Einstein'ın dediği gibi önyargıyı yıkmak atomu parçalamaktan zor. İnsanlar araştırma yapmadan, coin in geleceği hakkında hiçbir bilgileri olmadan, bırakın slack'ı takip etmeyi, coin in bitcointalk taki sayfasına bile bakmadan fikir beyan ediyorlar.
Bilgi sahibi olup yatırım yapmamayı tercih edenlere değil sözlerim. Buna saygı duyuyorum.
Bir bakımada insanların bu kadar önyargılı olduğu halde bu coinin bu kadar uzun zamandır istikrarlı bir şekilde yükseliyor olması çok güzel. Çünkü bu işlerde bildiğiniz gibi erken davranmak, potansiyeli erken sezmek çok önemli (zaten risk te burada alınıyor). Önyargı sahibi arkadaşların bir kısmı ileride "bu coin hakkında söylenenler doğruymuş bizde biraz alalım" dediklerinde ben zaten çoktan satmış olacağım. Dolayısıyla almanız yada almamanız açıkçası hiç umurumda değil.
Bu konuyu açan arkadaşın haklı olup olamayacağını konu açıldığında birkaç saat araştırmış olsaydınız şu an %300 'ün üzerinde kar etmiş olacaktınız. Buradan satış gelebilir mi? Elbette gelebilir. Bitcoin in bile geçmiş dönemde neler yaşadığını hepimiz biliyoruz. Bu risk bitcoin dahil olmak üzere bütün coinlerde zaten var. Belacoin içinde gelişmelere bağlı olarak sert alım ve sert satışlar oldu ve yakında da olacak.
Herkesin tercihlerinin bol kazanç getirmesi dileklerimle.
Bu arada; bir yukarıda garfikte 1 ay önceki Belacoin değerlerine bakın bir de şu an ki değerlere. Ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.
Size katılıyorum ön yargı konusunda, insanlar Bitcoin'e bile zamanında "scam" şeklinde bakıyorken bugün güvenli liman olarak görüyor ve keşke o zaman alsaydım diyor. Sadece "aha bu yalan bu coin çöp, bundan bi halt olmaz" şeklinde düşünen ve bunu yazan çok insan var. "Dayanak" olsa kesinlikle saygı duyulur, fakat sebepsizce çamur atmak bana anlamsız geliyor.
Kimseyi zorlamıyorum ben sadece Bela sayesinde güzel kazanç elde ettim ve sizin de haberiniz olsun diye çeviri yaptım, konu açtım ve yazdım. Burada ponzi tanıtımı yapmıyorum. Geleceğinin olabildiğini düşündüğüm bir proje ve coin hakkında konu açıp bilgilendirme yaptım sadece. Bela'nın hareketleri gelişmelerle, tarihlerle doğrudan ilgili. Ve uzun zamandır yükseliş trendi sürüyor.
Coin bir yana proje gerçekten işe yarayabilir, değişiklikler olabilir. Steem gibi şişip patlayacağını düşünmüyorum.