Pages:
Author

Topic: 🌌|ANN| Aigang Network - Nesnelerin İnterneti İçin Blok Zinciri Üzerinde Sigorta - page 2. (Read 1991 times)

legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
1 ether başına 1 token verecek olmaları rahatsız edici. toplam token sayısı az, ancak yine de ether başı token sayısı daha fazla olmalıydı.

1 Ether başına 1 token vereceklerini nereden okudunuz? Presale'da 1 Ether başına verecekleri 1 token, ICO'da satılan gerçek AIGANG tokeninden %25 primli alacak. Mevzu bu.

slack kanallarında tüm bu bilgiler mevcut. presale'de 1 eth başına 1 apt (Aigang Pre-sale token satıldı). 1 apt, 1.25 aix'e eşit. Yani 1.25 aigang token 1 eth'ye satılmış oldu.

ico'da ise 1 eth başına 1 aix satılacak.

söylemek istediğim şey, pazar değeri olarak belki o kadar yüksek değil, ama yatırımcı çekmek istiyorlarsa token fiyatı bu kadar yüksek olmamalıydı.

Sacmalamayin abi. Bilmediginiz konularda konusmayi ne kadar seviyorsunuz. Ustune basa basa soyluyorum:

- aix tokenlerinin fiyati belli degil, muhtemelen bircok olacak, tanesi de maksimum 1 dolar falan olacak.
- prelaunch tokenin islevi su olacak. ico'da 1 ether basina gelen aix tokenden %25 primli olarak alacak.

Dogrudan bildigim, hatta yatirim yaptigim seyden adami suphe ettiriyorsunuz. Bir de girip sormak zorunda kaldim adama.

We issued another token cause it was only for prelaunch. It will grant 25% more tokens. I was telling them that if they get 10 eth worth of apt, during ico theyll get 12.5 eth worth of aix. Just a simple bonus thats all.
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
1 ether başına 1 token verecek olmaları rahatsız edici. toplam token sayısı az, ancak yine de ether başı token sayısı daha fazla olmalıydı.

1 Ether başına 1 token vereceklerini nereden okudunuz? Presale'da 1 Ether başına verecekleri 1 token, ICO'da satılan gerçek AIGANG tokeninden %25 primli alacak. Mevzu bu.

slack kanallarında tüm bu bilgiler mevcut. presale'de 1 eth başına 1 apt (Aigang Pre-sale token satıldı). 1 apt, 1.25 aix'e eşit. Yani 1.25 aigang token 1 eth'ye satılmış oldu.

ico'da ise 1 eth başına 1 aix satılacak.

söylemek istediğim şey, pazar değeri olarak belki o kadar yüksek değil, ama yatırımcı çekmek istiyorlarsa token fiyatı bu kadar yüksek olmamalıydı.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
kendi sitesinde yaziyordu presale girince 1 ether 1.25 token veriyorlar. bu nasil istir anlamadim ortada olmayan bir proje icin adamlar token basina suan 400$ dayanmis 365$ tabaninda dolasan ether ile 1e1 takas yapiyorlar. anlamsiz bence. bu kazandirmayacagi anlamina gelmiyor ama cok degisik bir satis yapiyorlar.

Adam bir ust mesajda aciklamis yav. Nasil bir kafa yasiyorsunuz anlamiyorum.
full member
Activity: 210
Merit: 100
kendi sitesinde yaziyordu presale girince 1 ether 1.25 token veriyorlar. bu nasil istir anlamadim ortada olmayan bir proje icin adamlar token basina suan 400$ dayanmis 365$ tabaninda dolasan ether ile 1e1 takas yapiyorlar. anlamsiz bence. bu kazandirmayacagi anlamina gelmiyor ama cok degisik bir satis yapiyorlar.
legendary

hero member
Activity: 1655
Merit: 600
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
Bu programı kurmuştum geçen, dün test amaçlı benim referansımla bir arkadaşa kurdurdum ancak benim uygulamada bounty kısmında total downloaded ve total earned kısmı 0 gözüküyor. İndirdi şifresini girdi wallet kısmında aşağıda mail girme yeri var oradan mailini girdi ancak o bülten aboneliği gibi bir şey sanırım çünkü bir onay istemedi. Kısacası benim referansımla indiren kişi programda hangi adımları atması gerekiyor arkadaşlar benim bounty kazanmam için? Ayrıca 1-2 gün sonra silerse problem olur mu yoksa ico sonuna kadar tutması mı gerek? Ayrıca Phone battery insurance kısmında insure falan yaptım ama ne işe yarıyor çözemedim ya da yapmak gerekli mi falan? Cevabını bilen varsa şimdiden teşekkür ederim.
legendary
Bu arada aplikasyon için bounty programı açılmış. Her yüklettiğiniz aplikasyon için 25 USD değerinde AIGANG tokeni kazanacaksınız.

Bu benim refli linkim, buna tıklayarak app store ya da play store'dan indirebilirsiniz. Sonra kendi linkinizi arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz:

https://aigang-network.app.link/zA0DtzetNF

Referans linkinizi kullanarak üye oldum.
Bu arada, dediğiniz gibi ufak da bir hediye verdi. Şu an deneme aşamasında sanırım ve bu yüzden o ufak eth u başka yere gönderemiyoruz değil mi?

Merhaba, öncelikle teşekkür ederim. O gözüken test ethereum'u çekemeyeceksiniz. Bounty kısmına gelip siz de referans linkinizi arkadaşlarınızla paylaşırsanız her yüklemede 25 dolsr değerinde Aigang tokeni kazanacaksınız.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Bu arada aplikasyon için bounty programı açılmış. Her yüklettiğiniz aplikasyon için 25 USD değerinde AIGANG tokeni kazanacaksınız.

Bu benim refli linkim, buna tıklayarak app store ya da play store'dan indirebilirsiniz. Sonra kendi linkinizi arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz:

Referans linkinizi kullanarak üye oldum.
Bu arada, dediğiniz gibi ufak da bir hediye verdi. Şu an deneme aşamasında sanırım ve bu yüzden o ufak eth u başka yere gönderemiyoruz değil mi?
legendary
olayın resmiyetini anlamadım ben kontratlardan kontrol edilebilen bişeyin patent kısımı olarak nasıl bir hak idda edicekler müziği salla önemli olan bankacılık bankacılıkta işlemleri gerçek hayata entegre ederlerse proje kendiyle birlikle kripto dünyasınıda etkiler ama ugulanabilirlik olacak mı onu anlamadım tam.

Patentle alakası yok olayın. Whitepaper'da detaylı çevirisi var, elektronik cihazlara dijital sigorta sağlayan bir platform.

Bu arada presale 1000 Ethereum'u geçti. 29 Ağustos'ta bitecek.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
olayın resmiyetini anlamadım ben kontratlardan kontrol edilebilen bişeyin patent kısımı olarak nasıl bir hak idda edicekler müziği salla önemli olan bankacılık bankacılıkta işlemleri gerçek hayata entegre ederlerse proje kendiyle birlikle kripto dünyasınıda etkiler ama ugulanabilirlik olacak mı onu anlamadım tam.
sr. member
Activity: 672
Merit: 281
Akıllı sözleşmeler muazzam bir olay patent den , sigorta işlemine bankacılıktan müzik endüstürisine kadar her alanda kullanılabiliyor.
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain

Referans linkini kullanarak üye oldum . Nasıl birşeymi bu uygulama bir araştırayim.

Edit : Facebook ve Mail ile deneyim ama üye olmayı ama uygulama tepki vermedi.
legendary

hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Güzel proje ama local de pek ilgi görmedi herhalde.
legendary
sr. member
Activity: 1050
Merit: 277
Apple uygulamasını yüklemeye çalışıyorum. Yalnız bounty kısmı henuz açılmamış sanırım applicationlar için.
Gönderdiği sitede şöyle birşey var.

App is Coming Soon!

Stay Updated!

Evet sitede başvuru yapamıyoruz.
Ben slackta sordum. Ağustos ortası / sonu gibi güncelleyip bountysini aktif hale getireceklermiş.
full member
Activity: 154
Merit: 100
hero member
Activity: 1078
Merit: 537
Apple uygulamasını yüklemeye çalışıyorum. Yalnız bounty kısmı henuz açılmamış sanırım applicationlar için.
Gönderdiği sitede şöyle birşey var.

App is Coming Soon!

Stay Updated!
legendary
Arkadaşlar Android uygulaması çok güzel. Hem ufak bir bounty için hem de presale'a özel davet almak için indirebilirsiniz. Belli ki bir süredir uğraşıyorlar bununla çünkü arayüze emek verildiği belli oluyor. Ropsten'de çalışıyor, git'den test ether alırsanız deneme de yapabilirsiniz.
Pages:
Jump to: