Pages:
Author

Topic: Amazon Ekim Ayında Bitcoin ile Ödemeyi Kabul Etmeye Başlayabilir - page 2. (Read 1579 times)

full member
Activity: 308
Merit: 100
--
Umarım doğrudur bu haber. Bitcoin için çok iyi olur. İnternetten satış yapan bir çok firma da peşinden gelecektir. Bitcoinin dünyada duyulması, yayılması ve kullanım oranları çok hızlanır. Tabi üretilen btc sayısı sınırlı olduğu için btc değeri moon.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Geçen haftadan beri böyle bir söylenti var ortada , bu haberlerde  ripple'nin alibaba haberi gibi çıkacak gibime geliyor.
member
Activity: 224
Merit: 10
 Amazon Bitcoin kabul etse güzel our ama ben sanmam bu da bir söylentiden ibaret kalacak, olsa bile ekimde olmaz bence.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
bakalım bu gelişme oldukça etkili olacaktır perakende sektöründe böyle güçlü bir firmanın bunu tanıması ve ticare kullanması üstteki yorumdaki arkadaşın dediği herşeyi artık btc ile alına bilir duruma getirecektir. buda piyasası agrasif bir şekilde hızlandıracağını düşünüyorum.
full member
Activity: 406
Merit: 189
söylenti daha yüksek sesle dillendirilmeye devam ediyor. bence haber gerçekleşecek. müthiş bir gelişme olacak bitcoin adına
sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
Hadi be mükemmel bir haber . Umarım doğrudur . Amazon gibi köklü ve büyük bir firmanın BTC kabulü herşeyi değiştirir.
full member
Activity: 367
Söylentisi bile güzel ama amazon bitcoin ile ödeme kabul edeceğine kendi coinini çıkarır.
full member
Activity: 252
Haberi çok duydum ama ne derece doğru bilmiyorum. Gerçekleşirse bitcoin uçuşa geçer. O uçuş sırasında altcoinler btc bazında düşer her zaman ki gibi. Dikkatli olmak lazım.
full member
Activity: 504
Merit: 103
Amazonun bitcoin ile ödeme alması ekim ayında yürürlüğe girmesi çok iyi olur ve geç kalınmış bir hareket olarakta görüyorum. Bu demek oluyor ki BTC yükselişe geçiçek ekim ayı için ama kasım ayı neler getirir bilinmez. Fork söylentisi hala sürüyor mu bi bilgim yok ole olursa düşüşe gecer diye dusunuyorum. Bilgi için teşekkürler.
member
Activity: 180
Merit: 11
Amazon kesin bir açıklama yapmadı. Bu süreç daha çok uzar. Gerekli alt yapıyı hazırlamadan amazon gibi dev bir firma girmez bu işe. Çünkü btc anlık yükselip düşüyor bu şirket için karda olur zararda
sr. member
Activity: 462
Merit: 306
Bu habere birkaç yerde denk geldim. Umarım doğrudur. Amazon geçerse, takip eden kurum çok olur. Bu da bitcoin ve altlara yeni bir sıçrama getirir.
sr. member
Activity: 549
Merit: 259
Blockchain with solar energy
Amazon un geç bile kaldığını düşünenlerdenim. Bitcoin gibi artık internet alışverişinde deli gibi kullanılmaya başlamış bir kriptoparayı nasıl görmezden gelirler hiç mi hiç anlamıyorum. Steam yani Gabe Newell dahi bu potansiyeli fark etti be oğlum.
jr. member
Activity: 238
Merit: 4
W12.io ▬ Blockchain protocol
Amazonun yakın vadede kabul edeceğini pek düşünmüyorum
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Ekim ayı çok manidar olmuş... Ekim tarihi çok iyimser olmakla birlikte herkesin beklediği atraksiyonlu Kasım öncesi yükseliş için güzel bir neden olur. iyi olur Smiley Bu haber bir kaç yerde de geçiyor yine de sıkı takipteyim.. Umarım bu gibi pozitif etki yaratacak haberlerin arkası gelir..
member
Activity: 158
Merit: 11
UCY
Uluslararası piyasada dolaşan söylenti Bitcoin ve blockchain dünyası için epey heyecan verici.

Amazon, Bitcoin ile ödemeyi kabul ederse bu devrim niteliğinde bir karar olur ve neredeyse her şey artık Bitcoin ile alınabilir hale gelir. Böyle bir fikir bile benim tüylerimi diken diken ediyor.

Bildiğiniz gibi Amazon'un rakibi Overstock Bitcoin ile ödemeyi kabul etmişti.

https://www.overstock.com/bitcoin

Overstock CEO'sunun Amazon ile ilgili açıklaması şu şekilde;

“Daha iyi adapte olmalılar. Yoksa hayrete düşerim, çünkü Bitcoin’i kabul eden tek büyük perakende sitesi biz olursak pazarın bir kısmını bize devretmek zorunda kalırlar. “

Haberin devamı: http://kriptokoin.in/amazon-ekim-ayinda-bitcoin-ile-alisverisi-aciklayabilir/
Pages:
Jump to: