Pages:
Author

Topic: Altcoinlerin durumu ne olacak - page 7. (Read 4316 times)

member
Activity: 504
Merit: 12
July 02, 2019, 12:31:33 PM
Bu yılda btc onların alehine işler çıkartıyor bu yüzden pek umutlu olmayın bu yıl da sizi endişelendirebilir ama btc sevindirecek.
jr. member
Activity: 47
Merit: 1
July 02, 2019, 11:29:01 AM
Altcoinler can çekişiyor. Anlamadım btc düşüyor altlar düşüyor, btc çıkıyor altlar yine düşüyor. Sanki düşmesi için icat etmişler bu Altcoinleri.Bir türlü umut görünmüyor. Çöktükçe çöküyor.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
July 02, 2019, 10:14:16 AM
Altcoinlerin yakında artacağını düşünüyorum ama artık eskisi gibi ben de pek isim paylaşmıyorum. "Yaa Nasip Ya kısmeti" diyorum rahmetli Barış Manço misali...
Son zamanlarda etraftan sıklıkla "abi neo nolur, ether mi aliym, holo mu çakiym" şeklinde piyasayla alakasız tanıdıklardan sorular gelmeye başladı. Bu şu demek: Btc pahalı olduğu için insanlar altcoin alıp piyasaya girmeye çalışıyor. Bu tür hareketler arttıkça altcoinlerin de patlama şansı yükselir diye tahmin ediyorum...
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
July 02, 2019, 09:58:52 AM
Paranın altlara kayması için Bitcoin fiyatının epey yükselmesi ve bir noktada artık sabit durması lazım. İnsanlar artık BTC almakta zorlandıklarında + oynaklık azaldığında; yüksek kar beklentisinden vazgeçecekler. Bu durumda da düşük fiyatlardan altcoin almaya yönelecekler. Bu ne zaman olur bilemem; tahmin etmek çok zor. Önümüzde Bitcoin için halving dönemi de var...
full member
Activity: 728
Merit: 151
July 02, 2019, 07:25:56 AM
altlara illaki para girişi olacak diye tahmin ediyorum ben de .ancak şu an için btc hala yeterli güveni veremiyor.fiyatının oynak olması cahil cühela kesimi korkutuyor.yükseliş sezonunun devam etmesi ve ardından yavaş yavaş altların şişmeye başlaması lazım ki yeni taze para piyasaya girsin.bu da zamanla olacak birşey bekle bekle sıkıldık ama
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
July 02, 2019, 05:19:08 AM
Altcoinler elbette toparlayacak, insanlar bir gram araştırmadan, akıl yürütmeye çalışmadan sadece yakınıyorlar, çok basit yöntemlerle geçmişe bir göz atmak sürecin hep böyle olduğunu görmek için yeterli. Ayrıca şu an için altcoinlerin başını kaldırmasını beklemek hiç ayağı yere basan bir yaklaşım değil, arkadaş btc dominance %60, altların ne yapmasını bekliyorsunuz? Piyasa altlara da yatırım yapma eğilimine girip fonladığında, dominance makul bir yere gelecek ve hacimlenen altlar da trendden nasibini alacak.
Yalnız 2017'de yaşanan deli dana olayının bir daha o düzeyde tekrarlanmayacağını düşünüyorum, onu da belirteyim.
member
Activity: 269
Merit: 20
July 02, 2019, 05:10:31 AM
Çok kötü durumdalar her zamanki gibi sürekli düşüş var btc ne yönde hareket etse düşüyorlar böyle bir saçmalık hiç görmedim yine başladı zarar furyası.
member
Activity: 742
Merit: 19
July 02, 2019, 02:21:18 AM
Bildiğiniz gibi arkadaşlar 2018 yılı altcoinler için çöküş yılı oldu.2019 da bu devam etti ve halen devam ediyor.Bir altcoin bile paylaşmaya korkar oldum tavsiye niteliğinde.Bugün iyi gibi görünen yarın çöp olup delist olabiliyor borsada.Altcoinlerin gidişatı nasıl olacak.2019 yılında toparlayabilecek mi.Bitcoin az da olsa toparladı.Tl olarak yüksekte alanlar bir şekilde zararlarını azalttılar.Ama altcoinlerde olanlar için aynı durum geçerli değil.Bundan sonra çok sık eleyip öyle paylaşımlar yapmak lazım.Altcoinlerin değeri bitcoine endeksli.Botlar bir şekilde dolar karşılığı olarak sabit tutmaya çalışıyor.AM sürekli baskılarla her gün değer kaybediyor altlarda.İş yapmayan ekibin coini haliyle aşağılara dibe inmeye devam ediyor. Sizde değerli fikirlerinizi paylaşırsanız altcoin alımlarında ki kıstasımızı belirlememize yardımcı oluruz.Burada ki önemli faktör zarar etmemek.Geleceği olan bir coine yatırım yatırım yapmak.
Altcoin alırken benim kıstaslarım
Tokenin suppyl oranına göre fiyatının durumu
Ekibin aktifliği sosyal medyada
Projenin gerçekleştirilebilme olasılığı
Borsalarda listelenme durumu
Dolaşımda olan adeti ve kilitli olanların süresi.
Pages:
Jump to: