Pages:
Author

Topic: Analizlerinizi yatırımlarınızı haberleri paylaşmak isterseniz.. - page 2. (Read 1461 times)

newbie
Activity: 23
Merit: 0
GÜzel düşünce sağolasın iyi olmuş bence

Teşekkürler efendim arkadaşlarınızı davet ederseniz daha hızlı büyümümeze yardımcı olursunuz   Cheesy

İyi forumlar  Cheesy
full member
Activity: 462
Merit: 102
GÜzel düşünce sağolasın iyi olmuş bence
newbie
Şu facebook kadar gereksiz bir icat yok gözümde. Belki ilk kuruluşunda ooo efsane falan demişimdir ama şimdi böyle şeyleri gördükçe sıtkım sıyrılıyor. Yine de hedeflerinizde başarılar dilerim.

Teşekkürler efendim iyi günler Cheesy
sr. member
Activity: 364
Merit: 252
Şu facebook kadar gereksiz bir icat yok gözümde. Belki ilk kuruluşunda ooo efsane falan demişimdir ama şimdi böyle şeyleri gördükçe sıtkım sıyrılıyor. Yine de hedeflerinizde başarılar dilerim.
newbie
Katıldım umarım gelişir ve çoğalır

Teşekkürler aramıza hoşgeldiniz  Cheesy

halihazırda ciddi analistlerin ve yatırımcıların bulunduğu whatsapp ve telegram grupları mevcut.
facebooka gelirsek bunun gibi zilyon tane grup var.

Yorumunuz için teşekkür ederiz bunun bizde farkındayız fakat bizim amaçlarımız farklı 2018'in ilk çeyreklerinde bu amaçlarımızı projelerimizi yavaş yavaş göstereceğiz

İyi günler dileriz efendim  Cheesy
full member
Activity: 434
Merit: 112
halihazırda ciddi analistlerin ve yatırımcıların bulunduğu whatsapp ve telegram grupları mevcut.
facebooka gelirsek bunun gibi zilyon tane grup var.
member
Activity: 294
Merit: 10
Katıldım umarım gelişir ve çoğalır
newbie
Maalesef facebook kullanmiyorum...
Whatsapp veya telegram olursa katilmak isterim...

Facebook grubunda belirli bi kitleye ulaştıktan hemen sonra telegram ve whatsapp gruplarımızda olucak.

Çok yakında sizleri haberdar edeceğiz   Cheesy
member
Activity: 140
Merit: 10
The Future of Sports is Fan Controlled
 Maalesef facebook kullanmiyorum...
Whatsapp veya telegram olursa katilmak isterim...
member
Activity: 140
Merit: 15
bu pump dump grubu değilmiydi?

misyon değişti herhalde? neyse önerim facebook grubunun yerine whatsapp veya telegram grubu kullan. insanlar daha efektif kullanırlar.

daha rahat bir bilgi alışverişi gerçekleşiyor oralarda.

Reklam yapan arkadaşımız biraz acemi olduğu için onun adına özür dileriz..

Teşekkürler bilgi için merak etmeyin yakında onlarıda açacağız  Cheesy

Sizide aramızda görmekten mutluluk duyarız  Cheesy

de ayrı olacak
newbie

misyon değişti herhalde? neyse önerim facebook grubunun yerine whatsapp veya telegram grubu kullan. insanlar daha efektif kullanırlar.

Reklam yapan arkadaşımız biraz acemi olduğu için onun adına özür dileriz..

Teşekkürler bilgi için merak etmeyin yakında onlarıda açacağız  Cheesy

Sizide aramızda görmekten mutluluk duyarız  Cheesy
member
Activity: 364
Merit: 20

newbie
Bizim hedefimiz büyük efendim ileride çok büyük projeler yapacağız... sizide aramızda görmek isteriz  Cheesy
Nedir bu büyük hedefler biraz açarmısınız?

Mesela bir coin yapmayı planlıyoruz ama böyle dandik bir coin değil etherium zcash gibim  fazla spoiler vermiyim Cheesy 
member
Activity: 107
Merit: 12
Bizde hedefi,projesi büyük olmayan yok fakat bakıyorsun icraat yok ortada. 10 forum vardır 11.'yi açarız Türkiye'nin ilk forumu, yerli vesaire şeklinde kendimizi kandırırız.
Direk sizinle alakalı olarak söylemiyorum bunu ancak içimizdeki döngüyü kırıp gerçekten şu ''büyük'' projeleri bir icraate dökebilsek birşeyler çıkıcak ortaya.
sr. member
Activity: 812
Merit: 252
Free Crypto Faucet in Trustdice
Bizim hedefimiz büyük efendim ileride çok büyük projeler yapacağız... sizide aramızda görmek isteriz  Cheesy
Nedir bu büyük hedefler biraz açarmısınız?
newbie
legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
Zaten 50 tane grup var. 51. grup ne işe yarayacak. Var olan gruplardan birinde paylaşım yapsanız daha kayda değer fayda yaratırsınız.
newbie
Merhabalar efendim yeni bir facebook topluluğu kuruyoruz burada neler olucak diğe sorucaksınız ? eminim  Roll Eyes

Burada kişilerin Analizleri, Yatırımları, Düşünceleri, Yeni haberler, Yeni coinler vs vs tartışmalar olucak kimi zaman kazanıcaz kimi zaman kaybedicez ama hepimizin hedefinde olduğu gibi her zaman kazanmaya oynucaz.. Sizide aramızda görmekten mutluluk ve gurur duyarız  Cheesy

buyrunuz efendim buda link

https://www.facebook.com/groups/1021239134685744/
Pages:
Jump to: