Pages:
Author

Topic: Altcoinler bu şartlarda piyasadan ağır ağır silinirmi? - page 2. (Read 565 times)

full member
Activity: 322
Merit: 100
 Ya önüne gelen ekip altcoin çıkarmaya başladı bu yüzden silinmesi gerekiyor eğer birçok altcoin bu piyasadan temizlenmezse daha çok ekip altcoin çıkarmaya devam edecek bu yüzden de piyasa bir dakikadan sonra dolandırıcılarla kaynayacak ve piyasanın adı kötü anlayacak o yüzden ekipler batsın ki işini düzgün yapanlar olsun
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
Bu shit ve scam proje çöplüğünün temizlenmesi şart, en az 1500 1600 proje yok olsa aslında baya iyi olucak da nasıl olabilir bu çözüm nedir tam kestiremiyorum, delistlerle falan belki çöp projeler büyük borsalardan çıkarsa bir nebze iyi olabilir.
jr. member
Activity: 238
Merit: 1
Çok fazla altcoin var.Çöp olanlar ve gereksiz olanlar silinecek.Ama projesi ve ekibi çok güçlü olanlar sağlam adımlarla yoluna devam edecek.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
Ağır ağır silindiğini değil direk seyrekleştirildiğini düşünüyorum tabiki bunda da siyasi ve politik olarak güçlü ülkelerin payları olduğunu düşünüyorum.Hemen hemen hepsini birbirine yakınlaştıracaklarını düşünüyorum ve adı duyulmamış kullanılmayan coinleri devre dışı edeceklerdir.
jr. member
Activity: 93
Merit: 2
2000 küsür altcoinden 100 tanesi başarılı olsa çok büyük rakam olarak nitelendiririm. 2000 cmc'de listelenecek kapasitede olanlar bide bunun cmcye giremeyenleri, hatta scam olanları varki çok pis öptüler.
jr. member
Activity: 308
Yükseliş sırasında kazançları çok yüksekti altcoinlerin; şimdilerde aynı oranda kayıpları da çok yüksek. Borsaların gereksiz altcoinleri delist etmesi çok iyi oluyor. Scam projeler yüzünden insanların diğer projelere güveni kalmadı. Bana göre ilk 200 altcoin'in birçoğu iş yapar.
member
Activity: 504
Merit: 12
Keşke bu fazladan ortaya çıkmış gereksiz çöpler silinse de bizde piyasa da rahat bir nefes alabilseydik iyi olurdu.
full member
Activity: 772
Merit: 135
BiTCOiN
Düşüş devam ederse bir noktadan sonra illaki havlu atanlar olacak.Borsalardan delist edilecek olanları zaten elinde kalanlarda artık sanırım son sahibi olacak.herkes satmak için uğraşacakda kim alacak?
member
Activity: 336
Merit: 11
Bildiğim kadarıyla 2000'den fazla altcoin var. Bence bu kadar altcoinin olması çok çok fazla. Sürekli yeni projeler yeni altcoinler piyasa bu kadarını taşıyamaz. Sektöründe gelecek vaadetmeyen coinlerin piyasadan silinmesi gerekiyor sistemin işlemesi için. Dolayısıyla bu şartlarda silinen altcoinler olacaktır.
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Altcoinlere de şirket gözüyle bakmak gerekir ki zaten öyleler. Ben genel olarak ilk 200ü dikkate alırım sonuçta her zaman küçük şirketler parlar ve para kazandırır. Silineceğini düşünmüyorum. Mesela şuan beymen de satış yapıyor terzi ayşe teyze de sadece kazançları farklı. 
member
Activity: 564
Merit: 19
Ben tam tersi düşünüyorum. Bitcoin bu kadar sıçışta iken altcoinler bence güzel alternatif. Özellikle piyasa değeri sırası 25-100 olanlar.
full member
Activity: 756
Merit: 104
Altcoinler için tehlike çanları çoktan çaldı zaten ona göre pozisyon alanlara ne ala ancak benim gibi holdçular ekrana bakıp beklemek zorundayız. Dönecek artık diye bekliyorum
member
Activity: 519
Merit: 16
5 para etmeyecek bir sürü altcoin var piyasada. Bunların önemli bir kısmı yok olacak bence de. Fakat problem neredeyse her gün yeni bir çöp ico gelmeye devam ediyor. Gereksiz altcoinlerin piyasaya girme hızı, yok olma hızından daha yüksek sanki.
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
İşe yaramayan gereksiz bir sürü altcoin var. Bunlar bu piyasa şartlarına dayanamayıp silinip gider zaten. Onun dışında kalan tabanı sağlam altcoinlerde kalacak elbet.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
altcoinler niye piyasadan silinsin? her ayı piyasasında aynı konular açılıyor! altcoin olmasa btc'yi napacak? dolar-btc<>btc-dolar ile ömür mü geçer? ethereum alacak-neo satacak-eos alıp waves'e çevirecek, ordan stratis'e haber çıkartıp tavan çekip milletin eline verecek, wanchain'i parlatıp gochaine'e çakacak, qlc'ye bindirip verge'yi indirecek falan feşmekan...yoksa bunun adı "market" olmaz bitcoin piyasası olur. ether bazlı neo bazlı eos bazlı waves bazlı tokenlar olacak ki bu saydığımız altcoinler de değere binsin, 1 yerine 10, 10 yerine 100 tane malı itelesin millete...

her düşüşte şöyle bir mantık işliyor: "efenim altcoin sayısı çok olduğundan para bölünüyor, az olsa da keşke para 3-5 coin arasında dönse!" o zaman ethereum ne işe yarayacak, niye o kadar para etsin? küçük olsun bizim olsun mantığıyla işlemez, bu piyasaya ne kadar çok rağbet olursa ne kadar çok proje girerse dolaşıma o kadar ilgi olur, büyür. hem "blockchin'i hayatın her alanında görmeliyiz" hem "niye bu kadar token var" demek de  abesle iştigal..

her sene belirli zamanlarda birçok coin-token delist ediliyor, milletin göbek atmadığı kalıyor. "efenim bunlar için de şöyle böyle diyorlar." kodumun Bytecoin'ini binance efendi delist edeli haftalar oldu, hala 35. sırada ve $139.706.427 değerinde şu şartlarda bile! bittrex delist ediyor binance alıyordu geçen sene! yani bu projelerin gümlemesi durumunda hele bizim gibi "satıcı değil de içici tayfası" oturup ağlaması lazım..."onlar gümlerse piyasada iyiler kalır" demeyin bu defa da kendi aralarında bir rekabet başlatırlar, en ufak bir yanlışta 20-30 milyar dolarlık proje patlayıverirse çok daha büyük yaralar açar.

bırakınız yapsınlarcı anlayışla liberalizmin uç örneği olan merkezi olmayan bir yapıyı savunuyorsak arada elenenler olmasına da şaşırmamalıyız, kaldı ki merkezi bir sürü proje de hergün batıyor ama bunu dile dolamanın da pek bir esprisi yok!  iki gün sonra 10x-100x-1000x yapınca da "bitcoin öldü yaşasın ethereum yaşasın neo yaşasın ıvır-zıvır token" konuları açılır, bir türlü ortayı bulamadık gitti. Cheesy
member
Activity: 630
Merit: 12
Stock
2000 olan sayı büyük ihtimal hacim 100 milyara düşünce iyice zorlanan olacak borsada olsun elinde tutan olsungörünen 2000 den rahat rahat 1500 çöpe gider adı kalsa ne olur firstcoin denen örnek var şimdi işte alanın elinde patlayan en güzel örnek 3-4 borsada idi şimdi sadece yobitte hacim 100 usd ve

fiyatta 0.00412 usd  ath fiyatı 19.98 usd işte geçen sene kasımda kaza ile alıpta bekleyen varsa helede 15-16-17-18 usd den tam elinde patladı milletin.
bunu gibi ne örnekelr var araştırsanda aklımda kalan en bariz örnek bu.silimesinde ne yapsın yani.şimdi adı var ama tık yok.

https://coinmarketcap.com/currencies/firstcoin/#charts
member
Activity: 756
Merit: 16
3 ay önce borsaya giren kaç tane coinin ismini hatırlıyorsunuz çoğunun adı bile kalmadı ne kadar çok coin olursa olsun çoğu bi işe yaramıyor daha borsaya girdiği andan itibaren hemen düşüşe geçiyor şu piyasada elle tutulur çok az coin var
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Kesinlikle silinir,  belki marketcapta ismi hala durur ama gunluk volume olmaz,  o olmayincada resmen olmasa bile reelde piyasadan silinmis olur.
full member
Activity: 686
Merit: 101
Sürekli gündemdeydi zaten boş projeler sistemden silinip gidecek diye belkide başlamıştır malum süreç artık çürükler silinecek duruma geldi hatta bazı buyukler dahi sallanıyor.
jr. member
Activity: 93
30 milyon dolar toplamış bazı projelerin bazılarının hala fiziki ofisler kurmadığını düşünürsek piyasada öpecek keriz bulamadıklarında bir kısmı çekip gidecek.  Hatırlayın 6-7 ay önce eth dağıtma yalanıyla bile bir sürü para toplayanlar var.
Pages:
Jump to: