Pages:
Author

Topic: [ANN] [Bounty] Project : District | 3D Dapps | 3D Explorer | VR [Ödülü] [ANN] - page 2. (Read 2635 times)

hero member
Activity: 518
Merit: 500
ülkelerin logolarını da tasarım yaparak koymuşlar süper olmuş Cheesy acayip hoşuma gitti.
bu adamlar bişeyler çıkarabilir sanırım.
hero member
İmza ve Logo Güncellendir

Jr.Member :

Member :

ICO                                                          DAPPS
║ BOUNTY ║ VR▐  PROJECT ▲  DISTRICT ▐ 3D ║ EXPLORER ║
WEB SITE                                                  BLOCKCHAIN

Full member :

▄░█░▀░▀░█░█░▄░▀░▀░░░▀░▄░░▀▀▀█░█▀▀▄░░░DAPPS
█░░█░█░░▄░░░░█░░░▀░█░█░░░░░░█░░░░▄░░░░█░█░░█░░░▀▀█░█░░█░░EXPLORER
▀░█░█░░░█░░░█░▄░█░▀░░░█░░░█░█░█░▀░░▄▄▄█░█▄▄▀░BLOCKCHAIN

Sr.Member :

hero member
bu ico yu merak ediyorum nasıl bişey çıkarıcaklar logosu falan hoşuma gitti Cheesy
ama ico süresi cronobank gibi up uzun 79 gün var Cheesy daha icoya ico başladığında ico süresi ne kadar olcak bakalım
3 ay burdaki fonlara girsem daha  iyi sanki Cheesy

ben sayfa yöneticisiyle konuşmutum bir ara yakında duyuru yapılcak son durum hakkında diye mesaj attı bend bekelieyorum nasıl bir proje çıkaracaklarını
beta testi başladığında mantığını az çok çözeriz diye düşünüyorum ondan sonra ico başladığında allacağı yatırma görede belli ederkendisini.
anladığım kadarıylada oldukça çok çalışıyorlar diyorlar ama tabi görmedim işkembeden sallıyorda olabilir. bişey kaldı icoya işte Cheesy
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
bu ico yu merak ediyorum nasıl bişey çıkarıcaklar logosu falan hoşuma gitti Cheesy
ama ico süresi cronobank gibi up uzun 79 gün var Cheesy daha icoya ico başladığında ico süresi ne kadar olcak bakalım
3 ay burdaki fonlara girsem daha  iyi sanki Cheesy
hero member
beta testi içlemleri ay sonunda bitecekmiş sanırım valla merak ettiğim bi ico nasıl bişeyler çıkarıcaklar görcez
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
ingilazcamın yettiği kadar ana konudan inceliyorum baya geyik var bişeyler yapıyorlar gibi ama tam çözemedim.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
bunda durum ne alemde merak ettim
ico süresini uzatıp beta olarak çalıştırcaklardı. betadaki durumuna göre bakıcam bakalım hareket olcakmı.
bakarsın bi kaç ödül düşer betadan  Grin
sr. member
güncelleme verildi İco süresini 3 aya  çıkardılar!
Reklama ağırlık verdikten sonra beta sürümü yayınlayacaklarmış ico gelecekmiş bundan dolayı gecikmiş güzel yapmışlar olması gereken bu
yoksa scam izlenimi bırakıyor böyleleri iki göstermelik görsel ve yazıyla milyonları topluyorlar helal olsun Smiley

hocam ozman bu coin iş görme ihtimali varmı demek istediniz.
3-5 yatırsak kazançlı çabiliriz sanırım.
cronobank gibi uzun olunca sıkıcı oluyor biraz da oda ayrı
hero member
Hesabım boş kalmasın diye bunun reklamına girdim. Bence ceviriyi yapan kişi yaptığın cevirinin reklamına girmesi lazımki bizlere yardımcı olabilsin.

hocam sürek takip ediyorum ve ana modetör msj ile gelen güncellemeleri bildiriyor. iş görür bişey olduğunda çevirip yaplaşıyorum.
Cheesy hem şuandaki imza kampanya daha kaznçlı Cheesy
sr. member
Activity: 644
🤖UBEX.COM 🤖
Hesabım boş kalmasın diye bunun reklamına girdim. Bence ceviriyi yapan kişi yaptığın cevirinin reklamına girmesi lazımki bizlere yardımcı olabilsin.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Reklama ağırlık verdikten sonra beta sürümü yayınlayacaklarmış ico gelecekmiş bundan dolayı gecikmiş güzel yapmışlar olması gereken bu
yoksa scam izlenimi bırakıyor böyleleri iki göstermelik görsel ve yazıyla milyonları topluyorlar helal olsun Smiley
hero member
hero member
İmza kampanyasından çok ümitli değilim ama boşda olmasından iyidir.

bişey diyemiyeceğim Cheesy ama boş durmasından iyi katılıyorum Cheesy
2 ay sonra belli olcak nasılsa
sr. member
Activity: 644
🤖UBEX.COM 🤖
İmza kampanyasından çok ümitli değilim ama boşda olmasından iyidir.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
bunun imza kampanyası iş görürmü daha imza kampanyasından kazanamadım bişey
vdice gönderdi onuda başka yere aktarcak gaz yok Cheesy

Ben sattım hepsini 0,2BTC verdi Cheesy
sr. member
bunun imza kampanyası iş görürmü daha imza kampanyasından kazanamadım bişey
vdice gönderdi onuda başka yere aktarcak gaz yok Cheesy
hero member
5 dk farkla kaptın çeviriyi ilk defa konu açayım dedim inşallah ödemeler bounty  Grin

kuzen valla öylesine yaptıydım. yılbaşına bu çeviriyle girdim Sad düşün durumları.
bu aralar piyasaya girecek çok var nasılsa buluruz daha bolcana coin çıkarmak okadar kolaylaştı ki önemli olan artık sağlam alt yapılı olması
dubailimiş eleman Cheesy petrol sermayeli bir proje bakalım kapmaya sonunda dağıtım yapılcakmış gönderirlerse haber ederim ki zaten artık çevirilere para vermiyorlar çok
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
5 dk farkla kaptın çeviriyi ilk defa konu açayım dedim inşallah ödemeler bounty  Grin
hero member
Activity: 854
Sitesi filan çok amatör olmuş. Bende pek iyi bir izlenim bırakmadı ama belli mi olur belki ummadık taş baş yarar.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
Yeni yılın ilk gününde yine yeni şeyler.
Bakalım bunun geleceği ne olacak.
Pages:
Jump to:
© 2020, Bitcointalksearch.org