It was the Bitcointalk forum that inspired us to create Bitcointalksearch.org - Bitcointalk is an excellent site that should be the default page for anybody dealing in cryptocurrency, since it is a virtual gold-mine of data. However, our experience and user feedback led us create our site; Bitcointalk's search is slow, and difficult to get the results you need, because you need to log in first to find anything useful - furthermore, there are rate limiters for their search functionality.
The aim of our project is to create a faster website that yields more results and faster without having to create an account and eliminate the need to log in - your personal data, therefore, will never be in jeopardy since we are not asking for any of your data and you don't need to provide them to use our site with all of its capabilities.
We created this website with the sole purpose of users being able to search quickly and efficiently in the field of cryptocurrency so they will have access to the latest and most accurate information and thereby assisting the crypto-community at large.
▐ | ├ |
February 04, 2017, 09:28:51 AM
bu ico yu merak ediyorum nasıl bişey çıkarıcaklar logosu falan hoşuma gitti ama ico süresi cronobank gibi up uzun 79 gün var daha icoya ico başladığında ico süresi ne kadar olcak bakalım 3 ay burdaki fonlara girsem daha iyi sanki ben sayfa yöneticisiyle konuşmutum bir ara yakında duyuru yapılcak son durum hakkında diye mesaj attı bend bekelieyorum nasıl bir proje çıkaracaklarını beta testi başladığında mantığını az çok çözeriz diye düşünüyorum ondan sonra ico başladığında allacağı yatırma görede belli ederkendisini. anladığım kadarıylada oldukça çok çalışıyorlar diyorlar ama tabi görmedim işkembeden sallıyorda olabilir. bişey kaldı icoya işte February 04, 2017, 08:51:58 AM
bu ico yu merak ediyorum nasıl bişey çıkarıcaklar logosu falan hoşuma gitti
ama ico süresi cronobank gibi up uzun 79 gün var daha icoya ico başladığında ico süresi ne kadar olcak bakalım 3 ay burdaki fonlara girsem daha iyi sanki January 26, 2017, 11:10:01 AM
beta testi içlemleri ay sonunda bitecekmiş sanırım valla merak ettiğim bi ico nasıl bişeyler çıkarıcaklar görcez
January 18, 2017, 01:58:14 AM
ingilazcamın yettiği kadar ana konudan inceliyorum baya geyik var bişeyler yapıyorlar gibi ama tam çözemedim.
January 11, 2017, 10:03:07 AM
bunda durum ne alemde merak ettim
ico süresini uzatıp beta olarak çalıştırcaklardı. betadaki durumuna göre bakıcam bakalım hareket olcakmı. bakarsın bi kaç ödül düşer betadan January 05, 2017, 05:47:34 AM
güncelleme verildi İco süresini 3 aya çıkardılar! Reklama ağırlık verdikten sonra beta sürümü yayınlayacaklarmış ico gelecekmiş bundan dolayı gecikmiş güzel yapmışlar olması gereken buyoksa scam izlenimi bırakıyor böyleleri iki göstermelik görsel ve yazıyla milyonları topluyorlar helal olsun hocam ozman bu coin iş görme ihtimali varmı demek istediniz. 3-5 yatırsak kazançlı çabiliriz sanırım. cronobank gibi uzun olunca sıkıcı oluyor biraz da oda ayrı January 04, 2017, 10:42:41 AM
Hesabım boş kalmasın diye bunun reklamına girdim. Bence ceviriyi yapan kişi yaptığın cevirinin reklamına girmesi lazımki bizlere yardımcı olabilsin. hocam sürek takip ediyorum ve ana modetör msj ile gelen güncellemeleri bildiriyor. iş görür bişey olduğunda çevirip yaplaşıyorum. hem şuandaki imza kampanya daha kaznçlı January 04, 2017, 06:54:51 AM
Hesabım boş kalmasın diye bunun reklamına girdim. Bence ceviriyi yapan kişi yaptığın cevirinin reklamına girmesi lazımki bizlere yardımcı olabilsin.
January 03, 2017, 04:01:04 PM
güncelleme verildi İco süresini 3 aya çıkardılar! Reklama ağırlık verdikten sonra beta sürümü yayınlayacaklarmış ico gelecekmiş bundan dolayı gecikmiş güzel yapmışlar olması gereken buyoksa scam izlenimi bırakıyor böyleleri iki göstermelik görsel ve yazıyla milyonları topluyorlar helal olsun January 03, 2017, 03:53:40 PM
güncelleme verildi İco süresini 3 aya çıkardılar!
January 02, 2017, 09:58:13 AM
İmza kampanyasından çok ümitli değilim ama boşda olmasından iyidir. bişey diyemiyeceğim ama boş durmasından iyi katılıyorum 2 ay sonra belli olcak nasılsa January 02, 2017, 06:16:00 AM
İmza kampanyasından çok ümitli değilim ama boşda olmasından iyidir.
January 02, 2017, 04:33:36 AM
bunun imza kampanyası iş görürmü daha imza kampanyasından kazanamadım bişey vdice gönderdi onuda başka yere aktarcak gaz yok Ben sattım hepsini 0,2BTC verdi January 01, 2017, 02:47:11 PM
bunun imza kampanyası iş görürmü daha imza kampanyasından kazanamadım bişey
vdice gönderdi onuda başka yere aktarcak gaz yok January 01, 2017, 09:49:18 AM
5 dk farkla kaptın çeviriyi ilk defa konu açayım dedim inşallah ödemeler bounty kuzen valla öylesine yaptıydım. yılbaşına bu çeviriyle girdim düşün durumları. bu aralar piyasaya girecek çok var nasılsa buluruz daha bolcana coin çıkarmak okadar kolaylaştı ki önemli olan artık sağlam alt yapılı olması dubailimiş eleman petrol sermayeli bir proje bakalım kapmaya sonunda dağıtım yapılcakmış gönderirlerse haber ederim ki zaten artık çevirilere para vermiyorlar çok January 01, 2017, 09:31:23 AM
5 dk farkla kaptın çeviriyi ilk defa konu açayım dedim inşallah ödemeler bounty
January 01, 2017, 07:42:21 AM
Sitesi filan çok amatör olmuş. Bende pek iyi bir izlenim bırakmadı ama belli mi olur belki ummadık taş baş yarar.
January 01, 2017, 06:09:37 AM
Yeni yılın ilk gününde yine yeni şeyler.
Bakalım bunun geleceği ne olacak. Bitcoin Forum>Local>Türkçe (Turkish)>Alternatif Kripto-Paralar>Duyurular (Alternatif Kripto-Paralar)
Jump to:
|