Pages:
Author

Topic: altlar dökülmeye başladı yapılması gerekenler - page 2. (Read 1302 times)

legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
grafik okumayi bilseydin ne kadar sacma bir sey yazdigini anlardin
yükselis ve düsüs dönemleri en az yillik olur öyle iki ayda piyasa degismez
Blok zinciri teknolojisinin yetenekleri, potansiyeli ve bu piyasadaki gücünü görseydin hisse senedi mantığıyla gitmenin kripto piyasasında işlemeyeceğini görürdün. Polemiğe girmek istemiyorum, herkes kendi yönteminden ve tercihlerinden sorumludur, Ağustosta da bir çok kişi en az 2018 Q2ye kadar piyasanın ayı kalacağını söylemişti.
sr. member
Activity: 642
Merit: 259
grafik okumayi bilseydin ne kadar sacma bir sey yazdigini anlardin
yükselis ve düsüs dönemleri en az yillik olur öyle iki ayda piyasa degismez
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
ya cikacaksin ya uzuncu olup bekleyeceksin
bekleme öyle bir iki ay degil yalniz en az bi sene sürer bu durum
Kripto piyasası gibi dinamik bir ekosistemde bir yıllık durum olmaz, bir yıl falan bir kenara, kasım muhabbeti biter bitmez her şey canlanacaktır. Piyasa bitcoinin bu yıl sürekli rapor almasından sıkıldı ve kimse bu durumdan hoşlanmıyor, dolayısıyla bu sefer Ağustostan çok daha çabuk toparlanacaktır. Artık kripto piyasasından kaçanlar eskisi kadar etki yaratmıyor, 3 kişi gitse 2 kişi geliyor ve bu gelişler sürekli artıyor.
full member
Activity: 490
Merit: 105
altlar düşmeye başladığı an ben çıktım hemen çok zararda olduğumu beklettim ama yüzde 70 çıktım şuan biraz usdt birazda btc deyim bu beklenen bir şeydi arkadaşlarla konuşuyorduk zaten forktan önce bir yükseliş yapıp öyle spekülasyonlara başlayacaklar diye nitekim öyle oldu hazırlıklıydık az çok bcc darbe yemişti paramız  erimişti o zaman zararda olanlar üzülmesin bence uzun vadede yeni zirveler görecektir yapacak bir şey yok kardan zarar olacak
sr. member
Activity: 642
Merit: 259
ya cikacaksin ya uzuncu olup bekleyeceksin
bekleme öyle bir iki ay degil yalniz en az bi sene sürer bu durum
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
Elimdeki parami yariya yariya kaybettim battikca batiyorum cok zarardayim cikamiyorum

zarardan çıkmak mantıklı gelmiyor bana . Eğer ki girmiş olduğun tokenler sağlam ise beklemeni tavsiye ederim. Ama yok pump / dump olarak girdiklerinse kurtul bir şekilde derim. BTS ' den daha öncesinde ağzım yandı 0.40 lık bir zararla terkettim. Ki terketmeyip beklesem 0.80 olacaktı . Araştırmanı sağlam yapmanı tavsiye ederim.
full member
Activity: 266
Merit: 242
Elimdeki parami yariya yariya kaybettim battikca batiyorum cok zarardayim cikamiyorum
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
Fork geçene kadar usdt ya da btcde kalmak en iyisi bence. Forktan hemen sonra altlara dalıp kısa süreli kar + fork coini elde edilebilir.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
24 Ekime kadar Usdt de kalmak en iyisi.Bölünmeden hemen önce ben btc ye ordanda alım fırsatı olacak sağlam altcoinlere yatırım yapmayı düşünüyorum.Şu anda bile bazı altlar dibe çok yakın.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Şu an altlarda durmak tehlikeli gözüküyor.Hele pump yemiş bir coinde durmak çok tehlikeli.
BTC kasım forkuna kadar düşecek duracak böyle gidecek gibi.Bölünme btc'de olumsuz bir etki yapacak.
Şu an dolara geçip kasım forkundan önce btc düştüğünde BTC'ye geçip bölünmeden bedava gold almak en mantıklısı gibi geliyor.
Herkesin düşüncesi farklıdır ama piyasa beklentiye göre hareket ediyor.
BCC'de bunu yaşadık.Gold'da buna benzer bir yol görünüyor.

full member
Activity: 490
Merit: 105
arkadaşlar merhaba sanırım şuan boğa piyasası arkada kaldı ayı piyasasındayız sizin beklentiniz nedir kısa vade için .Yaptığımız araştırmalar sonucu şuan öğrendiğim bu kısa  vade için ülkeler borsaları daha çok denetlicek icolar artık resmi makamlardan daha sık takibe alınıp belgelerle sasğlam olduğunu kanıtlamak zorunda olacak ve bir analizci şuanki altcoinlerin çoğu borsalardan kaldırılacak diyor nedeni herkes kafasına göre coin oluşturup dolandırıcılağa karışması .kasım forku çin ve kore açıklamaları tüm piyasayı etkiledi.şuan belirsizlik hakim olduğundan balinalar btc veya usdt geçmiş durumda spekülasyonlar yayılmaya başladığında daha çok kaos olabilir maalesef.bu kısa vade için geçerli uzun vadede sağlam coinler yeni zirveler görecektişir.sizin düşünceniz nedir acaba bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
Pages:
Jump to: