Pages:
Author

Topic: An itibari ile piyasa düşmeye başlıyor! - page 2. (Read 2734 times)

ikm
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
düşerde çıkarda şuara hızlı hareket edenler kaznıyor  yani bot kullanıcıları hatta aq dene bilir.
ama bu düşüşler alım fırsatı olarak görmemek lazım çünkü bir önceki düşüş gibi değildi o gerçekten fırsattı ben istediğim fiyata inmediğinden alamadım ama bu düşüş çok suni geldi bana bir yavşaklık seziyorum
korku politası vermeye çalışılıyor sanki. tutmayacaktır ama küçük yatırımcı rahatsız oluyor çok belli
sr. member
Activity: 505
Merit: 252
sert bir düşüş var bakalım kaçtan toparlayacak bu sefer
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
arkadaşları altcoin forumuna alalım  Kiss
full member
Activity: 210
Merit: 100
Web Developer
son güne kadar bekleyip yüklü miktar ltc almayı düşünüyorum inşallah biraz fazla düşer  Grin
sr. member
Activity: 561
Merit: 274
2500 u kırınca 3000 lerden soz ediyodu buyuk bir cogunluk ki buna bende dahildim. bcc olayından dolayı sanırım bi anda ivme tersine dondu.daha 14 saat once coinone butun uyelerine mail atip  bitcoin 3.000 lere gidiyor diye yonlendirdi.ardından  dusus basladı. kore forumlarında herkes coinone a sikayet mailleri vs atıyor haber mi aldılar nedir volume 10000 i gecti mailden sonra, kendi ayaklarına sıktılar bi cok kişi bithumb a geciriyor varlıklarını.o eski gunluk 20.000 lere varan btc volume u bundan sonra olacakmı bakalım.
hero member
Activity: 868
Merit: 502
2 gun sonrada artmaya baslar sorun degıl de acayip dalgalı olmaya basladı kurtursak su hallerden yetcekte.
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
bence ethere falan geçilebilir düşüşte genelde altcoinlere kayma oluyor biraz kar edilebilir ytd yinede .d
full member
Activity: 154
Fikirlerimiz hem. Yalnız gaza gelip hemen girilmesin bence bu düşüş devam eder.
newbie
Activity: 43
Merit: 0
Son bir risk satın alınması oluyor. Birileri gene çok ciddi kar edecekler. 2200-2300$ seviyelerine kadar gerileyebilir. Daha aşağısını düşünmüyorum. Bu gerileme de en fazla ağustosun ilk haftası biter. SOnra yukarı tırmanacaktır, eğer son dakika bir süpriz olmazsa Segwit tarafında. Ancak teknik verile olmayacakmış gibi gözüküyor.

Bu aralar Btc transferi yapmak riskli yanlız haberiniz olsun.  Smiley
full member
Katılıyorum 2 ay önce 4 dolar seviyelerinden girdim elimde 1800 tane var,bir pump daha yakalayayım direk satacağım beklemeden.Çok dalgalanıyor bari para kazanalım.Dex çıkana kadar böyle gider bence waves, öte yandan strat çok düştü bence
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
Tahminimce bu düşüş 1-2 gün daha sürecektir. İyi dip yapanlardan toplamak lazım , piyasa çok dalgalı. strat almayı düşünüyorum, sizin düşünceleriniz neler

Düşüş sonrası ne aldığının çok fazla önemi yok aslında. Altcoin birçoğu beraber yükselişe geçiyorlar. Zor olan ise düşüş dalgasının sona erdiğinden emin olmak.
full member
Tahminimce bu düşüş 1-2 gün daha sürecektir. İyi dip yapanlardan toplamak lazım , piyasa çok dalgalı. strat almayı düşünüyorum, sizin düşünceleriniz neler
Pages:
Jump to: