Pages:
Author

Topic: [ANN] DATABLOCKCHAIN.IO (DBCC) TOKEN SATIŞ ANONS KONUSU - page 2. (Read 584 times)

sr. member
Activity: 994
Merit: 391
Arkadaşlar pre-sale 16.4 milyon dolar gibi çok ciddi bir rakamla tamamlandı. Bundan sonra bonus yok ve main-sale aşamasına geçileck.
jr. member
Activity: 144
Merit: 1
Ben de girdim ödül kampanyasına İçimden bir his olumlu bir sonuç olacağı Kısmet olursa bu bountysinden  de güzel bir ödül alırız
sr. member
presale neden uzatıldı ki presale limiti sabit olmuyormuydu enteresan olmamış mı?
Pre-sale için ayrılan token miktarı 164.58 milyon. Pre-sale fiyatı olan 0.08 USD ile çarpılınca pre-sale'in 13.16 milyon USD'de sonlanması gerekiyordu. Ancak öyle görünüyorki pre-sale tarihi uzatılınca ayrılan token miktarıda arttırılmış. toplam satılacak token miktarı 422 milyon adet.
member
Activity: 234
Merit: 10
presale neden uzatıldı ki presale limiti sabit olmuyormuydu enteresan olmamış mı?
sr. member
Güncel bilgiler için teşekkürler ancak siteye girdiğim zaman Presale Is Live! yazdığını gördüm tekrar bakıp kontrol yapar mısın belki uzatmışlardır ya da site güncelleme almadı mı emin olamadım tekrar teşekkürler. Ön satış devam ediyorsa kaçırmak istemiyorum iş yoğunluğundan ancak fırsat bulabildim bakmak için.

Pre-sale ayın 21'inde bitecekti ancak 1 hafta uzatılmış. O yüzden sitede "hala devam ediyor" şeklinde görülüyor. Ancak acele etmeniz lazım 27 haziran  23.59'da sonlanacak
member
Activity: 220
ödül kampanyasına Ben de katıldım piyasadaki  düşüşe göre çok ciddi yatırım almışlar Umarım hak ettikleri yere gelirler zaten icosuna Ben de katılmayı düşünüyorum elimde çok ciddi Yatırım yok
member
Activity: 177
adamları inceledim hoşuma gitti bu devirde bu piyasa ile bu kadar para toplamak kolay birşey değil hocam helal olsun adamlara sağlam yatırımcı bulmuşlar

şimdiden başarılar
full member
Activity: 406
Merit: 189
Pre-sale 16.4 milyon dolar ile tamamlandı. Bu ayın 27'sinde main-sale başlayacak. Main-sale'e katılmak isteyen arkadaşlar resmi websitesinden whitelist almak zorundalar.

https://www.datablockchain.io/

benimde takibimde olan bir proje pre-sale bu ölü piyasada iyi toplamış. yatırım açısından değerlendirilebilir.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Güncel bilgiler için teşekkürler ancak siteye girdiğim zaman Presale Is Live! yazdığını gördüm tekrar bakıp kontrol yapar mısın belki uzatmışlardır ya da site güncelleme almadı mı emin olamadım tekrar teşekkürler. Ön satış devam ediyorsa kaçırmak istemiyorum iş yoğunluğundan ancak fırsat bulabildim bakmak için.
sr. member
Pre-sale 16.4 milyon dolar ile tamamlandı. Bu ayın 27'sinde main-sale başlayacak. Main-sale'e katılmak isteyen arkadaşlar resmi websitesinden whitelist almak zorundalar.

sr. member
Arkadaşlar an itibari ile toplanan para 16.5 milyon dolara yaklaştı. Bu rakam gerçekten çok ciddi. Projenin şimdiden büyük bir başarı yakaladığını söylemek yanlış olmaz. Üstelik piysanın durumu malum ayılar cirit atıyor.
sr. member
Softcap geçilmiş ama neden 10 milyon dolardan sonra yavaşlamış. Yeteri kadar katılımcı yatırımcı sayısı da var iki gündür değişmemiş bin dolar civarı eklenmiş güncelleme yapmıyorlar olabilir mi. Hard cap miktarına ulaşamayacağını tahmin etsem bile hiç değilse 20-30 milyona ulaşacağını tahmin ediyorum.

bu soruyu telegramda ben de sordum, acaba güncellenmiyor mu diye. güncelleniyor dediler, bin dolar falan artıyor birkaç gündür ama. tam anlayamadım, birden birkaç milyon usd artarsa şaşırmam.

ICO'ların başında ve sonunda talep herzaman daha yoğun oluyor, aradaki zaman dilimlerinde değişim genellikle ufak miktarlarda gerçekleşiyor. Ayrıca büyük miktarlarda alan yatırımcılar bir anda toplanan rakamı yükseltebiliyor.
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
Softcap geçilmiş ama neden 10 milyon dolardan sonra yavaşlamış. Yeteri kadar katılımcı yatırımcı sayısı da var iki gündür değişmemiş bin dolar civarı eklenmiş güncelleme yapmıyorlar olabilir mi. Hard cap miktarına ulaşamayacağını tahmin etsem bile hiç değilse 20-30 milyona ulaşacağını tahmin ediyorum.

bu soruyu telegramda ben de sordum, acaba güncellenmiyor mu diye. güncelleniyor dediler, bin dolar falan artıyor birkaç gündür ama. tam anlayamadım, birden birkaç milyon usd artarsa şaşırmam.
hero member
sr. member
Evet arkadaşlar 10 milyon USD'lik softcap kısa zaman önce geçildi. Projede satışlar tam gaz devam ediyor.
Tekrar yazayım şu an ön satış aşamasında. ICO'ya katılmak isterseniz
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
kısa zamanda 10,216,129 m usd olmuş gözüküyor, gerçekten iyi topladılar bence.
sr. member
Datablockchain.io'nun topluluğu gerçekten hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. Telegram kanalına kayıtlı takipçi sayısı 35000'e yaklaştı.
hero member
Ledger Nano ödülünü kaçırmayın bende var bende katılacağım eğer kazanırsam olmayan arkadaşa hediye ederim satılacak bir şey değil malum ihtiyaç cüzdanı herkeste olmalı. ICO'ya girmek isteyen girsin proje sağlam ekipte sağlam bu zamanda zor bulunur yüksek puan alıyor hep olumsuz yorum sadece bir kişinin verdiğini gördüm. Satılmayan token yakılacak mı sonra repux projesindeki gibi olmasın yaktı bizi.
sr. member
Arkadaşlar şu an ön satışlardan token'ı %33 ucuza alma şansınız var. Şu an 1 token 0.08 USD. Bu fiyat 21 hazirana kadar devam edecek. sonrasında ise ana satış fiyatı olan 0.12 USD'ye yükselecek
member
Activity: 519
Merit: 16
Resmi twitter sayfalarından Ledger Nano S Wallet kampanyası başlatmışlar https://twitter.com/DBC_IO/status/1003680171973578753 bu twiti Retweet and Like yaparak kampanyaya katılabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi bu linkten alınabilir. https://medium.com/dbc-io/announcement-ledger-nano-s-wallet-twitter-giveaway-e5e29e5f0cdb
Pages:
Jump to: