Pages:
Author

Topic: + ALTPARA TİCARET FONU %60 KORUMALI %30 - %40 KAR HEDEFLİ - page 2. (Read 2020 times)

hero member
Activity: 644
Merit: 504

Elbette tercih sizin eleştirenler tavsiyede bulunanlar olmuş, elimden geldiğince Fon'a özendim. Ana para korumasını yüksek tutmaya çalıştım. Elimden çıkabilecek en iyi fon bu oldu şu aşamada. Kazandıracağımı düşünüyorum yoksa zaten fon kurmam. %60 koruma daha etkili trade yapmam için gerekli üst sınır. %70 %100 korumalar benim etkili trade yapmamı engeller.
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
%60 anapara korumalı bir fon. Kafadan %40 zararı göze almak gerekiyor bu fona girmek için. Bence bu kadar zararı göze alabilen biri fona atacağı parayı bir altcoine atsın artmasını beklesin, düşerse zaten zararı göze almıştı.

kafamdakinin aynısını yazdıgınız icin tesekkur ederim. miktar azken bu kadar dusuk bir anapara koruması vermek bence de mantıklı degil.

ayrıca anapara koruması vermek demek = artık bu forumda güvenilip bilinen birisinin fon için escrow olup ana para garantisi verilen miktar kadarın onda durması, demek olması lazım. forumda fon olayları patladı ve sebebi bunun olmayışı.
member
Activity: 70
Merit: 10
%60 anapara korumalı bir fon. Kafadan %40 zararı göze almak gerekiyor bu fona girmek için. Bence bu kadar zararı göze alabilen biri fona atacağı parayı bir altcoine atsın artmasını beklesin, düşerse zaten zararı göze almıştı.
Smiley onu niye yapti saniyorsun? olacaklari yazayim. bitcoinleri aldiktan sonra %60 ini kenara koyup %40 i ile de altcoinlere kafasina gore yatiracak. tutmaz ise gelip buraya "arkadaslar soyle oldu boyle oldu tam kazaniyorduk su haber geldi indi" deyip kenara koydugu %60 i verecek. eger sansina altcoin cikarsa da bu dedigim olay 2. fonda olacak zaten.
hero member
Activity: 953
hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
hiç gerek yok bence fon mon işlerine forum zaten bu konuda yeterince sıkıntılı diye düşünüyorum daha önce patlayan fonların yanı sıra yakın zamanda bob'unda fonunda aksilikler oldu diğerleri gibi gerçi olmadi tavri gerçi tüm kayitlarla terste kaldigi pozisyonlari vs paylaşti o konuda yeterince şeffaf ve adildi diye düşünüyorum hala elinde büyük miktarda btc oldugunu ve yakın zamanda toplayacagini söyledi. arkadaşlar history kaydi paylaşmani rica ediyor ondada bu sefer bayadir yapmiyorum işlem o yüzden yok diyosun ve sadece btc biriktirdigini söylüyorsun.bence hocam siz elinizdekilerle başlatin altpara ticaret işlemlerinizi sonra kendi yükünüzü kendiniz çekin bence ekstradan bi fon uzun zamandir eğer yapmiyorsaniz işlem belki gerebilir sizi. sonrasinda nahoş olaylar cıkıyor felan dedigim gibi benim fikrim bence gerek yok. konuya salça olmak yada saygisizlik yapmak değil niyetim. saygilar.
hero member
Tecrübesizken fon açmak çok büyük risk. Şansınız iyi gitmiştir trade yaparken yüzünüz gülmüştür. Hemen bi fon patlatayım da büyük parayla trade yapıyım hevesi sarmış. Dikkat edin büyük sorumluluk ister. Elinizde yeterince bitcoin varsa kendiniz devam edin tavsiyem budur.

Büyük para dediğimiz 1 BTC ayrıca fon patlatmaya hevesim yok kazanacağımızı düşünüyorum  o yüzde bu fonu açmak istedim Wink
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
Tecrübesizken fon açmak çok büyük risk. Şansınız iyi gitmiştir trade yaparken yüzünüz gülmüştür. Hemen bi fon patlatayım da büyük parayla trade yapıyım hevesi sarmış. Dikkat edin büyük sorumluluk ister. Elinizde yeterince bitcoin varsa kendiniz devam edin tavsiyem budur.
hero member
daha once yaptiginiz islemlerin kayitlarini paylasmaniz mumkun mu ?

Merhaba hocam dediğim gibi yeterince şeffaf olmaya çalışacağım. Aklınızda şüphe varsa yatırım yapmayın. Yatırım almayacağım için üzülmem  Grin, bu ilk fonumdur. Kazanırsak hep beraber kazanacağız.

Sorunuza gelince ne yazık ki paylaşabileceğim bir kayıt yok. Trade yaptığım hesabın 2fa sını kaybettiğim için yeni hesap açmak zorunda kaldım. İlgili başlıkta yaşadığım sıkıntı yazıyor. Yeni hesapla da piyasada işlem yapmadım. Son 2 aydır yalnızca BTC biriktiriyorum.
https://bitcointalksearch.org/topic/poloniexten-cektiim-btc-hala-onaylanmad-1793432
sr. member
Activity: 686
Merit: 359
daha once yaptiginiz islemlerin kayitlarini paylasmaniz mumkun mu ?
hero member
minimum katilim 2 kisi olacaksa max yatirimin 0.3 btc olmasi sacma degil mi ?

İlk fon olduğu için cüsseli bir açılışı göze almadım. 2 kişi 0.6 Btc yatırır, 1 Btc yatırımda olabilir veya 2 kişi katılır 0.5 Btc ile yolumuza devam ederiz.  Yani açıkçası yatırımın miktarı şuan için önemli değil kar odaklı bir fon. Fonun küçük olması benimde işime gelir. Böylece daha rahat çalışırım. Fon işi büyük sorumluluk gerektirir bunun bilincinde olduğum için yatırım tutarı ve kişi sayısını önemsemiyorum. 0.2 Btc lik bir fon bile olsa yoluma devam edeceğim Smiley
sr. member
Activity: 686
Merit: 359
minimum katilim 2 kisi olacaksa max yatirimin 0.3 btc olmasi sacma degil mi ?
member
Activity: 70
Merit: 10
Hiç güleceğim yoktu Cheesy
hero member
BTCBTCBTC FON İPTAL EDİLMİŞTİR BTCBTCBTC
Pages:
Jump to: