Pages:
Author

Topic: [ANKET] 300 Binlik Mercedes Lüks Mü? - page 2. (Read 4650 times)

legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
300 bin liraya bahse konu arabananin ancak motorunu alirsiniz, o arabanin degeri 1 milyon liraya yakin, otvsi kdvsi farketmez,

mercedesi biz uretsek bile lukstur..
member
Activity: 84
Merit: 10
asgari ücretin 1000 tl bile olmadığı bir ülkede afedersiniz ama mercedes herkes için lükstür, bakan içinde başbakan içinde lükstür, ülkede gelir eşitsizliği almış başını gidiyor. millet kuru ekmeğe talim ediyor. birileride çıkıp mercedes lüks değil diyor. şakşakçılarıda alkış tutuyor. ne diyelim allah sonumuzu hayırlı etsin

Her kelimesine harfiyen katılıyorum.

Toplumsal olarak zaafiyetlerimiz var; ki bunlardan biri de devleti kutsamak. Devlet görevlilerinin yapmış olduğu icraatları eleştirmeyi toplumun büyük kesimi itibariyle yanlış görüyoruz.
Bu da yöneticilerde keyfi uygulamalara neden oluyor.

Bireyin devlet için değil, devletin bireyi yaşatmak için var olduğu gerçeğini kabullendiğimiz zaman birçok problemi halledeceğiz.

Edit: Bir de o aracın değeri 300 bin değil. Birileri algıya sağlam oynuyor.
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
balkonda oturdum sigaramı yaktım her geçen 10 arabadan biri mercedes Sad bunun nesi lüks bence biz fakiriz Cheesy
full member
Activity: 221
Merit: 100
Bir lokma, bir hırka, bir de MERCEDES (ve bir de uçak). Lüks olur mu efendim.İhtiyaç , koskoca diyanetin reisi arabasız gezer mi? Elbette bir araç lazım kendisine. Koskoca Türkiye'nin bir itibarı var , 2 paralık mı edilecek efendim. Bakınız papaya , clio ile gezdi. Olacak iş mi yani? Neyse zaten biz IMF'ye olan borcu sıfırladık, şimdi zaten maliye bakanıma talimat vereceğim. Vatikana da bir mercedes hediye edeceğim. Ne de olsa bizim dinimiz hoşgörü dini. Cömertliğimizi de bu vesileyle göstermiş oluruz.

"...Ama mesela bir evde 2 tane araba olsa -velev ki şahin bile olsa- israftır, haramdır." Bkz. Siyasal İslama dair fetvalar
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
Herkesin mercedes'ine kimse karışamaz!
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
asgari ücretin 1000 tl bile olmadığı bir ülkede afedersiniz ama mercedes herkes için lükstür, bakan içinde başbakan içinde lükstür, ülkede gelir eşitsizliği almış başını gidiyor. millet kuru ekmeğe talim ediyor. birileride çıkıp mercedes lüks değil diyor. şakşakçılarıda alkış tutuyor. ne diyelim allah sonumuzu hayırlı etsin
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
benim, senin, maaşından vergi kesilen asgari ücretlinin paralarıyla alınıyorsa tabii ki lüks.

full member
Activity: 504
Merit: 120
Mercedes'e kimin bineceğine bağlı lüks olup olmadığı. Eğer bakan binecekse herkes biniyordur canım ama sen ben bineceksek sadece parası olanlar biner. Herkesten kasıtları bakanlar, üst bürokratlar vs. dir diye düşünüyorum  Shocked
legendary
Activity: 2310
Merit: 1422
Ayda bin* lira ayırarak 25 yılda alabilirsiniz. [*enflasyon=0, tüm değerler sabit]
legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
Her eve bir Mercedes. Sizin neyiniz eksik?
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
Cerez parasi sonucta
full member
Activity: 364
Merit: 100
Neresi lüks abi ? Artık herkes biniyor mercedese. Mercedes dediğin nedirki peh Cheesy Haksız mıyım beyler ? Cheesy
hero member
Activity: 636
Merit: 500
Evet arkadaşlar sizce 300 bin liralık Mercedes araç lüks müdür, değil midir?
Pages:
Jump to: