Pages:
Author

Topic: Altcoinlerinize sahip çıkın gözünüz dominance oranında olsun - page 4. (Read 791 times)

legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
Geçen boğada para btc den ilk olarak eth'ye mi kaymıştı arkadaşlar hatırlayanınız var mı? Yanlış hatırlamıyorsam eth 0.024 satoşilerden sonra artışa geçmişti ama önce xrp mi eth mi artışa geçti onu hatırlayamadım.

2017 sonu boğada, önce ripple patladı ethereum ağır abi takıldı. ripple zirveye çıktığında ethereum henüz ath'nin yarılarındaydı diye hatırlıyorum. ayrıca ripple btc'nin zirvesinde ath yaptı ethereum satoshi bazında btc'nin düşüşe geçtiğinde hareketini tamamladı. kısacası ripple boğa döneminin en avantajlı coiniydi çünkü oradan çıkanlar diğer artışlara da ortak olabildi.
newbie
Activity: 88
Merit: 0
Geçen boğada para btc den ilk olarak eth'ye mi kaymıştı arkadaşlar hatırlayanınız var mı? Yanlış hatırlamıyorsam eth 0.024 satoşilerden sonra artışa geçmişti ama önce xrp mi eth mi artışa geçti onu hatırlayamadım.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
işlem sırası altcoinlere geldiğinde 2-3-5x'ler havada uçuşabilir, bir mal ucuzken alınır. btc bu işin kaportası, genel şekli veriyor piyasaya...şu an serçe'den doğan slx'e doğru bir gidişat var kaportada...bunu daha üst bir imajmaker ile allayıp pullayıp maserati'ye çevirmek lazım ki geri dönüşü-katma değeri fazla olsun. o kısım da altcoinlere düşüyor
member
Activity: 420
Merit: 11
DAO Maker
Tam da bu noktada insanın tüm altları döküp, BTC alası varken iyi bir uyarı olmuş. Ben de diyorum ki uzun süre ekrana kilitlenip piyasa ekranını izlemeyin, ETH, BTC gibi yüklü yukarı hareket eden bir kaç coin var, insan bir süre sonra sadece onlara bakmaya başlıyor.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
herkes senin gibi derse, 85 dominance bile getirirler pskiljk olarak kırılırsın Smiley
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
Ne olacağını hiç birimiz bilemeyiz evet ama..

%32-35 dominance aralığında altcoin almak ne kadar büyük hata ise..
%59 dominance oranındayken altcoin satmakta ona yakın hatadır bence..

BTC aganın eli tutulmaz nereye gider ne kadar daha ezer bilinmez ama..
dominance oranı yine 35'leri görecek bence..

eğer ki bu bir döngü ise..

bu sebeple eğer %60 dominance görülürse altlara takviye yapmayı, 65 görülürse all in yapmayı planlıyorum.. Ha daha yukarı gitmez ve yine 35 bandına inilirse eldekileri satar efendi efendi beklerim..

Yatırım tavsiyesi değildir, ağır kişisel fikir içerir.
Pages:
Jump to: