Pages:
Author

Topic: [AMBER] X13 POW/POS - page 19. (Read 48419 times)

legendary
Activity: 2310
Merit: 1422
June 26, 2015, 03:24:20 AM
ama yok sağol ben pump yapan alıcam dersen buda sana özel DCC 0.00003000 320.76%
dün %850 artanda vardı bi coin bi tane %700 civarında vardı bir kaç tanede %500 ciavrı vardı ama onları kendime sakladım.burda size para kazandırmam recep bey...

O pump diye %500-1000 yazdığınız coinlerin hiçbirinin yarım btc hacmi bile yok. İnsanları yanlış yönlendiriyorsunuz.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
June 26, 2015, 03:16:25 AM
Arkadaşlar,
ilk mesaj güncellendi.
2. Halka arz bitmek üzere.
500.000 adet AMBER'den 103.000 kalmış.
dün bu son kalanları  bleutrade ve c-cex e koydular.
Gelişmeleri takip ediyoruz. Bakalım neler olacak.
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
June 26, 2015, 01:24:09 AM
altcoin için yıllık değil haftalık getiri %1000 olan size 50tane coin sayayım.

Lütfen sayın, bekliyorum.
al bak bunlar dün kaybettirenler sen bunlara yatır paranı dump yemiş kesin pump olur. bu arada burdaki rakamlar haftalık değil günlük.
MRP   0.00000001   -1500%   0
GPH   0.00000156   -1180.13%   0
EDGE   0.00000040   -897.5%   0
FJC   0.00000006   -733.33%   0
PRO   0.00000005   -640%   
TEETH   0.00009000   -511.1%   
UTLE   0.00000101   -494.06%   
XCO   0.00000071   -460.56%   
ERM   0.00000039   -410.26%   
256   0.00500018   -399.98%   
QTZ   0.00000140   -397.86%   
CTO   0.00000101   -393.07%   
XNA   0.00000011   -336.36%   
DRKT   0.00001106   -316.37%   
TB   0.00000602   -298.34%   
XMS   0.00000502   -277.29%   
MOTO   0.00000025   -268%   
PXL   0.00000022   -259.09%   
XTP   0.00000056   -257.14%   
EQM   0.00000100   -250%   
NTRN   0.00000917   -226.94%   
LTS   0.00000004   -225%   
RMS   0.00000036   -208.33%   
BTX   0.00000046   -189.13%   
WOC2   0.00001000   -184.7%   
LUX   0.00001901   -162.7%   
ICASH   0.00000004   -150%   

ama yok sağol ben pump yapan alıcam dersen buda sana özel DCC 0.00003000 320.76%
dün %850 artanda vardı bi coin bi tane %700 civarında vardı bir kaç tanede %500 ciavrı vardı ama onları kendime sakladım.burda size para kazandırmam recep bey...
legendary
June 25, 2015, 09:45:46 AM

Ya kusura bakmayın Smiley aklıma recep ivedikten bir sahne geldi:
http://www.vidivodo.com/video/recep-ivedik-balik-adam/154246

şu adreste soruya kısmen cevap var:
http://coin-turk.com/son-24-saatte-en-cok-kazandiran-coinler/

sr. member
Activity: 240
Merit: 250
June 25, 2015, 09:42:04 AM

twn
legendary
June 25, 2015, 09:16:48 AM
@mhanbostancı senin kar veya zarar etmen zerre umrumda değil. Benim derdim sizin gibiler yüzünden diğer bilgisiz insanların başının yanmaması. Sizler gibi "oo düzenli ödeme yapıyorlar hadi girelim" zihniyetliler yüzünden binlerce insan dolandırılıyor, sizin gibi "çakal"lar da 3-5 ref kazancı uğruna bir çok bilgisiz insanı dolandırıcıların kucağına atıyor. (Evet bu amber'da ref olayı yok belki de ancak cointellect'te vardı, ki yazdıklarından ct'ye girdiğini söylemişsin zaten).

Neyse; 1 yılda %100 çok fazla değil denmiş üst tarafta. Klasik bankacılık sistemleri 1 yılda en fazla %10 faiz sağlarken bu sistemin 1 yılda %100 kara geçecek olmasından işkillenmeyenler biraz daha araştırma yapsınlar.

Neyse daha önce dediğim gibi sizin paranız kaybedin kazanın zerre umrumda değil; Ancak "yalan yanlış" bilgiler vererek bilgisiz insanları dolandırıcıların kucağına atmayın. Tek ricam budur.
klasik bankacılık ve faiz içinki burda dolarla işlem yapıyoruz %2 bile fazla.%10 faiz veren varsa hemen para yatırayım.
biz burda bir altcoinden bahsediyoruz. yatırım altcoine yapılıyor. altcoin için yıllık değil haftalık getiri %1000 olan size 50tane coin sayayım. ama 49 tanesi bir hafta önce %95 oranında dump yemiştir. yani bir karar zarar durumu vardır. bir altcoin için yıl bazında %100 getiri çok yüksek değil. alınan riske göre oldukça düşük bir getiri. ben bu 2 ayda 1 btc yi başka coinlerde cevirseydim belki suan 10btc sahibiydim yada 0.1 btc kalmıştı. bunu demek istiyorum. bu 2 ayda benim amberdan kazancım suan ortalamamın 7k civarında olduğunu düşünürsek %40civarında. yani 1 btc kadar olan coinimi suan satsam 1.4btc ım olucak ki bir altcoine yatırım yapmışım ve alsat dahi yapamıyorum çünkü cüzdanda tutmak zorundayımki temettü alabileyim.temmuz ayında alıcağım temettü ile birlikte bile %60 civarında bir gelire ancak ulaşıcam amber fiyatı uçmaz yada çakılmaz ise. bence cok yüksek bir getiri değil bir altcoin için

Gelelim insanların yatırım yapmasına, bu coinin az yada çok satılması benim için hiçbirsey ifade etmiyor. çünkü tüm coinler satılsada benim hisse yüzdem aynı hiç satılmasada. çünkü hisse yüzdesini satılan coin üzerinden değil toplam hisse üzerinden veriyorlar. burda 3-5 kişinin alacağı 10k amber ilede amber fiyatı artmıyor yada azalmıyor. suanki blok bitince bir sonraki 500k amberın fiyatı ucmucak 1-2k satoshi yukselecek sadece o kadar.referans sistemi zaten yok dolayısıyla alacagınız 1m amber olsa benim hesabıma gececek 1 amber bile yok. Burda bir bakıma biz iyi kötü kazanıcaz yada kaybedicez sizde eger istiyorsanız gelin durum sudur diyoruzki burda ne zaman ne kadar artıs olacagına kadar söylüyoruz günlük trade yapılıcak zamanı bile söylüyoruz. bugun alırsanız 1 hafta icinde su kadar kazanma ihtimaliniz var diyoruz. yine bizim cebimize giren yada cıkan yok. ama gel görki ÇAKAL oluyoruz.
Gelelim Cahiller konusuna arkadaş adam bitcoin hakkında bu kadar bilgisizse burda ne işi var?burayı nasıl bulmuş? hadi bulmuş diyelim arkadaş bu adam bitcoini dogru füzgün bilmiyorken amberı nasıl alacak?
madem risk bu kadar yüksek bana bitcoinin 2015 sonuna kadar 200$ altına inmeyeceğinin garantisini verebilcek bir babayiğit varmı? yarın Çin komple bitcoini yasaklarsa üretimleri durdurtursa ne yapacaksınız?amerika yada rusya bitcoin kullanımı yasal suctur kullananlar cezalandırılacaktır diye acıklama yaparsa bu seferde bitcoin bir ponziydi zatenmi diyeceksiniz?
Bu arada bu coini turklerle tanıştıran Starin dir ve kendisinin bildiğim kadarıyla 2-3k amberı var. adam shareholder bile değil. adam hergün altcoinler için işe yarar yada yaramaz diye bilgi veriyor. bir yola inanmış crave için uğrasıyor adama başka bir konuda denmeyen kalmamış.
Klasik Türk milleti işte,herkes herseyi mükemmel biliyor ama başkasının bildikleri komple yanlış, yada sölüyorsa kesin bir çıkarı vardır yoksa bize iyilik yapmaz.
legendary
June 25, 2015, 07:31:42 AM
Coin olarak değil ama asset olarak btc ile işlem gören bir sürü şirket var.

https://bitcointalksearch.org/topic/borsalar-294912

Ben de gerçekten ortada maden işleyen bir şirket olduğunu düşünmeyenlerdenim.

Hocam esset nedir bilmiyorum. ilk kez karşılaştığım bir kavram.
linkini verdiğiniz konuyu okumaya başladım.
Teşekkürler.
legendary
June 25, 2015, 07:25:43 AM
@mhanbostancı senin kar veya zarar etmen zerre umrumda değil. Benim derdim sizin gibiler yüzünden diğer bilgisiz insanların başının yanmaması. Sizler gibi "oo düzenli ödeme yapıyorlar hadi girelim" zihniyetliler yüzünden binlerce insan dolandırılıyor, sizin gibi "çakal"lar da 3-5 ref kazancı uğruna bir çok bilgisiz insanı dolandırıcıların kucağına atıyor. (Evet bu amber'da ref olayı yok belki de ancak cointellect'te vardı, ki yazdıklarından ct'ye girdiğini söylemişsin zaten).

Neyse; 1 yılda %100 çok fazla değil denmiş üst tarafta. Klasik bankacılık sistemleri 1 yılda en fazla %10 faiz sağlarken bu sistemin 1 yılda %100 kara geçecek olmasından işkillenmeyenler biraz daha araştırma yapsınlar.

Neyse daha önce dediğim gibi sizin paranız kaybedin kazanın zerre umrumda değil; Ancak "yalan yanlış" bilgiler vererek bilgisiz insanları dolandırıcıların kucağına atmayın. Tek ricam budur.

1. Öncelikle her koyun kendi bacağından asılır. Bu forumda herkes bunun farkında ben bir şey pazarlamıyorum burda. Sadece öğrendiğim bilgiyi paylaşıyorum insanlarla burdaki herkes gibi.

2. Ben hiç düzenli ödeme yapılıyor hadi girin demedim, kimseyi yönlendirme gibi bir çabamda yok.

3. Cointellect'e girip girmeme konumuz değil. Cointellect'e girip para kaybedenlere zerre üzülmüyorum. hatta bu konuda düşüncelerimi başka ortamlarda da paylaşmıştım. Çevremde çok atlayan oldu uyarmaya çalıştım insanları. Dinleyen oldu, dinlemeyen oldu.

4. "Çakal" biraz ağır olmadı mı? burayı adam akıllı okuyan herkes kimin çakal olup olmadığını görüyor zaten.

Senin canın birilerine Çakal demek istemiş buyur de!
Allah biliyor, forumu takip edenler okuyor. Kim çakal kim değil.

Özetle,

Ben senin bildiğin ve Çakal dediğin insanlardan değilim.
Ben senin gibi çok eski, süper bitcoin'ci değilim.
hesap alım satım uzmanı da değilim.
benim bu forumda ki geçmişim bir kaç ay sadece ve buranın müdavimleri bunu biliyor.
Ben öğrenme sürecindeyim, bu nedenle benim kimseyi yönlendirmem zaten mümkün değil.
Sana teşekkür eden bir kişiye "Çakal" demen senin bilgini, tecrübeni, insanlığını ortaya koyuyor zaten.
Yazık.
üzülüyorum bu çıkışları gördükçe.

bak benim zamanında cointellect ile ilgili olarak yazdıklarımdan bir demet :

2014 haziranında piyasaya girip 2015 şubat ayında faaliyetlerine son veren estonya merkezli rus mafyası şirketi.
8 ay gibi kısa bir sürede,
11 dilde yayın yapan web sitesi ile 30 u aşkın ülkede 70.000 kullanıcıya ulaşmıştır.
kaba bir hesapla piyasadan topladığı para miktarı 7.000.000 eur olarak hesaplanmıştır.

ben bunu yazınca birileri atladı yok öyle değil vs diye, o atlayanlara da cevabım şu oldu :

10 küsür aralıktan sonra giren kişi sayısı baz alınmalı burada.
10 aralıktan önce giren herkes roi yaptı ve üstüne kar koydu.
yanlış bir bilgilendirme yapıyorsun
04.02.2015 21:51

şeklinde atlamış bir arkadaş,
cevabımı burdan vermek istedim.

arkadaşım,
70.000 kullanıcının içinde büyük paket alanları saymıyorum.
sadece her kullanıcıya starter sattığını varsayıyorum. piyasadan topladığı para 7.000.000 eur. bu şirketin resmi geliri yani temiz, finansal sistemden kredi kartı ödemeleri ile çekilen dolayısı ile nerden geldiği belli para.

bununun ne kadarını roi olanlara dağıttığının bir önemi yok.
bunu şöyle açıklayayım,
kaynağı belli olmayan 2 milyon eur parası var adamın. bir şirket kuruyor. kendine para yatıran herkese kazdım deyip kirli parasını doge olarak dağıtıyor. o para dağıttıkça yeni kullanıcılar geliyor. piyasadan topladığı para artık sisteme dahil edilmiş tertemiz para.

2 milyon kirli parayı dağıttılar millete.
7 milyon tertemiz paraları oldu. onuda şirketden çekmişlerdir çoktan.

aralık ayı başında dağıttıkları 2 milyon bitti artık gerçekten kazarak çıkardıkları dogecoin lerle ödeme yapmaya başladılar.
roi durumda olanlar zaten paramı çıkardım kardan zarardayım sittir et diye mevcut durumun çok üstüne gitmeyecekler.

dediğin gibi aralık 2014 ve ocak 2015 de sisteme girenler sazan durumuna düştü. onların içinden çok cızırdayan hakkını arayan olursa da kazdıkları dogelerle zamana yayarak ödeme yaparlar veya şalteri indirirler.

legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
June 25, 2015, 06:21:29 AM

legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
June 25, 2015, 06:20:07 AM
Coin olarak değil ama asset olarak btc ile işlem gören bir sürü şirket var.

https://bitcointalksearch.org/topic/borsalar-294912

Ben de gerçekten ortada maden işleyen bir şirket olduğunu düşünmeyenlerdenim.
twn
legendary
June 25, 2015, 03:57:11 AM
Arkadaşlar iyi hos güzel uyarılarda bulunuyorsunuzda, hangi coin için dump olup ölmücek garantisi var?
ponziyse bile en azından mantıklı bir ponzi. adamlar 1e 100de vermiyor.1 yıl coini tutsanız maliyetini kurtarıyor üstüne o kadar coininiz kalıyor.yani bugün 10k dan 10k coin alan biri 1 btc yatırım yapmış durumda bunun karsılıgında beklenen 60dolar gibi bir dağıtım oda 3 ayda bir yani yılda 240 dolar suanki kurdan yaklaşık 1 btc ediyor.elinizde kalan coinlerde yaklaşık 1 btc ediyor. adamların vaadi yani 1 yılda %100e denk geliyor gibi birsey. öle muthiş karlar yok yani. amber deseniz zaten sirket satıyor ondan pump yapamıyorsunuz dump deseniz onuda yapamazsınız millet anında alıyor. ponziyse bile sahane bir ponzi.

1 yıl ayakta kalırsa dediğiniz doğru tabi  Grin
herkes kendi kararını veriyor, ve kendince riskler alıyor, ben şahsen uzaktan izlemeyi tercih ediyorum

bole bir şirket olmadığını fotografların photoshop olduğunu ve ponzi olduğunu varsayarsak suana kadar 100bin dolarlık coin satmışlar ilk ceyrek yaklasık 10bin dolar dağıtmışlar 90bin dolar cepte. hala ellerinde suanki fiyattan satsalar bile 900bin dolarlık ambercoin var.bu hızda satılmaya devam ederse ve bu fiyattan ve bu kadar kar dagıtırlarsa satısları bitmesine yakın patlatsalar bile 2yıl daha satarlar. bu sırada yine aynı seviyelerde kar payı dağıtsalar bile toplam 100bin dolar dağıtmış olacaklar ceplerine 1m dolar girmiş olacak. dediğim gibi ole roi süreleri 1-3 ay olmadığından adamlar için coin bitene kadar geçen hergün kar artıyor.
kimseyi zorlamıyoruz ama gerçekten mantıklı su sıralar girmek zaten bildiğim kadarıyla turklerden toplam 5-6 kişinin yatırımı var.ole herkeste yatırmadı ve en fazla sanırım benle mhanbostancinin amberı var.

Biz zaten listede sırıtıyoruz .tr ile biten iki 2-mail var hissedar cüzdanlar listesinde Smiley

adamlar bir ilki yapıyor. Fikir çok güzel. "Reel bir şirketin hisselerini temsil eden kripto para" hakikaten özgün ve güzel bir fikir.

benim mail .tr ile bitmiyor:) toplam 3 kişi 10k üstünde demekki tr den. dediğim gibi bildiğim 5-6 kişi var yatırımı olan o kadar.
fikir güze l değil sahane belli bir borsaya bağlı olmayan hisse alıyorsun. aynı belli bir merkeze bağlı olmayan btc gibi yenilikci bir fikir. başkalarınada ilham olmalı.
legendary
June 25, 2015, 02:19:02 AM
Arkadaşlar iyi hos güzel uyarılarda bulunuyorsunuzda, hangi coin için dump olup ölmücek garantisi var?
ponziyse bile en azından mantıklı bir ponzi. adamlar 1e 100de vermiyor.1 yıl coini tutsanız maliyetini kurtarıyor üstüne o kadar coininiz kalıyor.yani bugün 10k dan 10k coin alan biri 1 btc yatırım yapmış durumda bunun karsılıgında beklenen 60dolar gibi bir dağıtım oda 3 ayda bir yani yılda 240 dolar suanki kurdan yaklaşık 1 btc ediyor.elinizde kalan coinlerde yaklaşık 1 btc ediyor. adamların vaadi yani 1 yılda %100e denk geliyor gibi birsey. öle muthiş karlar yok yani. amber deseniz zaten sirket satıyor ondan pump yapamıyorsunuz dump deseniz onuda yapamazsınız millet anında alıyor. ponziyse bile sahane bir ponzi.

herkes kendi kararını veriyor, ve kendince riskler alıyor, ben şahsen uzaktan izlemeyi tercih ediyorum

bole bir şirket olmadığını fotografların photoshop olduğunu ve ponzi olduğunu varsayarsak suana kadar 100bin dolarlık coin satmışlar ilk ceyrek yaklasık 10bin dolar dağıtmışlar 90bin dolar cepte. hala ellerinde suanki fiyattan satsalar bile 900bin dolarlık ambercoin var.bu hızda satılmaya devam ederse ve bu fiyattan ve bu kadar kar dagıtırlarsa satısları bitmesine yakın patlatsalar bile 2yıl daha satarlar. bu sırada yine aynı seviyelerde kar payı dağıtsalar bile toplam 100bin dolar dağıtmış olacaklar ceplerine 1m dolar girmiş olacak. dediğim gibi ole roi süreleri 1-3 ay olmadığından adamlar için coin bitene kadar geçen hergün kar artıyor.
kimseyi zorlamıyoruz ama gerçekten mantıklı su sıralar girmek zaten bildiğim kadarıyla turklerden toplam 5-6 kişinin yatırımı var.ole herkeste yatırmadı ve en fazla sanırım benle mhanbostancinin amberı var.

Biz zaten listede sırıtıyoruz .tr ile biten iki 2-mail var hissedar cüzdanlar listesinde Smiley

adamlar bir ilki yapıyor. Fikir çok güzel. "Reel bir şirketin hisselerini temsil eden kripto para" hakikaten özgün ve güzel bir fikir.
twn
legendary
June 25, 2015, 02:02:09 AM

legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
June 25, 2015, 01:39:58 AM

twn
legendary
June 25, 2015, 01:35:38 AM
legendary
June 24, 2015, 06:15:13 PM
Şirketin verdiği numarayı arayan oldu mu? Nasıl bir ses karşınıza çıktı? Neler konuştunuz?
legendary
June 24, 2015, 04:27:55 PM
legendary
June 24, 2015, 04:10:02 PM
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
June 24, 2015, 03:57:15 PM
Birilerine çok pis patlayacak bir sistem tasarlamışlar. "Ponzi v2.0" denilebilir. Çok yönlü vurgun yapıp kaçacaklar.
Ortada kurulmuş bir şirket var evet. Ancak bu işi yapıyorlar mı? %99 yapmıyorlar.

Söz konusu gerçek şirket aslında var(dı). 10 yıl önce Hongkong ve Çin merkezli "amber-trade" adlı bir ltd mevcuttu ve bu sektörde faaliyet gösteriyorlardı. http://web.archive.org/web/*/amber-trade.com inceleyin.
Bu alan adı düştükten sonra sözde İngiltere merkezli bu şirket(?!) bu alan adını satın alıp aynı işi yapmaya başladığını iddia etmiş.
İngiltere'de bir ofis, bu isimde bir şirket olabilir elbet. Eee Estonya'da da cointellect isimli şirket vardı ne olmuş yani? 2-3 ortakla siz de kurarsınız bir LTD. Çok zor bir iş değil.

Falso 2'ye geleyim:
http://regex.info/exif.cgi Bu adrese gidin ve siteye ekledikleri fotoğrafların "exif data"larına bakın. (Özellikle o amber çıkarttıkları logolu falan fotoğraflara).
Mesela şu sayfadakilere; http://amber-trade.com/news-en/amber-trade-ltd-has-closed-one-of-its-quarries/
Software: Adobe Photoshop CS6 (Windows)
http://amber-trade.com/wp-content/uploads/2015/05/33_1.jpg
http://amber-trade.com/wp-content/uploads/2015/05/3_1.jpg

Bu sitedeki logolu resimlerin Photoshoplandıklarını görürsünüz.

Ortada resmi bir anlaşma yok shareholder olduğunuza dair. Eğer gerçekten bir pay sahibi iseniz şirketten hisse senedinizi talep edin; Kargo parasını ben cebimden ödeyeceğim (Eğer "gerçek bir hisse senedi" gönderirlerse tabi).

Neyse, siz ne yaptığınızı iyi bilirsiniz, Sonunuz cointellectçiler gibi olmaz umarım.
legendary
June 24, 2015, 03:39:07 PM
Arkadaşlar konunun ilk mesajını güncelledim.
İkinci halka arz fiyatı olan 10.400 satoshi de son 203.000 amber kalmış durumda.
Devam eden havuzlar listesi güncellendi. (Bazı madencilik havuzları amber'i efektif kazım zorluğunu geçtiği için liste dışı bıraktı.)

Üçüncü halka arz fiyatı ile ilgili olarak beklenti 13.200 satoshi şeklinde.
Yine üçüncü halka arz da 500.000  adet amber satılacağı bekleniyor.
son 15 günde 297.000 adet satıldı, İlgi büyük ve işin ilginç tarafı ilk halka arzdan 40.000, 50.000 adet alan bir kaç yatırımcı bir bu kadar daha alım yaptılar geçen hafta.

hatta bu toptan alım yapan adamlardan biri oturup hisse dağılımlarına göre tahmini ikinci temettü ödemesi beklentilerini hesaplayıp yayınladı.
Ojinal mesajı şöyle:
Ok, so in order to confirm my suspicion I compared the holdings of the top 20 shareholders in Q1 to the holdings of the same 20 shareholders in Q2 and guess what....almost ALL of them increased substantially. And the amount that they increased was almost always significantly more than what can be accounted for by staking.

Compare for yourself:

Q1:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1FrjKfx9EEblNpoMScDY-HFO1Vy2qcKX09d_u2SgQBAQ/edit#gid=0

Q2: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Or2FwieY09n7FgYpBS78czl3pjCunsky1R5NRdmi2n8/edit#gid=0

That means shareholders are in fact using their profits to buy more Ambercoin off the market! THAT my friends is amazing news because like I said, it ensures that there will always be buyers for Ambercoin no matter the price which means the price of Ambercoin will go up and up and up!!!!

On that note, I just bought 20k more today and will be buying more tomorrow!!! :-D
Pages:
Jump to: