Pages:
Author

Topic: Analiz: Bir sonraki Bitcoin boğa koşusu zirvesi 102.000 dolar olacak - page 2. (Read 215 times)

member
Activity: 392
Merit: 10
Ah şu beklentiler umut olmasa kripto pazarında zaten kimse kalmaz ,yapay zeka ve algoritma ile bizlere resmen umut satıyorlar ve bu şekilde piyasada kalmamızı sağlıyorlar ne diyelim inşallah bcc de 102 bin doları görürüz.
jr. member
Activity: 364
Merit: 1
Bitcoinde daha ayı sezonunu bir türlü bitirmediler ,boğa koşusunda bitcoin rakamı 102 bin dolar olabilir lakin bu ne zaman olur orası meçhul bana göre en az 2-3 yıl sonra.
member
Activity: 630
Merit: 37
yakın zaman için biraz abartı bir iddia olarak geldi bana açıkçası 102 bin dolar olması demek 30 küsür x yapması demek btc nin çok büyük bir artış uzun vadede olası lakin kısa vade için çok zor
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Geçmiş hareketlere bakınca aslında çok uçuk değil.
Son zirvesi olan 20000 civarında 5x yapması demek. 
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
Çok iddialı olmayan matıklı bir rakam, diğerleri gibi uçuk degil en azından. Ancak o kadar kolay olacağını sanmıyorum.Komşu kapısı değil yani çat diye varabileceğiniz.
member
Activity: 994
Merit: 20
Oldukça iştah kabartıcı bir değer. Tahminler güzel hoş da bir türlü ayı piyasasından kurtulamadık gitti. Hele bir ayı piyasası gitsin de ondan sonra coşsun piyasa gittiği yere kadar.   Grin
member
Activity: 560
Merit: 16
Proof-of-Stake Blockchain Network
Bitcoin hayatımıza girdiğinden bu yana, medyada önde gelen isimlerden olumsuz yorumlara maruz kaldı. Ancak karşılaştığı onca engele ve şüpheci yaklaşımlara rağmen Bitcoin güçlenerek yoluna devam ediyor. Piyasanın şu anda bulunduğu durum sizi aldatmasın.

Bitcoin’in yaşadığı 2018 kışından sonra Bitcoin’in tepe noktasının hangi seviye olacağı konusunda medyada çok çeşitli tartışmalar, öngörüler  gündeme geldi. Çok kısa süre önce hazırlanan tarihsel bir rapor Bitcoin’in boğa koşusu zirvesinin 102,000 dolar olacağını öngörüyor.

Haberin devamı : https://koinmedya.com/2019/03/03/analiz-bir-sonraki-bitcoin-boga-kosusu-zirvesi-102-000-dolar-olacak/amp/
Pages:
Jump to: