırsatta. Böyle şeyleri kendi aramızdan birilerinin yapması çok güzel. Her geçen gün de coinlere yönelik yerli web sitesi ve girişimlerin sayısı da yükseliyor zaten.  Smiley
sr. member
Activity: 434
coin seçmek önemli ve güncelleme süresi bakımından hızlı olursa süper olur.
piyasada kendimde aradım mobil uygulamalar var ama pc de düzgün bir site pek bulunmuyor eklenirse güzel olcağını düşünüyorum

güncelleme 10 saniyeyi kesinlikle geçmez, çoklu coin seçme işine apimiz uygun ön uç güncellenecek o kadar.
android uygulamada çıkarabilirseniz 10 numara olur.
Pages:
Jump to: