Pages:
Author

Topic: Android Tv Önerisi - page 2. (Read 290 times)

legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
June 20, 2020, 11:56:45 AM
herkese selamlar,

bu konu hakkında forumda bilgi sahibi olan arkadaşlar mutlaka vardır. forumlarda yazılan yazıları, youtube videolarını izledim ama hepsi farklı farklı şeyler yazıyor. birisinin iyi dediğine diğeri bok diyor. bu yüzden önemli olan aranızda bu ürünlerden alıp kullanan varsa onların yapacağı yorumlar.

bütçe için 300 lirayı geçmeyi planlamıyorum çünkü sürekli olarak kullanacağım bir alet değil.

mi box s 4k fiyat olarak 400 lira civarı ama en alet en fazla 5 mbps yakıyormuş. Grin Grin iptv oldu mu sana çöp. youtube, udemy videoları katil eder adamı. bu yüzden kendisini eledim. fiyat olarak bütçemi aşsa da hem xiaomi hem de yurt içinden alma imkanım olduğu için alabilirdim.

t95: aliexpress'te 4 gb ram+32 gb kafa kağıdıyla 200 lira civarı alınabiliyor. kargo süresini geçtim bunda sıkıntı çıkacak olan vergi: 150 lira da gelebilir 25 lira da. bangood da birisi 25 lira vergi ödedim demiş ama şans işte. bir de o site bir aralar vergiyi kaynaktan kesip size gönderiyordu. aynı sistem hala geçerli mi? en azından heriflere 50-60 tl ateşlerim bana maliyeti 250 lira olur.

söz sizde:)
Pages:
Jump to: