Pages:
Author

Topic: Amerika ambargo uygulamaya basladi dollar yarin ucacak - page 2. (Read 989 times)

sr. member
Activity: 812
Merit: 262
Daha önce bir yerde okumuştum. Dolar yıl sonunda 4tl olacak diyordu. Demek ki birseyler biliyormus..

onu söyleyen merkez bankasıydı
full member
Activity: 672
Merit: 110
Türkiye de ABD vatandaşlarının vize başvurularını askıya aldı.. bakalım bu restlesme nelere yol accak .. bu abd 2000 tır sılahı bosa sınırlara vermemıstır..
full member
Activity: 406
Merit: 121
Daha önce bir yerde okumuştum. Dolar yıl sonunda 4tl olacak diyordu. Demek ki birseyler biliyormus..
sr. member
Activity: 2268
Merit: 469
Dış politikamız kelimenin tam anlamıyla rezalet ve bu ne yazıkki dışişleri bakanlığımızdan kaynaklanmıyor başka sebepleri var.Türk lirası amerika'nın vize ambargosu sonrası çok büyük değer kaybetti umarım toparlanır.
full member
Activity: 672
Merit: 110
3,64 oldu bıle  yarın neler olacak gorecez.ulke zaten zor duruma gırmek uzere bence bu haberle işlem baslamıstır
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Amerika her türlü vize başvurusunu durdurmuş sadece göçmenlik için yapılan başvurular dikkate alınacak.Bundan yaklaşık 2 hafta önce hükümete yakın kaynaklı bir gazetede Amerika ile hiç bu kadar yakın olmamıştık diye manşet atışmıştı ülkenin halini özetliyor.
full member
Activity: 1176
Merit: 159
kuru'nun yanında yaşda yanmasa beter olsun bu millet diyecemde ucu bizede dokunuyor. bu millet akıllanmaz kolay kolay makarna'nın fiyatı artmıyor bir türlü.

sr. member
Activity: 812
Merit: 262
dayanamadım oha amk diyorum
bu bizim hikayemizin sonu demek oluyor sanırım
güldük eğlendik iyi zamanlarımızda kötü zamanlarımızda oldu
başka bir devlette görüşmek üzere .

15 senede nereden nereye geldik.
hindistan falan ambargo uygulamadan kalitelisinden
kına alıp yollayayım malum şahıslara
full member
Activity: 226
Merit: 100
Zaten zor dönen ekonomi çarkı daha kötüye gidiyor hayırlısı bakalım.Ama ambargo falan koyamazlar vize başka ambargo başka o işler öyle kolay değil yakında büyük şeyler yaşanacak zaten ırak konusu üstünde bunun hükümetle falan alakası yok bizim ülke olarak gayemiz olan toprak bütünlüğümüz ve sınır güvenliğimiz amerikaya ters düştüğü için illaki çatışıcaz üstad oda gelse buda gelse olacak bu en fazla boynu bükük durmak bunların yaşanmamasına sebeb olur onuda ister miyiz ?

kardes yarin birgun ekonomi yaptirim da yapar .. neden yapmasin ?? baksana olaylar nerden nereye geliyor
vize ambargosu uyguluyor simdi .. hadi sen ve ben amerikaya gidmiyoruz diyelim peki Amerika da ticaret yapanlar ne olacak .. onlarada vize yok
yarin Dollar ucacak bende 3,70 - 3,80 bulur bu hafta icinde ..trump dedikleri adamin sag ve solu beli degil
koreye Atam bombasi var diye vuramiyor peki turkiye yi neden vurmasin ?? türkiyenin Atam bombasi mi var ?
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
Zaten zor dönen ekonomi çarkı daha kötüye gidiyor hayırlısı bakalım.Ama ambargo falan koyamazlar vize başka ambargo başka o işler öyle kolay değil yakında büyük şeyler yaşanacak zaten ırak konusu üstünde bunun hükümetle falan alakası yok bizim ülke olarak gayemiz olan toprak bütünlüğümüz ve sınır güvenliğimiz amerikaya ters düştüğü için illaki çatışıcaz üstad oda gelse buda gelse olacak bu en fazla boynu bükük durmak bunların yaşanmamasına sebeb olur onuda ister miyiz ?
full member
Activity: 226
Merit: 100

Amerika artik türkiye den yapilan vize basvurularini Kabul etmiyor  Roll Eyes Roll Eyes yarin Dollar ucar , borsa cakilir .. amk mallari da ekonomi cok iyi ameriko bizi kiskaniyor diye meydanlara cikar  Grin
Ulkenin icine ettiniz .. bi sikdirin gidin su ulkeden amk gavatlari ülke kore ye döndü
Pages:
Jump to: