Pages:
Author

Topic: Ambulansın 3 saat boyunca yoğunbakım hastasını bırakcak hastane bulamaması - page 2. (Read 246 times)

legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
Gerçekten böyle bir eylem olmuş mu acaba eğer olduysa devlet memurluğundan ihraça kadar sürüklerler ambulans şoförünü yaptığı takdirlik bir hareket ama memursa memurluğu yanacak maalesef ona üzülürüm adamın artık neresine kadar geldiyse patlamış en sonunda Allah sabır versin ya hem hastalara hem sağlık çalışanlarına şehir hastaneleri üst düzeydeydi almamışlar mı hastayı
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
Sağlık Bakanlığı önünde kendisini ambulansa kilitleyen ambulans şoförünün "Oksijen tüplerini açtım Sağlık Bakanı buraya gelmezse ambulansı patlatırım" dediği iddia edildi. Sağlık çalışanının araçtan çıkartılmasıyla eylem sona erdi.

İleri Haber'den İzel Sezer'in sosyal medya hesabından paylaştığı bilgilere göre; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yla görüşmek istediğini belirten ambulans şoförü “Onkoloji hastasını taşıdım, 3 saat boyunca hastane hastane dolaştım ama hastayı bırakacak yer bulamadım. Vatandaşlara zarar vermek istemiyorum, sağlık bakanının gelmesini istiyorum" dedi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/son-dakika-saglik-bakanligi-onunde-sofor-kendisini-ambulansa-kilitledi-1947146

Yeni türkiyeye hoşgeldiniz 3 saat boyunca hastane hastane ambulans geziyor ama hastayı bırakacak yer bulamıyor. 3 saat...

Dile kolay
Pages:
Jump to: