Pages:
Author

Topic: Analizi kuvvetli arkadaşlara PundiX konusunu soruyorum.175 milyar tokenin amacı? - page 2. (Read 339 times)

full member
Activity: 344
Merit: 100
Pundix ekibi gerçekten abartmış. Nedir öyle 175 milyar coin. Baştan aldıkları kararı değiştirmeleri yatırımcıların güvenini geriye çeker. Pundix platformu artık iş yapmaz.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
Sorunun matematikle bi alakası yok, anlamak için deha olmak gerekmiyor yani.Ben fazla sayıda token miktarını bi türlü sevmedim sevemiyorum ama şöyle bir psikoloji var insanlarda token birim fiyatı ne kadar ucuz olursa talep sanki fazla oluyor.bunu 10 centten alsak 1 dolar olsa deli para diyor adamlar ama token sayısına baktığı yok.sonuç olarak kar veya zararınız olmayacak 1 token 3 dolarsa 1000 tokende 3 dolar olacak.bu kadar takılmayın derim
sr. member
Activity: 854
Merit: 267
Matematik açısından bir zararınız olmayacak diye bilirim çünkü total supply ne kadar artılıyorsa size o kadar fazla token verecekler zaten, bence bu karar değişiklikleri pundiyi etkilemez çok sağlam bir projeye endişelenmenize gerek yok
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Yeni çıkan tokenlerde total supply ilk dikkat edilen unsur bence. Projenin başında açıkladıklarından token sayısını son anda değiştirmeleri tutarsızlık olarak algılanır normal şartlarda. Ancak bunu telafi etmek adına alanlara her bir tokene karşılık 999 token vereceklerini açıklamışlar. Bir çok kişiye bu durum cazip gelsede kendi adıma tutarlılık tercih ederdim. Fiyat konusunu artı tokenlerle telafi etmiş görünüyorlar şimdilik.
full member
Activity: 215
Merit: 101
Toplamda elinizdeki 1 token'a 999 token daha verecekleri için maddi bir zararınız olmayacak. Ancak şöyle bir durum var: Piyasada 175 milyon supply'ı olan token ile 175 milyar supply'ı olan tokena aynı gözle bakılmaz. Yatırımcıları da farklıdır. Kimisi total supply'ı az olanlara sıcak bakar, kimisi total supply'ı yüksek olanları avantaj olarak değerlendirir. Sonuçta; Pre-ICO'da Total Supply'ın 175 milyon olduğuna bakıp projeyi değerlendirip alan yatırımcıların bir kısmı bu durumda desteğini çekebilir. Bu da fiyata yansır diye düşünüyorum.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
Hocam peki bounty konusunda gonderilecek tokenler x1000 seklinde mi gonderilecek yoksa normal sekilde gonderilip uzerine her token icin 999 tane daha mi gonderilecek bu konu hakkinda bilginiz var mı?
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Arkadaşlar pundix hakkında önce kısa bi bilgiv ereyim.
Bu adamlar önce ilk açıkladıkları tarihten sonraya uzattılar ico tarihini. Pre-sale'de sattılar bonuslarla. ico tarihi ertelendi ve bi kaç gün önce ico yapıldı. 2.5 saatte hard cap'e ulaşıldı.
Ico erteleme 1. gol.

İkincisi 2 hafta kadar önce açıkladıkları başka bir haber. İlk açıklanan whitepaper'a göre 175 milyon adet pxs olacaktı piyasada. Gayet makul görünüyordu. Fakat son yapılan açıklamada güya gelen isteklere göre bu sayıyı 175 milyar'a çıkarma kararı almışlar. Bunu ico'dan 1 hafta kadar önce açıkladılar. ico'yu etkiler diyordum ama hiç etkilemedi.
Pre'den pxs alanlara her 1 pxs için 999'ar tane pxs gönderilecek denildi 1 mart'a kadar.
Şu an pxs 3 dolar ise bu olay gerçekleşince değeri 1000'de 1'ine düşecek ama eldeki pxs miktarı 1000 katına çıkacak.
Şimdi bu nasıl yorumlanmalı? Projeyi nasıl etkiler? Siz ne dersiniz?
Pages:
Jump to: