Pages:
Author

Topic: Amazon BTC alakamı almayacakmı? İçerdemiyiz? - page 2. (Read 1053 times)

sr. member
Activity: 630
Merit: 267
amazon yalanladımı haberi hala altlar can çekişiyor sanıyorum artık altlarda kalma devri bitti napak satakmı artık zararı sineye çekip
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Yıllar sonra amazan pişmanlığını dile getirecek. Çünkü bu işe öncelik eden asıl pasta payını alacaktır. Benim tahminim alibaba bu işe giren en büyük site olacak ama o da kendi coini ile giriş yapacaktır.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Amazon sıcak bakmadı ve yallah dedi . İyi oldu aslında altcoinlerin canlanması için inmesi lazım şu meretin
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Zaten ümitli değildim de amazonun da tepkisi yallah oldu. Malesef içerde değiliz ufak bi söylentisi bile fiyatı 500 dolar yukarı çekti, bir de gerçek olduğunu düşünüyorum btc yarın 8k dolardı
sr. member
Activity: 420
Merit: 252
Böyle bir söylenti çıkardılar 200-300 dolar yukarı doğru etkisi oldu. Şimdi söylenti yalanlanınca aynı şekilde aşağı inecektir 1-2 güne.
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
Bitcoin ile ödeme almak amazon gibi bir site için ağır sonuçları olabilir. Devlet yaptırımlarına uğrayabilir zarar edebilir. Fork muhabbetlerinde zarar görebilir. Bu iş btc ile ev-arsa almak gibi değil. ETH kabul etmesi daha mantıklı olur benim açımdan.
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
Bu ara amazon ile alakalı böyle konular görüyorum.Bitcoin ile ödeme alıcak/almalı mı/neden almıyor tarzında neden bu konular forumda arttı  Huh Benim bilmediğim bir gelişme mi yaşandı amazon ile alakalı bilgi verirseniz sevinirim.  Smiley

Yok kardeşim son 3 aydır sürekli böyle bir söylenti cıkıyor güzelce btc pumplanıyor sonra hemen amazondan yok öyle birşey diye yalanlama geliyor ve fiyat düşüyor.
full member
Activity: 463
Merit: 107
olursa ne iyi olur Smiley
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Bu ara amazon ile alakalı böyle konular görüyorum.Bitcoin ile ödeme alıcak/almalı mı/neden almıyor tarzında neden bu konular forumda arttı  Huh Benim bilmediğim bir gelişme mi yaşandı amazon ile alakalı bilgi verirseniz sevinirim.  Smiley
full member
Activity: 236
Merit: 101
yakında zamanda sanmıyorum bunun gerçekleşiceğini. ama eğer olursa bitcoin direkt 10x yapabilir diyebiliriz rahatlıkla bence.
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Bugün Twitter hesaplarından Bitcoin ödeme olarak kabul edecek misiniz öyle bir düşünceniz var mı yakın zaman için diye sordum
Şu aşama da ve yakın zaman da kabul edemeyeceğiz cevabı geldi.
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
Evet arkadaşlar hergün piyasada bir fork dalgası bir bilmem nesi derken 1 2 ay önce cıkan Amazon baslıkları yeniden konusulmaya baslandı gece saat 00:30 bir konferans yapılacak sanırım ve bugun yine altların anası aglatıldı sizin düşünceniz nedir? Amazon bu sefer yeşil ışık yakabilirmi emektar BTC ye ?
Pages:
Jump to: