Şampiyonlar liginde Manchester City, dün Sevilla’yı 4-0 yendi.Haaland’a ayrı bir parantez açmak istiyorum.Şu an gerçekten çağın futbolcusu.Ronaldo ve Messi’den sonra iyi bir futbolcu izleyebilecek miyiz onlar ayarında diyordum, Haaland bu açığı kapatacak gibi görünüyor.Phil Foden’in golünde Haaland’ı bir seyredin.Ne kadar iyi pozisyon alıyor işte forvet budur.Onu izleyince aklıma istemsizce bay ofsayt Burak Yılmaz geldi.
Manchester City 60 milyon Euro'ya, bedavaya aldı Haaland'ı. Gerçi sözleşmesinde serbest kalma maddesi olmasaydı alamazdı o fiyattan. Dortmund minik bir serbest kalma maddesi koyarak hata yapmış.
Haaland'ın gelecekte nasıl yerlere geleceğini öngörememişler sanırım. Şimdi Haaland seviyesinde bi futbolcuyu o fiyattan bulmak imkansız çünkü. Burak'tan bahsetmişsiniz. Burak da 35 yaşında Hollanda'da gol kralı olacak Fortuna Sittard'da. Başarılı kariyeri var bence onun da.
Shakhtar Leipzig'i deplasmanda 4-1 yendi. Savaşta yabancı futbolcuların hepsi kaçtı Ukrayna'dan. Ukrayna takımları takımlarını yerli oyunculardan oluşturarak mücadele ettiler Avrupa kupalarında. En başarılı takımlar onlar bence bu yıl. Kolay bi şey başarmıyorlar. Fenerbahçe'yi eleyen Dinamo Kiev'in ne kadar iyi oynadığını görmüştük. Ben de onlara bir parantez açmak istedim. Ukrayna futbolu zor şartlarda yükseliyor çünkü.