Pages:
Author

Topic: Altcoinlerden Faiz Geliri Elde Etmek - page 3. (Read 961 times)

sr. member
Activity: 728
Merit: 264
October 19, 2018, 02:22:16 PM
Benim bildiğim Minexcoinle, Kickcoin var. Minexcoinde minexbank sitesinde parking yapabiliyosunuz şu anda 3 aylık (bir çeyrek) 27.8 gibi güzel bir yüzde ödüyor. Günlük, haftalık, aylık, üç aylık , altı aylık ve yıllık parking opsiyonları var. Yanlız fiyat fena çakıldı 2 dolarında altına indi 69 dolar zirve yapmıştı 2017 de. Daha fazla iner inmez bilinmez ama verdiği yüzde hakikaten çok dehşet. Kickcoin ise bayağı bi kıytırık birşey yolluyor ether cuzdanınıza. Az bi meblag var her ay yolluyor birşeyler hesapğ dahi yapmadım. Daha vardır boyle insanı hodl etmeye zorlayan altcoinler bu konuda bildiğinizi paylaşın sizlerde istifade edelim arkadaşlar. Roll Eyes
member
Activity: 448
Merit: 15
October 19, 2018, 11:37:29 AM
Bu konuda birçok mesajda da okuduğum neo faiz (getiri demek daha doğru) durumunda güvenilir. Bittrex'de neo için birara vardı sanırım, sadece duymuştum.

Ayrıca Neotracker.io'da da gas ve neo ya getiri verdiğini biliyorum. En önemlisi, bu sitede bulundurduğunuz tokenlere göre neo temelli olan airdrop'lar kendiliğinden gelmekte. Switcheo exchange ile de uyumlu.

hero member
Activity: 756
Merit: 505
October 19, 2018, 07:58:01 AM
Bu faiz gelirlerini vermelerinin sebebi onu elinizde bulundurmaya çalışmaları yani her an darbeyi vurabiliriz diyorlar ayrıca helal haram konusuna da hiç girmiyorum zaten o da ayrı bir dert
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
October 19, 2018, 07:55:01 AM
ilk polo ile başladım bu piyasaya orda trade yapardım sonra mining işine girdim gelirimi oraya aktarıyor trade yapıyordum taaa ki 48 eth deposite'de sıkışına kadar.. 2.5 ay sonra hesabıma yatırdılar eth fiyatıda çöp oldu o dönem.. o aralar birde binance çıktı oraya geçtim bir daha poloya hiç uğramadım. bazı coinlerde bu hizmeti sunuyor fakat tamamen çöp bir borsadadır polo.
newbie
Activity: 45
Merit: 0
October 19, 2018, 04:48:56 AM
tl %26 faiz varken %7 oranı az
member
Activity: 1106
Merit: 25
October 18, 2018, 12:56:04 PM
Pundix bu konuda lider bir token bence. Ay sonu snapshot alınıyordu. Ay başı dump oluyordu ama ekip onuda düzeltti sağolsun. Artık aylık elinde tuttuğun sürede önemli. Böylece ay sonu pump ay başı dump olayını engellemiş oldular
full member
Activity: 532
Merit: 151
October 18, 2018, 12:45:24 PM
Bunlara hiç gerek yok zaten şuanki türk liramız çoğu pos sistemi ile çalışan coinden daha fazla faiz gelirine sahip ne yazıkki , ben olsam böyle coinlere bulaşmazdım çoğu faiz dağıttığı gün dump yiyor zaten
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
October 18, 2018, 12:42:36 PM
Böyle faiz getirileri genelde çok yüksek yatırım olursa bir gelir sağlıyor yoksa beklediğinize tuttuğunuza değecek bir durum oluşmuyor.
newbie
Activity: 14
October 18, 2018, 12:18:10 PM
Coinlende göre şuan Eidoo yıllık %564 veriyor istiyen değerlendirsin
full member
Activity: 504
Merit: 120
October 18, 2018, 11:00:47 AM
Faiz değil de stake diyelim biz ona Cheesy Yüzdesi yüksek olanlara bir nevi girilebilir para boş beklemesin diye ama çeşitli riskleri var. Tutup %7-8'e parayı bağlamaya değmez.
full member
Activity: 980
Merit: 152
October 18, 2018, 10:50:59 AM
Riskin büyüğünü sen alıp coinleri borsaya bırakıyorsun, aldığın faiz ise yüzde 5 ile 7 arası. Neresinden bakarsan bak riskini arttırmak dışında hiçbir işe yaramaz. O borsa hacklendiğinde o faizi de alamazsın. Bu yöntem dışında cüzdanda stake veren coinler var, yatırımlarınızı bu coinlere yapmanız daha fazla kar sağlayacaktır. Mesela herkesin bildiği gibi Neo ve Komodo sahip olduğunuz miktara göre günlük olarak bir nevi faiz veriyor. Coinler de cüzdanınızda emrinize her zaman hazır bir şekilde duruyor.
member
Activity: 633
Merit: 15
October 18, 2018, 10:42:23 AM
Faiz geliri için x koine girmek yerine, al-sat yapmak daha mantıklı. Yakın zamaniçerisinde bazı koin veya tokenların platform açılış vs olayları mevcut, bu gibi durumları takip edip erken yatırım ile yükselişte kazançlı çıkabilirsiniz. Örnek: Ravencoin - Genesis Vision birkaç hafta önce düşükten alım yapanlar her türlü kara geçtiler.
full member
Activity: 658
Merit: 153
October 17, 2018, 02:12:28 PM
Ayı piyasası için ideal bir yöntem hareket etmeyenler için biçilmiş bir kaftan gibi elimde faiz geliri alabilecek coin olsa girerdim ama hepsi faiz vermeyen coinlerde bu başlığın linki ekleyecen not defterime lazım olunca bakıcam
brand new
Activity: 0
October 17, 2018, 02:06:53 PM
Türkçe whitepaper'ı aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz;

https://suqa.org/file/2018/10/suqa-whitepaper-tr.pdf

Aşağıdaki linkten oluşacak kazancınızı hesaplayabilirsiniz.

https://suqa.org/#suqa-calculator

Okumaya üşenecekler için ufak bir iki hap bilgi vereyim; ilk 3 ay için yıllık bazda %25 sonraki kalan süre boyunca yıllık bazda %5 kazanabilirsiniz.

Bunun için cüdanınızda kilitlediğiniz miktar minimum 28 gün kilitli kalmalı. Kilitli olan tutarı başka birisine gönderebilirsiniz. Süresi geldiğinde açılır ve kazanç aynı hesaba yansır.

Bakın hiç "faiz" kelimesini kullanmaya ihtiyaç dahi duymadım.

İyi günler.
full member
Activity: 616
Merit: 100
October 11, 2018, 08:19:55 AM
Aslında vardı o şekilde çalışan altcoinler. Cüzdanda bulundurduğunuz coinleri satmazsanız aylık belli bir miktar coin veriyorlar. Sürekli kazanıyorsunuz.

Bunu yaptıkları iyi olmuş. Çünkü ne zaman projenin tokeni borsaya giriyor. O zaman fiyatlar çok aşağılara çekiliyor. Dolayısıyla tokenlar çöp oluyor neredeyse. Elinde tutanlar için güzel bir sistem bence.
member
Activity: 518
Merit: 10
October 11, 2018, 08:17:21 AM
Aslında vardı o şekilde çalışan altcoinler. Cüzdanda bulundurduğunuz coinleri satmazsanız aylık belli bir miktar coin veriyorlar. Sürekli kazanıyorsunuz.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
October 11, 2018, 08:12:43 AM
bu olayın Türkçe karşılığı faiz olmuyor aslında başka bir isim bulmak lazım ne olabilir şu an aklıma gelmiyor. neyse belki böyle söylemek daha iyi bitcoin helal mi diye  soran yarım akıllıları da uzak tutmuş oluruz  Tongue Tongue bu düğüm kurma olayları var ..bunların potansiyel olanları var birkaç sene içinde şimdiden trene atlayan fena ekmek yiyecek.mesele onu bulmak  Smiley
masternode ya da cüzdanı açık bırakacak şekilde yapılan stake olayı mı yoksa başka bir şey mi? hocam lahanayı yerken iyi sapına gelince me demek gibi bu faiz olayı. ilk başta paraları topla sonra akıllarına gelsin haram mı helal mi diye. Grin insanın içinde ufacık bir şüphesi varsa hiç bulaşmasın.

Burada dikkatimi çeken XRP diğer hepsinden daha yüksek faizle lend ediliyor (ödünç veriliyor).

siz yazınca ben de baktım. aynen dediğiniz gibi, belki bir yanlışlık olabilir çünkü bayağı yüksek bir oran var.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
October 11, 2018, 06:47:46 AM
Burada dikkatimi çeken XRP diğer hepsinden daha yüksek faizle lend ediliyor (ödünç veriliyor).

Bu Ripple'ın cazibesini çok arttırır, ilginç bir durum, günlük %0.10 faiz, senede 36.5% garanti getiri demek oluyor şu anki faiz taleplerine göre...
full member
Activity: 728
Merit: 151
October 11, 2018, 06:22:01 AM
bu olayın Türkçe karşılığı faiz olmuyor aslında başka bir isim bulmak lazım ne olabilir şu an aklıma gelmiyor. neyse belki böyle söylemek daha iyi bitcoin helal mi diye  soran yarım akıllıları da uzak tutmuş oluruz  Tongue Tongue bu düğüm kurma olayları var ..bunların potansiyel olanları var birkaç sene içinde şimdiden trene atlayan fena ekmek yiyecek.mesele onu bulmak  Smiley
full member
Activity: 616
Merit: 101
October 06, 2018, 02:47:29 PM
Ben olsam bu piyasada böyle bir coine yatırım yapmazdım zaten bu coinler genelde faiz dağıttıkları gün dumplanıyor bkz: Pundix daha güvenli coinlere yatırım yapın şu dönemde neyin ne olduğu belli olmuyor paranız hiç olasın.
Pages:
Jump to: