Pages:
Author

Topic: Altcoin trade için fon oluşturuyorum. - page 3. (Read 7682 times)

hero member
Activity: 784
Merit: 500
February 14, 2016, 04:43:15 PM
Ben de katılıyorum dostum.Tx no aşağıda. Bir teklifim de şu olacak. Fonu ikiye ayırıp ; bir parçasıyla kimseye duyurmadan pusuya yatman , diğer parçasıyla da bize haber vermen ve bizim de o fondan alıp yükselmesine katkı sağlamamız iyi olur.

https://blockchain.info/tx/09accd58c08c97c4219778fc9d6056d8e433885a4ffec980db535f945d9d0ce5
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
February 14, 2016, 04:03:02 PM
Yüklü miktarlar ile ponziye girenler ve bulut madenciliğe girenler var. Özellikle bunlar için oluşturulmuş bir fon aslında. Yeni oldukları için eğer herhangi bir deneyimleri yoksa eğer bence bu fona yatırım yapmaları çok mantıklı olur fonun uzun sürmesinin nedenine gelirsek eğer bir coine yatırım yaparsam alttan girip pump için pusuya yatacağım. Kendi bakiyemi 2.2x katladım bir ayda. Ama bu sadece bir örnek olup bunun böyle devam edeceğini kimse bilemez.

Aslında hocam bu fonu iki ayrı parçaya böl mesela fon işletim ücreti olan olmayan . Yeni arkadaşlar bir ücret mukabilinde haftalık aylık nasıl bir rapor göndereceksen o sürecte rapor gönderip neden o coini seçtiğini neye göre seçtiğini  nasıl bir geri dönüş aldığı belirterek anlatırsan hızlı bir deneyim kazanırlar . yani bir nevi bitcoinadam'a rakip olursun . Fon işletim ücreti istemeyenler zaten işi bilen ama vakti olmayan insanlar olacaktır onlardan almanada gerek kalmaz . Şahsi fikrim bu yönde nasıl düşünürsün bilemem
Hocam sizin dediğiniz işlem başlı başına ayrı bir sektör. Bu işlerin hepsini yapmak ayrı bir yük getirir. Bunu yaptım diyelim her şey her zaman istenen gibi olmayabilir. Sizin dediğiniz düşünceyi daha basite indirgeyip eğer talep gelirse yapabilirim. Ama sizin dediğiniz gibi herhangi bir aylık üyelik olmaz. Örneğin ben bir tane skype adresi veririm. Karşıdaki kişi bana soru başına 1 ila 5 mbtc arası sorunun zorluk derecesine göre bir ödeme yapar. Diğer türlü aylık raporlar pek fazla efektif olacağını zannetmiyorum. Tabiki aylık rapor olacak ama hangi coine yatırım yapıldı kar var mı yok mu vb. Şeyler yazacak. Kısacası sizin dedikleriniz ekstra bir iş yükü haline gelir. Dediğim gibi en az 10 kişi çıkarsa eğer böyle bir oluşum içine de girişebilirim. Tabi öncelikle herhangi bir şekilde kahin olmadığımı sıradan bir insan olduğum için yanlış yapabileceğimi belirterek. 😃
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
February 14, 2016, 03:21:40 PM
Yüklü miktarlar ile ponziye girenler ve bulut madenciliğe girenler var. Özellikle bunlar için oluşturulmuş bir fon aslında. Yeni oldukları için eğer herhangi bir deneyimleri yoksa eğer bence bu fona yatırım yapmaları çok mantıklı olur fonun uzun sürmesinin nedenine gelirsek eğer bir coine yatırım yaparsam alttan girip pump için pusuya yatacağım. Kendi bakiyemi 2.2x katladım bir ayda. Ama bu sadece bir örnek olup bunun böyle devam edeceğini kimse bilemez.

Aslında hocam bu fonu iki ayrı parçaya böl mesela fon işletim ücreti olan olmayan . Yeni arkadaşlar bir ücret mukabilinde haftalık aylık nasıl bir rapor göndereceksen o sürecte rapor gönderip neden o coini seçtiğini neye göre seçtiğini  nasıl bir geri dönüş aldığı belirterek anlatırsan hızlı bir deneyim kazanırlar . yani bir nevi bitcoinadam'a rakip olursun . Fon işletim ücreti istemeyenler zaten işi bilen ama vakti olmayan insanlar olacaktır onlardan almanada gerek kalmaz . Şahsi fikrim bu yönde nasıl düşünürsün bilemem
legendary
February 14, 2016, 08:25:24 AM
legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
February 14, 2016, 05:25:22 AM
böyle bir piyasada bu kadar uzun vadelerle para bağlamak uygun değil bence, fikri ben ortaya atmıştım ama bu fon pek cazip gelmedi bana, başarılar diliyorum

O konuda haklısınız ancak yeni arkadaşlar için biçilmiş kaftan diyebilirim gidip yanlıslıkla ponzilere bel bağlayacaklarına böyle uzun projeli işlemleri belbağlamaları faydalarına olur düşüncesindeyim

o açıdan doğru tabi ki
sr. member
February 14, 2016, 05:15:36 AM
böyle bir piyasada bu kadar uzun vadelerle para bağlamak uygun değil bence, fikri ben ortaya atmıştım ama bu fon pek cazip gelmedi bana, başarılar diliyorum

O konuda haklısınız ancak yeni arkadaşlar için biçilmiş kaftan diyebilirim gidip yanlıslıkla ponzilere bel bağlayacaklarına böyle uzun projeli işlemleri belbağlamaları faydalarına olur düşüncesindeyim
legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
February 14, 2016, 04:59:05 AM
sr. member
February 14, 2016, 04:52:13 AM
gayet mantıklı bir çalışma yei başlayıp şu mining firması nasıl diyen arkadaşlar hiç uğraşmayın gönderin paranızı bu nasituyguna gidin çayınızı kahvenizi için hayatınızı yaşayın zamanı geldiğinde alın btcnizi çatur çutur yeyin Cheesy
hero member
Activity: 1103
February 12, 2016, 01:11:55 AM
Yasal dayanağı olmayan bir sistemde yaş sınırından bahsetmek mantıklı olmaz Smiley
full member
Activity: 168
Merit: 100
February 08, 2016, 11:14:30 AM
Fona katılım için yaş sınırı yoktur umarım. 20 mbtc de ben gönderdim.
https://blockchain.info/address/1HJ3VjmdePH4g2TLXsoCUrseWJzALGKwmF
yaş sınırı varsa altcoin_trader'ı benim velim olarak kaydedebilirsiniz.

Sen kimsin? Yine hesapları mı karıştırdın şizofren mhanbostanci?

ehehe kendi nick'imi yazmışım Smiley güldürdün beni. dayımı da beni de bilen biliyor. sen canını sıkma.
newbie
Activity: 20
Merit: 0
February 08, 2016, 10:25:04 AM

Sen kimsin? Yine hesapları mı karıştırdın şizofren mhanbostanci?
legendary
February 08, 2016, 10:00:38 AM
Kimlik onayı olmadığı için kimsenin gerçek yaşını bilemem. Bilsem bile yaştan kaynaklanacak bir sorun olacağını zannetmiyorum. Hal böyle olduğu için herhangi bir yaş sınırlaması yoktur.
Liste güncellendi.
İyi günler.
full member
Activity: 168
Merit: 100
February 08, 2016, 09:42:21 AM
legendary
February 08, 2016, 12:50:14 AM
Karın %55'i sizin %45 i benim, zararın ise %50 si sizin %50 si benim.
cümlesini ben şöyle anlıyorum;
10 bitcoin toplandı. 6 ayın sonra kar varsa sorun yok.
ama diyelim ki sermaye 8 bitcoin'e düştü. yani 2 btc zarar yazdık.
bu durumda sen cebinden 1 bitcoin koyup 9bitcoin'i yatırımcılara dağıtacaksın öyle mi?
Eğer böyleyse bunu açık açık OP'a yazmalısın.
Aynen öyle hocam 5 btc ye kadar zarar karşılayabilirim. Buda zaten 10 btc zarar yazmamız durumunda olur ki buda imkansız. Fon bedelini kaldırıp sadece belirli bir oran almanın nedeni de beni motive etmesi için.
hero member
Activity: 784
February 07, 2016, 05:51:17 PM
Şeffaflığı nasıl sağlayacaksın?
Örneğin X coin'e yatırım yaptın 3 gün sonra %50 değer kazandı yatırımcılarına sattım diyip 4. gün %100 karla satıp aradaki %50'yi cebine indirmediğini yatırımcın nasıl bilecek?

not: kişisel saldırı olarak algılamamanı temenni ederim.
Kişisel saldırı olarak değerlendirmem çünkü haklısınız. Bunun önüne geçmek için fon sahipleri birer tane sosyal medya hesabı verir.(tercihen skype) Bu sosyal medya hesabına ben kaftan alış girdiği mi kaçtan alış gerçekleştiğini ve tabiki kaçtan satış girip kaçtan satış gerçekleştiğini ekran görüntüsü ile belgelerim.
Eğer buna da olmaz derseniz ve başka bir yol biliyorsanız eğer ve yapabileceğim bir şey ise onuda uygularım.
Bence gelişmeleri veya raporları buradan paylaşabilirsiniz. Diğer tavsiyem yatırım yapanları ve miktarları ilk mesajınıza ekleyebilirsiniz. Böylelikle fonun büyüklüğünü herkes görür ,  birde kendi gönderdiği hesaba geçmiş mi, kaydedilmiş mi , görülür.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
February 07, 2016, 05:16:15 PM
Karın %55'i sizin %45 i benim, zararın ise %50 si sizin %50 si benim.
cümlesini ben şöyle anlıyorum;
10 bitcoin toplandı. 6 ayın sonra kar varsa sorun yok.
ama diyelim ki sermaye 8 bitcoin'e düştü. yani 2 btc zarar yazdık.
bu durumda sen cebinden 1 bitcoin koyup 9bitcoin'i yatırımcılara dağıtacaksın öyle mi?
Eğer böyleyse bunu açık açık OP'a yazmalısın.
sr. member
Activity: 308
February 07, 2016, 05:06:16 PM
Aslında ben bu fona katılmak isterim..
Ancak süre çok uzun.. Onun yerine 1 aylık , 2 aylık bir fon oluşturursanız daha cezbedici olur..

1-2 aylık süreler yatırım için bence kısa süreler. Bunun yerine konu 6 ay olarak güncellenmiştir. Konuya alt limit ve üst limit eklenmiştir.

6 ay daha iyi oldu bana göre.. Peki haftalık ortalama kazancınızı ortalama alırsanız 6 ay sonra % kaç kar ediceğinizi düşünüyosunuz?
Net kar veremem, versem zaten ponzi olurum. 😃
Bir hafta %30 kar edip diğer hafta %1 kar edebiliriz. Yada bir hafta %5 kar edip diğer hafta %7 zarar da edebiliriz. Uzun lafın kısası yaşamadan göremeyiz fakat bir şeyin garantisini verebilirim saçma sapan ne olduğu belirsiz pump dump coinlere yatırım yerine daha bir yerini almış coinleri tercih edeceğim, bu geliri düşürebilir fakat daha garanti olur.

0.05 ile bende katıldım o zaman hayırlı olsun Smiley

1f246c97e95d7e1166dffc9e4c5d91f952432672e412cb7a0746df56920b040b

Bu arada yeni bitcoin lotto runı ne zaman?
legendary
February 07, 2016, 04:57:49 PM
Ancak süre çok uzun.. Onun yerine 1 aylık , 2 aylık bir fon oluşturursanız daha cezbedici olur..

1-2 aylık süreler yatırım için bence kısa süreler. Bunun yerine konu 6 ay olarak güncellenmiştir. Konuya alt limit ve üst limit eklenmiştir.

6 ay daha iyi oldu bana göre.. Peki haftalık ortalama kazancınızı ortalama alırsanız 6 ay sonra % kaç kar ediceğinizi düşünüyosunuz?
Net kar veremem, versem zaten ponzi olurum. 😃
Bir hafta %30 kar edip diğer hafta %1 kar edebiliriz. Yada bir hafta %5 kar edip diğer hafta %7 zarar da edebiliriz. Uzun lafın kısası yaşamadan göremeyiz fakat bir şeyin garantisini verebilirim saçma sapan ne olduğu belirsiz pump dump coinlere yatırım yerine daha bir yerini almış coinleri tercih edeceğim, bu geliri düşürebilir fakat daha garanti olur.
sr. member
Activity: 308
February 07, 2016, 04:54:07 PM

legendary
February 07, 2016, 04:51:11 PM

Pages:
Jump to: