Pages:
Author

Topic: [ANN] Centra Tech ICO | Dünya Genelinde Bankamatik Kartı & Sigortalı Cüzdan - page 20. (Read 12162 times)

hero member
Activity: 518
Merit: 500
Centra'nın ne kadar yatırım topladığını kimse bulamadı çünkü adamlar her şeyi oldu bittiye getirdiler. Pre-ico'nun bitişine on gün varken iki güne düşürdüler, ico bir anda bitti vs vs. Piyasaya çıktı fiyat şişti, o oldu bu oldu derken 26 sında Kraken'e daha sonra büyük bir borsaya girecek dediler, iOS'a uygulama getirdiler.

Ee? Bu hızla giderseler daha sonra ne yapacak bu adamlar? yapacak bir şey kalmayacak.

kraken zaten büyük bir borsa oraya girse iyi bir hacim yakalar Cheesy ordan kafasına göre takılsın zaten.
asıl olay kart dağıtımından sonra çalışıp çalışmayacağı hele sorunsuz 1-2 ay çalışsın ozman en azından 5x çıkartır gibi
sr. member
Activity: 473
Merit: 250
"Proof-of-Asset Protocol"
Centra'nın ne kadar yatırım topladığını kimse bulamadı çünkü adamlar her şeyi oldu bittiye getirdiler. Pre-ico'nun bitişine on gün varken iki güne düşürdüler, ico bir anda bitti vs vs. Piyasaya çıktı fiyat şişti, o oldu bu oldu derken 26 sında Kraken'e daha sonra büyük bir borsaya girecek dediler, iOS'a uygulama getirdiler.

Ee? Bu hızla giderseler daha sonra ne yapacak bu adamlar? yapacak bir şey kalmayacak.
hero member
Activity: 826
Merit: 502
Centra ekibi ne kadar bir yatırım topladı ?  Ico bazında token fiyatı ne kadara tekabül ediyor ? Bulamadım gerçekten .

Apple store ' da wallet yayınlaması sevindirici haber olmuş . Fiyata illa ki katkısı olacaktır . Türkiye şartlarında bu Centra kartı nasıl kullanacağız ? Türkiyeye ulaştırma çabası ne şekilde olacak ? Bunlar hakkında da detaylı bilgi yok açıkcası . Güzel düşünülmüş bir muadil projelerden fark yaratacak olayı ne Centra 'nın ?
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Hayırlı olsun hacı abiler Cheesy , Apple Store'da yayınlanmaya başlandı Centra Wallet , bir kaç gün içinde Android versiyonuda geliyor. Bakalım fiyatlara nasıl yansıyacak , ICO'da hakettiğimiz kartlar elimize bir gelsede harcamalarımızı yapsak bir bakalım nasıl oluyor.

https://itunes.apple.com/us/app/centra-wallet/id1289078825?mt=8
Ben appstoreda arattım ancak bulamadım nasıl yayınlanmış? telefondan linki de açtım ancak bulamadım malesef
Edit: şimdi indirdim de access code lazımmış beklemedeyiz açılmadıktan sonra napıyım appi
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Iphone telefonmu kullanıyoruz bende yoktur. Normalde android programları daha erken çıkardı bu projede tam tersi olmuş deneyemiyorum wallet'i nasıl bari iş görür mü deneyen oldu mu. Bekleyelim bakalım android wallet gelsin bizde deneriz.
full member
Activity: 392
Merit: 100
Hayırlı olsun hacı abiler Cheesy , Apple Store'da yayınlanmaya başlandı Centra Wallet , bir kaç gün içinde Android versiyonuda geliyor. Bakalım fiyatlara nasıl yansıyacak , ICO'da hakettiğimiz kartlar elimize bir gelsede harcamalarımızı yapsak bir bakalım nasıl oluyor.

https://itunes.apple.com/us/app/centra-wallet/id1289078825?mt=8
sr. member
Activity: 473
"Proof-of-Asset Protocol"
Hele bir borsalarda listelenmeye başlasın o zaman göreceğiz fiyatın nasıl katlandığını, TenX'ten daha fazla avantaj sunuyor.
full member
Activity: 490
Merit: 193
borsa fiyatı bence şu an alım için uygun gibi tabi bu söylediğim uzuncular için geçerli kullanımı yaygınlaştıkça ve büyük borsalarda listelenmeye başlayınca ivme yakalaabilir centra.birde günlük hayatta yaygınlaşmayı başarabilirlerse birçok kişinin bile kripto ile tanışmasına vesile olacağını düşünüyorum.bende almayı düşünüyorum çok merak ediyorum sistemi
sr. member
Activity: 390
26.10.2017'de Kraken borsasında listeleneceğini duydum bu fiyata kesinlikle olumlu olarak ivme getirecektir çünkü Kraken borsasında çok sınırlı sayıda altcoin var. Bu sınırlı sayıda olan altcoinlerden sıkılmış bulunmaktayız, yeni token geldiği anda Kraken kullanıcıları satın alacaktır. Kraken'in yanınada büyük bir borsa mutlaka gerekiyor.
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
Toplam da ne kadarlık bir yatırım topladı Centra ?

ICO fiyatı ne kadara gelmiş durumda ? Eğer ki sağlam bir borsaya girmemesi durumunda fiyatının düşüneceği belli gibi diğer projelerin başına geldiği gibi . Centra kartın debit özelliği bulunuyordu bildiğim kadarıyla onun için kullanamama gibi bir şans yok diye tahmin ediyorum .
full member
Activity: 532
Centra kart ları satın alabiliyormuyuz arkadaşlar . Esasında alsakda kullanabileceğimiz yer yok ama havamız olur Smiley
Nasıl kullanamıyorsunuz anlamadım. Visa geçen heryerde kullanabileceksiniz ve dövize açık olması lazım posun. Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama eğer istanbulda yaşıyorsanız araplar yüzünden dönercilerin bile posları açık dövize yani heryerde kullanabilirsiniz.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
Centra kart ları satın alabiliyormuyuz arkadaşlar . Esasında alsakda kullanabileceğimiz yer yok ama havamız olur Smiley
Ico ya katılmadıysanız 2018 te siparişte bulunabilirsiniz. Kullanabileceğimiz yer yok derken anlamadım ? Titanium kartlar dağıtıldı ve gayet de kullanılıyor. Bu ay sonuna kadar 5000 kisinin kartları ellerine geçicek.. Herkes kart ile yaptıkları harcamalarını video ile paylasıcaktır..
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068

teorik olarak kredi karti ile ayni fiziksel ozelliklere sahip, yurtdisi isleme acik herhangi bir pos uzerinde kullanilabildigi soyleniyor. atm ler uzerinde de komisyon mukabilinde nakit cekim islemleri yapilabilir. doviz atmlerinden dogrudan usd olarak cash cekmenin havasi o karti tasimaktan daha havali olur Smiley
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
full member
Activity: 392
Arkadaslar burası ne bounty hesaplama nede bounty ile ilgili konuları konusma yeri. Istiyorsanız açın yeni bir başlık orda konuşun. Lütfen saygı...

Bu konuda kesinlikle katılıyorum. Yabancı forumlarda herkes projenin ne olacağı nereye gidebileceği ile ilgili konuşurken bizde konular bounty'ler ile kirletiliyor herkes beleş kazanç peşine düşmüş. Bounty'ler için ayrı ana başlık açılsın lütfen. Bounty mesajlarından proje ile ilgili ciddi birşey geldiğinde yazılsa bile arada kalıyor takip edilmiyor düzgün.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
Arkadaslar burası ne bounty hesaplama nede bounty ile ilgili konuları konusma yeri. Istiyorsanız açın yeni bir başlık orda konuşun. Lütfen saygı...
sr. member
Activity: 357
sig camp bountycileri gozumuz aydin. stakeler sayilip yeni listede duyurusu yapilmis.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1BLeyuXFYnhncvc2PV-ievaMgoCXSmZ-vT6fvv2eN_AA/edit?usp=sharing

katilimin fazla oldugu bir kampanyayi daha kazasiz geride biraktik.

Tabloda excelle hesaplayinca 2556 toplam stake gozukuyor. Bekledigimden az geldi total stake. Saglam para verecek gibi.. 500bini imzaya olduguna gore stake basi 195 CTR eder ki 4 hafta giren bir hero ortalama 2000 dolara yakin para kaldirir. Allah bereket versin..

yarım saattir bunun hesabını yapmaya çalışıyorum,400 küsür kişiyi görünce zaten bütün iştahım kaçmıştı.kafadan 3000 hesaplamıştım yuvarlak olsun diye.bounty menejeri dagıtım konusundada imzacılara bi ayrıcalık yapacakmı? yoksa sadece sayım konusundamıydı imzacılara yapılacak öncelik?

hazır stakeleri vermişken neden stakelerden kimin kaç ctr alacagını hesaplamamış bunuda anlamadım. 1 haftada ctr hesaplamasıyla geçer,1 hafta sonrada imza taşıyanlara ödül dagıtılacakmış gibi düşünüyorum, daha dogrusu kendimi böyle hazırladım.bence en az 2 hafta daha bekliyecegiz ctrlere kavusmak için.
sr. member
Activity: 322
Bence o bountyler gelene kadar boktan borslarda fiyati mundar ederler kesin
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
sig camp bountycileri gozumuz aydin. stakeler sayilip yeni listede duyurusu yapilmis.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1BLeyuXFYnhncvc2PV-ievaMgoCXSmZ-vT6fvv2eN_AA/edit?usp=sharing

katilimin fazla oldugu bir kampanyayi daha kazasiz geride biraktik.

Tabloda excelle hesaplayinca 2556 toplam stake gozukuyor. Bekledigimden az geldi total stake. Saglam para verecek gibi.. 500bini imzaya olduguna gore stake basi 195 CTR eder ki 4 hafta giren bir hero ortalama 2000 dolara yakin para kaldirir. Allah bereket versin..
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
Yarın büyük anonslar gelicekmiş. Öyle bir tweet atmışlar bakalım yarın neler olacak bu tweet bile sadece fiyatı ufaktan hareketlendirmeye yetti. Umarım güzel haberlerdir.

benim için gelecebilecek en  büyük anons bittrexte işlemlere başlaması olur ama önden büyük haber diye belirttiklerine göre büyük ihtimalle x'le partnerlik saglandı gibi bir açıklama yapacaklar.bununda gene benim için ''büyük haber'' olması için amazon vb firmalarla partnerlik gibi bir açıklama olurdu.
sonuç: açıklanacak olan ''büyük'' anonstan pek bir beklentim yok.

dün bunu yazmıştım, canlı yayını izlemedim ama konudaki yorumları okuyunca tahmin ettigim gibi olmuş.insanları beklentiye sokup hayal kırıklıgı yaşatacak derecede fos bir açıklama yapmaları(sadece centra degil bi çok proje) ekiplerin ne kadar amatör oldugunu çok güzel gösteriyor. milyonlarca dolar toplamışsın ekibe adam akıllı bir iletişim uzmanı ne biliym community menejer almamışsın kendi aklına göre hype yaratmaya çabalıyorsun.

haftaya hitbtcyi açıklarlarsa hiç şaşırmayacagım.
Pages:
Jump to: