Pages:
Author

Topic: [ANKET SONUÇLANDI] Üniversite sunumu için kripto para anketi - page 2. (Read 608 times)

sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
Formu doldurdum hocam . Umarım faydalı olur hocam . Bu tarz anketlerin faydalı olacağını düşünüyorum . Genel fikir açısından.
sr. member
Activity: 968
Merit: 250
Üniversitelerde kripto ile araştırma konusu olması çok güzel şeyler umarım faydalı olur .
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Anketi doldurdum ve bir mesaj gönderdim hocam. Dikkate alırsanız sevinirim Smiley Benim de bir çalışmam olacak bu tarz bir anket hazırlayacaktım.
hero member
Activity: 868
Merit: 500
Anketleri her zaman sevmişimdir . Umarım arkadaşın için faydalı olur doldurdum .
member
Activity: 252
Merit: 10
bizimde bir katkımız olsun umarın işine yarar. üniversitelerde bu tarz konuların işlenmesi de ayrı bir güzellil.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
Selam, dijital paralara olan bakış açınızı öğrenmek için bir anket hazırladık, bir arkadaşımın üniversite ödevinde kullanılacağı için objektif olmanızı rica ediyorum, teşekkürler.

https://goo.gl/forms/lwNQx8tfg3Z19Ay02

dolduruldu ve gönderildi, üniversitelerin kıyıdan köşeden de olsa ilgi göstermeye başlaması güzel ve iyi bir başlangıç, umarım blockchain alanında birkaç fakülte ve ya enstitü açılır. İlgi çok fazla, haberlerde görmüştüm at bakıcılığı-yetiştiriciliği bölümleri var ve ihtiyaç çokmuş, çıkar çıkmaz iş fırsatı falan...blockchain alanında işsiz kalacak yetişmiş eleman yoktur herhalde...
member
Activity: 378
Merit: 11
anketi doldurdum umarım arkadaşınızın işine yarar blockchainin gerçek hayatta büyük rol oynayacağına eminim zaten yanlış bilmiyorsam tubitakın bununla ilgili yazısı vardı
jr. member
Activity: 336
Merit: 2
Zamanında ben de ilgili bir sunum yapmıştım eğer sizinki de bilgisayar alanında bir bölüm ise,  blockchain sistemini (hash) göstermek için kullandığım demonun linkini vereyim belki işinize yarayabilir.(Ben anlattığımda pek bir şey anlamamıştı kimse ama Cheesy ) www.anders.com/blockchain/
member
Activity: 448
Merit: 10
Doldurdum kardeş yardımım dokunduysa ne mutlu bana kolay gelsin millet boş geçmeyelim yararlansın arkadaş şurdan
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Bende doldurdum umarim faydasi dokunur Smiley
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
okuduğu bölüm neyini ifşa edecek ben tam anlıyamadım ama sorun değil Smiley formun sonucu merakla bekliyorum. İyi geceler

Kişi kız arkadaşım, ne olur ne olmaz. Teşekkürler, iyi geceler.
full member
Activity: 672
Merit: 100
Sorular özenle hazırlanmış belli ki ama ben arkadaşının bölümünü merak ettim yazılım üzerine falan mı yoksa reklamcılık veya halkla ilişkiler mi? Gerçekten güzel bir sunum olacak

Gizlilik açısından bölümü söylememeyi tercih ediyorum ama anket sonuçları forumda da paylaşılacak.

Katıldım ankete.
Sorulardan birinin üstünde çok düşünülmeden hazırlandığını düşünüyorum. Bitcoin, döviz, swift, havale ve bunun gibi şeylerin topunun yerine kullanılabilir ama bunlara alternatif demek Bitcoin'i aşağılamaktır bana göre.

Sorular herkesin anlayabileceği bir dilde sorulmaya çalışıldı yani bana göre Bitcoin geleneksel ödeme sistemine, merkezsiz bir dijital ödeme sistemi olarak alternatif oluşturdu.

Bende katıldım.  Wink

Teşekkür ederim.

Güzel bir anket çalışması olmuş. Büyük bir zevkle yanıtladım soruları. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
Daha detaylı anketler de bekliyorum. Kendimizi de test etmek için güzel bir yol:)
Edit: Bu anketin hangi bölüm ve hangi ders için hazırlandığını ben de merak ettim. Yanıtlarsanız memnun olurum.

Teşekkür ederim ama yanıtlayamam, bu forumda iyi niyetli kişiler olduğu kadar kötü niyetli insanlar da var.

bende doldurdum umarım işinizi görür ve bir mitkar da olsa faydası olur, anketin tam olarak amacı nedir hocam onu da söyler misiniz Smiley

Sadece bir sunum için ama sonuçlar bitcointalk ile de paylaşılacak.
okuduğu bölüm neyini ifşa edecek ben tam anlıyamadım ama sorun değil Smiley formun sonucu merakla bekliyorum. İyi geceler
legendary
Sorular özenle hazırlanmış belli ki ama ben arkadaşının bölümünü merak ettim yazılım üzerine falan mı yoksa reklamcılık veya halkla ilişkiler mi? Gerçekten güzel bir sunum olacak

Gizlilik açısından bölümü söylememeyi tercih ediyorum ama anket sonuçları forumda da paylaşılacak.

Katıldım ankete.
Sorulardan birinin üstünde çok düşünülmeden hazırlandığını düşünüyorum. Bitcoin, döviz, swift, havale ve bunun gibi şeylerin topunun yerine kullanılabilir ama bunlara alternatif demek Bitcoin'i aşağılamaktır bana göre.

Sorular herkesin anlayabileceği bir dilde sorulmaya çalışıldı yani bana göre Bitcoin geleneksel ödeme sistemine, merkezsiz bir dijital ödeme sistemi olarak alternatif oluşturdu.

Bende katıldım.  Wink

Teşekkür ederim.

Güzel bir anket çalışması olmuş. Büyük bir zevkle yanıtladım soruları. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
Daha detaylı anketler de bekliyorum. Kendimizi de test etmek için güzel bir yol:)
Edit: Bu anketin hangi bölüm ve hangi ders için hazırlandığını ben de merak ettim. Yanıtlarsanız memnun olurum.

Teşekkür ederim ama yanıtlayamam, bu forumda iyi niyetli kişiler olduğu kadar kötü niyetli insanlar da var.

bende doldurdum umarım işinizi görür ve bir mitkar da olsa faydası olur, anketin tam olarak amacı nedir hocam onu da söyler misiniz Smiley

Sadece bir sunum için ama sonuçlar bitcointalk ile de paylaşılacak.
full member
Activity: 546
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
newbie
Activity: 101
Merit: 0
Bende katıldım.  Wink
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Katıldım ankete.
full member
Activity: 672
legendary
Bottan random spam atayım mı kardeş

Hayır  Roll Eyes

Katıldım anketine. Başarılar.

Teşekkür ederim.
member
Activity: 294
Merit: 11
Katıldım anketine. Başarılar.
Pages: