Pages:
Author

Topic: Amazon Prime Day - page 2. (Read 221 times)

sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
July 17, 2024, 07:43:29 AM
Prime Day fırsatlarına henüz tam olarak bakamasam da bazı ürünlere bir göz gezdirdim. Bazı ürünlerde gerçekten iyi indirimler varken bazılarında ise diğer sitelerle aynı fiyatta olmalarına rağmen indirimmiş gibi görünüyordu. Bu olay can sıkıcı hale geldi ama elimizden bir şey gelmiyor.  Sad  Bunu artık tüm e-ticaret siteleri yapmaya başladı. Yalancı indirimlerle insanları yanıltmaya çalışıyorlar ve normal zamandaki fiyatın üstüne bile ürün satıyorlar. Serbest piyasa diye de bu kadar da olmamalı. Ben bir şey alacağım zaman fazlaca yere bakıp fiyat kıyası yaparak alıyorum ki kazıklanmayayım. Keşke insanlar bunu yapmak zorunda kalmasa.

Bu arada Kolay Gelsin ile ben pek bir sorun yaşamadım ama artık eskisi gibi Prime ile aynı gün teslimat olaylarına pek rastlamıyorum.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
July 17, 2024, 06:36:32 AM
Ülkede her şeyin kalitesi gittikçe düşerken buna Amazon da eklendi. Prime Day adı altında yılda bir yapılan kampanyalarda önce bindirim sonra indirim olmuş. Doğru düzgün indirim bulmak mümkün değilken bazı şeylerin normal fiyatının üstünde satılması Amazon'u da fırsatçı esnafa çevirmiş durumda. Fiyat takibi yapmayan biri çok rahatlıkla bu tuzaklara düşebilir.
Jeff Bezos milyarlık yatıyla Türkiye açıklarında tatilini yaparken Amazon rezaletleri bitmek bilmiyor. Çalıştıkları kargo firması Kolay Gelsin teslimatları yapmıyor ve sonraki günlere erteliyor. Eskiden iyi olan ne varsa hepsi bir bir bitti.
Pages:
Jump to: