Pages:
Author

Topic: altcoin ve btc ile ilgili olarak bir hususta fikirlerinizi almak istedim - page 2. (Read 259 times)

member
Activity: 518
Merit: 10
Kredi ile yatırım yapanların sonu hep hüsran olmuştur. İllaki yatırım yapacaksanız kredi ile çok yüksek miktarlarla girmeyin derim hiç olmazsa kaybedince üzüleceğiniz miktar olmasın.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Şu anda tüm hepsi düşüşte yatırım yapmak için tam zamanı aslında ama kredi çekip yatırım yapacaksınız bu sefer daha fazla düşerse pişman olursunuz. Hem kredi faizleride yüksek. Onuda düşünmek lazım.
member
Activity: 328
Merit: 11
el s. gerdek olmaz diye bir laf var ya. İşte aynen bu muhabbet işte dostum. Krediyle kimin yüzü gülmüşte senin gülecek. yükselişlerde sat düşüşlerde geri al kademeli olarak geri topla daha mantıklı. Döngüye bağlandı durdu zaten 2 günde bi in çık in çık
member
Activity: 630
Merit: 37
arkadaşlar selamlar düşüşü fırsat bilenlerden olmaya çalışan biri olarak bütün düşüş süresince kademeli olarak btc eth bnb ve qkc alıyorum lakin elimdeki yatırım amaçlı tuttuğum nakit tükendi btc 18 bin tl civarlarında seyrediyor şu sıralar kredi çekip kademeli olarak btc ve eth almaya devam etmeyi düşünüyorum sizce böyle bir piyasada bunu yapmak ne kadar mantıklı olur  fikirleriniz benim için önemli
Pages:
Jump to: