Pages:
Author

Topic: Amazon Prime Video Dizi/Film, Eleştiri, Öneri ve Tartışma Alanı (AlışVeriş) - page 4. (Read 1290 times)

sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
the boys baya övüldü çevremde. bugün başlamayı düşünüyorum. bitirmem çok uzun sürmez alt tarafı 2 sezon sadece. bitirince yorumlarımı yazarım.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Tabii ki en popüler ve en bilinen  dizisi The Boys. İlk sezonunu illegal yollarla izlemiştik ülkemizde olmadığı için şimdi rahat rahat prime'dan izleyeceğim ikinci sezonu.
Ayrıca Amazon'dan açıklama yapmışlar 7,90 kalıcı fiyat diye. 1 yıl bile bu fiyattan devam ederlerse harika gerçekten.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
bendeki android tv'de çözünürlük sorunu yaşadım. netflix'te ayrı yerden indirince hd olmasa da orta derece kalitede izleyebiliyorum. gerçi amazon'un uygulamasını diğer taraftan indirmedim cihazın içinden geleni açmıştım. bu haliyle bende tam bir hayal kırıklığına neden oldu. şu anlık dikkatimi çeken tarafları:

- yapımlarda imdb puanları yer alıyor. netflix gibi ayrı bir tarayıcı eklentisi kurmaya gerek yok.
- ses konusu. windows'a geçtikten sonra ses inanılmaz bir düşüş yaşadı bende. sadece kendi uygulaması üzerinden açarsam ses biraz daha iyi geliyordu. amazon'un tarayıcıda ses sorunu yok gibi. benim kulaklar da haftadır bir bozulur zaten.
- ara yüz leş.
- 1 aylık deneme sürümü kullanıyorum ama 1 ay sonunda alacağım. deneme işini sanal kart ile yapın arkadaşlar. her bankanın debit/kredi kartı için sanal kart hizmeti mevcut neredeyse. olmadı papara'nın sanal kartı bile denenebilir.

şu an izlediğim: the tick başroldeki herif açık ara en gıcık tip.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
Yararlı olmuş hocam ellerinize sağlık. Amazon prime kullanmayı düşünen birisi olarak başlığı takip edip başarılı projeler olursa ilgimi çeken bende üyelik alacağım  Smiley kullanan arkadaşlar aktif yorum yaparlarsa seviniriz
member
Activity: 312
Merit: 65
The boys tam bir efsanedir her konuda başarılı özel güçleri olan insanlardan ziyade kendi yaşamları ve amaçları olan illa iyiliği felsefe edinmemişleri gösteriyor muhteşemdir.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex

başlığı el-cezeri'nin netflix için açtığı konudan arakladım. madem amazon'un bu hizmeti şu anlık ülkemizde aylık 8 lira ee o zaman biz de burada birbirimize tavsiyelerde bulunsak fena olmaz. ne de olsa netflix'ten artık insanlar sıkıldı. hem pandemi dolayısıyla her şey izlenildi  Grin hem de güzel içerikler gelmiyor. biraz da burayı sömürelim gardaşlarım.

ben az evvel uncle drew filmini izledim. drew emmi'yi 2 saat öncesine kadar sadece pepsi'nin reklamı sanıyordum ama 2018 yılında filmi yapılmış. 90'ların sonu 2000'lerin başındaki o eski basketbolcuları biliyorsanız film ne kadar dandik de olsa izleniyor. reggie miller'in kat üstünden şut atmasını resmen özlemişim. spoiler olacak ama maçın sonunda chris webber'e söylenen "bu son molamızdı." lafı çok komikti. olayı bilmeyenler için: https://www.youtube.com/watch?v=-QPB9NBUG2g (neredeyse 30 senelik bir olay.)

Amazon Prime İçerikleri Arasında Dikkat Çeken 50 Yapım
izlenesi amazon prime video içerikleri
Pages:
Jump to: