Pages:
Author

Topic: [ANN] DECENT - Distribuire Descentralizata de Continut - page 2. (Read 7188 times)

legendary
Activity: 977
Merit: 1011
  Sunt curios in privinta procedurii de distribuire a recompenselor avand in vedere ca momentan totul este trecut doar pe foi/formulare Google. Sa vedem ce detalii apar maine, daca vor face anuntul cu "pricina"
legendary
Activity: 1573
Merit: 1057
Decent va anunta data lansarii Mainnet precum si detalii legate de  plata recompenselor, in data de 21 Iunie 2017 !!
legendary

Actualizare DECENT!

A inceput  testarea cu numarul #2 Alberti !!!

Mai multe informatii aici: https://decent.ch/en/decent-network-testnet-2-launch-information-development-update/
legendary
M-a uit pe Liqui.io la ce pret are Decent acuma, bine stiu ca este vorba de "IOU" dar totusi, este un pret extrem de convenabil. Sper sa ramana la fel si dupa ce va incepe mainnet-ul.
Nu  are relevanta pretul de pe Liqui, cel putin nu in acest moment. Dupa lansarea finala si distrubuirea monedelor DCT pretul va scadea cel putin la inceput.
sr. member
Activity: 466
Merit: 500
M-a uit pe Liqui.io la ce pret are Decent acuma, bine stiu ca este vorba de "IOU" dar totusi, este un pret extrem de convenabil. Sper sa ramana la fel si dupa ce va incepe mainnet-ul.
legendary
Cum adica autentificare prin  SMS? este la fel ca in cazul 2fa? si de ce nu au ales ceva mai comun. Poate unii dintre noi nu doresc sa isi dezvaluie numarul de telefon, fiind vorba de date personale.
Vor oferi si optiunea de autentificare in doi pasi, pe viitor. Cel putin asa am inteles din informatiile oferite de Decent.
sr. member
Cum adica autentificare prin  SMS? este la fel ca in cazul 2fa? si de ce nu au ales ceva mai comun. Poate unii dintre noi nu doresc sa isi dezvaluie numarul de telefon, fiind vorba de date personale.
legendary
Actualizare Importanta pentru Participantii la ICO-ul DECENT

Informatii despre Transferul Conturilor ICO DECENT

Sa inteleg ca urmeaza o migrare a conturilor ICO pe o platforma noua? Totusi  criteriul de autentificare prin SMS e putin cam neinspirat, sper sa ofere si alte optiuni pentru autentificarea in doi pasi.
legendary
Actualizare Importanta pentru Participantii la ICO-ul DECENT

Informatii despre Transferul Conturilor ICO DECENT

legendary
Care sunt  vestile? ce se mai aude? o sa avem mainnet-ul in Iunie sau va mai dura?
Din ce am inteles sunt in grafic, daca in Iunie este planificata lansarea atunci in Iunie va fi. Distributia recompenselor  se va face prin Iulie cum era de asteptat dealtfel...
  Am vazut ca incearca si in mare parte reusesc, sa atraga piata asiatica printr-o promovare intensa. Au incheiat  parteneriate cu diverse companii iar semnalele si reactiile venite din partea investitorilor, sunt foarte pozitive.
legendary
Care sunt  vestile? ce se mai aude? o sa avem mainnet-ul in Iunie sau va mai dura?
Din ce am inteles sunt in grafic, daca in Iunie este planificata lansarea atunci in Iunie va fi. Distributia recompenselor  se va face prin Iulie cum era de asteptat dealtfel...
legendary
legendary
Pentru ca tot am primit intrebari zilele acestea despre pret-ul ICO, cantitate totala  sau alte aspecte legate de totalul de monede DCT, generate de campania ICO, un articol extrem de informativ  poate fi citit aici: https://decent.ch/en/decent-ico-overview/
hero member
Activity: 1134
S-a inregistrat careva ca "tester" pe platforma Decent? Cum functioneaza? Sunt in grafic cu dezvoltarea? Vom avea un produs functional anul acesta? Am vazut ca cei de la Decent fac actualizari periodice insa sunt destul de zgarciti  cu informatiile. Iar informatiile gasite pe forum sunt destul de contradictorii.
Sunt in grafic, atat cu testarile cat si cu dezvoltarea platformei. Distributia ar trebui sa inceapa undeva in luna Iulie cel mai probabil, desi unii mai optimisti spera la o distributie  in luna Iunie.
Pana atunci oricine poate sa testeze platforma, accesand:

https://decent.ch/en/testnet/
Inca o luna si foarte probabil ca va incepe distributia, pretul pe Liqui ( chiar daca este vorba de DCT IOU) incepe sa creasca. Ceva predictii de pret? este realist sa speram la un 1-5$? din cate am inteles  pretul ICO, calculat la cursul actual ar fi undeva la 0.40-0.5$.
sa fim seriosi, 5 dolari  cred eu, ar fi cam mult chiar si pentru Decent, am inteles ca ofera o gama larga de optiuni pentru distributia de continut pe net insa  vorbim de 100 milioane de monede chiar daca nu toate  vor fi in circulatie.
1 dolar pare mai plauzibil.
hero member
Activity: 570
S-a inregistrat careva ca "tester" pe platforma Decent? Cum functioneaza? Sunt in grafic cu dezvoltarea? Vom avea un produs functional anul acesta? Am vazut ca cei de la Decent fac actualizari periodice insa sunt destul de zgarciti  cu informatiile. Iar informatiile gasite pe forum sunt destul de contradictorii.
Sunt in grafic, atat cu testarile cat si cu dezvoltarea platformei. Distributia ar trebui sa inceapa undeva in luna Iulie cel mai probabil, desi unii mai optimisti spera la o distributie  in luna Iunie.

Inca o luna si foarte probabil ca va incepe distributia, pretul pe Liqui ( chiar daca este vorba de DCT IOU) incepe sa creasca. Ceva predictii de pret? este realist sa speram la un 1-5$? din cate am inteles  pretul ICO, calculat la cursul actual ar fi undeva la 0.40-0.5$.
legendary

legendary
sr. member
nu stiu dsp ce probleme ar putea fi vorba in termenii lor, mai demult i-am intrebat despre posibile probleme legate de drepturile de autor si cum s-ar rezolva asemenea probleme, am primit un raspuns destul de evaziv oricum.
"mainnet-ul" este programat pentru luna Iunie-Iulie 2017, mai devreme nu vad nici o sansa de lansare a mainnet-ului.

Probleme cu drepturile de autor exista si la steemit chiar daca au acel sistem de raportare de multe ori este ineficient asa ca astfel de treburi  o sa existe tot timpul.
hero member
Activity: 1134
nu stiu dsp ce probleme ar putea fi vorba in termenii lor, mai demult i-am intrebat despre posibile probleme legate de drepturile de autor si cum s-ar rezolva asemenea probleme, am primit un raspuns destul de evaziv oricum.
"mainnet-ul" este programat pentru luna Iunie-Iulie 2017, mai devreme nu vad nici o sansa de lansare a mainnet-ului.
hero member
Activity: 570
Cand va avea loc  lansarea mainnet? Luna asta sau luna urmatoare? Imediat ne apropiem de 1 an de la inceputul ico-ului si inca nimic. Nu ma plang, dar nu imi place sa am blocati banii atat de mult timp.
Pages:
Jump to: