Pages:
Author

Topic: [ANN] [EDG] EDGELESS - Mainnet Versiyon 0.1 ☘️ - page 46. (Read 99768 times)

hero member
Activity: 658
Merit: 500
bj piyasa çıkasıya kadar sürekli bir hareket olucağı kesin alım satım yapmak için iyi olabilir ama posizyon almayı iyi hesaplamak lazım.
bj ten sonrada artık kar dağıtımı olayına odaklancam ben kilitli hesapta bekletme olayı çok ilginç bakalım nasıl bieşy çıkrcaklar
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
beklentisi çok fazla olan bir proje. ödül avcılarının yoğun ilgisi var ve çoğu yatırımı yapmış gibi gözüküyor.

Poloniex dedikoduları coini biraz daha yukarıya çekecektir. eğer polo ya girerse haddinden fazla bir satış gelebilir.

elinde EDG bulunan arkadaşlara bol kazançlar diliyorum. bu süreçte dikkatle takip etmek ve haberleri iyi analiz etmek lazım.  Smiley
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
Bountyleri karışık dağıtacaklarmış galiba. Ne zaman başlayacak? Kalan %80'den pay alabilen var mı?
Blackjack in demo sürümü bitip tam sürümü yayımlandığı zaman BOUNTY cilerin kalan %80 lik kısmı verilecek. Edgeless olarak verilecek ama belki bir sürpriz yapıp BOUNTY cilerin elinden alabilirler.
hero member
Activity: 560
Merit: 501
Bountyleri karışık dağıtacaklarmış galiba. Ne zaman başlayacak? Kalan %80'den pay alabilen var mı?

haziran temmuz da sanırım dağıtılacak. keşke edg olarak dağıtmasalar Smiley versinler o günün güncel kurundan btc olarak dağıtsınlar daha mantıklı dump'in da önüne geçerler hem.
hero member
Activity: 2156
Merit: 685
sr. member
Activity: 462
Polonun günlük çıkış limiti ile sürekli btc çıkıp kademeli alış yapıyorum 10 k dan 9 K dan ve 8 k dan alım yaptım. Sürekli alım yapmaya devam ediyorum. Piyasaya 200 btc girse uçar gider diye düşünüyorum. Bazı fake küçük duvarlar var.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Haftasonu altcoinler ile ortak buda geri çekildi şuan 8k altında işlem görüyor ancak hacimler oldukca cılız. Her 200-300 satoshi düşmesinde kademeli olarak ufak ufak alıyorum.
Bakalım en dibe kadar elimdeki btc yetecek mi..
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Satmam zaten arkadaslar. Ben bir coinde zararliyken hayata satmam. Yukselince yada ayni fiyata geldimmi elden cikarim.

Satma hocam. 00016 lardan liske girmistim 2-3 hafta icinde 00009 lara dusmustu sonra bikac ayda 00032 lere cıkmıstı geri. Bizim XU100 endeksinden getirisi cok daha kral valla  Grin
full member
Activity: 126
Merit: 100
Satmam zaten arkadaslar. Ben bir coinde zararliyken hayata satmam. Yukselince yada ayni fiyata geldimmi elden cikarim.
hero member
Bunu hangi borsadan satın alabiliyoruz arkadaşlar en güvenlice?

liqui ve bittrex de var şuanda dostum edg iki platformdan da alabilirsiniz. ben daha kolay ve kullanişli  olmasından dolayı liqui  yi öneririm.isterseniz siz de bakın girip hangisi kafanıza yatirsa.
full member
Activity: 232
Bunu hangi borsadan satın alabiliyoruz arkadaşlar en güvenlice?
hero member
Activity: 518
Merit: 500
Butun coinlerden kazandim bugunlerde son 4 gunde 3btc kazandim.
Ama bu coin yakti beni. Allah belasini versin 12kdan girdik. Daha yukselir dedik. Gittikce batti.

Kazandigim 3btc'ye sevinmiyorum. Bunda zarar ettigim 0.2btcye yaniyorum

kuzen birde sende biliyorsunki her attığında vurmak diye bir durum dünyada yok herkez daima kazanamaz.! ama elinde tuttuğunda illaki karlı olcaksın zaman ver
hero member
Ama bu coin yakti beni. Allah belasini versin 12kdan girdik. Daha yukselir dedik. Gittikce batti.

12 k dan aldiysan beklet kardeşim biraz bişi olmaz hazirana kadar dayan en azindan haziran temmuz gibi ben 20k satoshi civarlarinda gezinecegini düşünüyorum yani ölüsü bu coinin örnek veriyorum 3 4 ay sonra 25k satoshi civarinda gezmezi gerekli. bu arada yatırım tavsiyesi değildir ama beklenti o yönde ve başaracagini düşünüyorum.
sr. member
Activity: 406

millet baya olumlu konuşuyor bu coin hakkında. eğer sıkıntı yoksa elinizde tutabilirsiniz de yani. biraz projeyle alakalı biraz da yapay şekilde pump ihtimali olabilir gibi duruyor. hele ki güzel bir exchange'e girerse...
full member
Activity: 126

sr. member
Activity: 532
Arkadaş rakamları 50x 100x ile çarpmayı seviyor marketcap bile 1 trilyon dolar olacakmış yakında.
Gaz veriyor sürekli yanlışlıkla bi tavsiyesine uyup zarar etmiştim.
İlkokul matematiği değil az biraz zeka lazım..

onceki sayfalarda millet yazdi cizdi twitterden telegramdan falan kampanya yapiyorlar 1edg token 1 usd calisma yapiliyor diyolardi.

buyuk beklenti icinde olanlar zaten bu kampanya calismasini surdurenler ya da takip edenler. icodan ~0.02 usd ye token maliyetin varsa zaten suanki degerinde 6x deger kazandirdigi ve 1usd gibi bir rakamin proje icin cok da uzak olmadigi ortada.

surekli gaz verdigimi soylemissin? yaptigim islemleri yazdigim post sayisi 10 u gecmemistir ve ozellikle alin zarar etmezsiniz diye bir sey yazdigimi da hatirlamiyorum. farkli aykiri yorumlamayi severim. yorum yapmak ayri seydir, yatirim tavsiyesi vermek ayri seydir.

Kuzen sana demek istememiştim yanlış oldu matematik özürlü arkadaş icin söylemiştim.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
Arkadaş rakamları 50x 100x ile çarpmayı seviyor marketcap bile 1 trilyon dolar olacakmış yakında.

onceki sayfalarda millet yazdi cizdi twitterden telegramdan falan kampanya yapiyorlar 1edg token 1 usd calisma yapiliyor diyolardi.

buyuk beklenti icinde olanlar zaten bu kampanya calismasini surdurenler ya da takip edenler. icodan ~0.02 usd ye token maliyetin varsa zaten suanki degerinde 6x deger kazandirdigi ve 1usd gibi bir rakamin proje icin cok da uzak olmadigi ortada.

surekli gaz verdigimi soylemissin? yaptigim islemleri yazdigim post sayisi 10 u gecmemistir ve ozellikle alin zarar etmezsiniz diye bir sey yazdigimi da hatirlamiyorum. farkli aykiri yorumlamayi severim. yorum yapmak ayri seydir, yatirim tavsiyesi vermek ayri seydir.

@cabsav
iskembeden konustugumu falan mi dusunuyorsun? ozellikle ico bonusu ile alim yapanlari referans alarak hesapladim.
28 subat bonus %20
1 eth ~15,8 usd | 0.0134 btc | 1200 token  // btc/usd 1200$
token maliyeti, ~0,013usd | ~0,000012 btc

suanki fiyati uzerinden 3 5 10 20 50 100 kat degerlenecek seklinde bir hedef koymak suanki gerceklikten uzak kalir fakat icocular icin 100x hedeflenen kampanya icin hayal degil.
hero member
Activity: 742
Dün akşam dumplamaya çalıştılar 10.000 seviyesinde hep tepki geldi. arka arkaya 3 kez denedi ancak 10k yı sanki taban yapmış gibi geri fiyat yükseldi. 20k yı bir hafta icerisinde gösterebilirler. Suan icin 11k altı al 12500 ustu sat denenebilir. gün içerisinde birkac kez bu sekilde edg döndürebilirsiniz.

aynen hocam şuadan 11k civarlarında geziniyor bittrex girmesi herkesin beklediği gibi işe yara bir yükseliş yaşatmadı daha geçerli borsa bulması lazım ki 2 -3 x attırsın
kraken polo falan ozman fark ettirir ama yarını bekleyin bakarsın ark gibi yükselişte elinden çıkaran olduysa yollana bilir.
Hergun 2 ye katlayan coin daha uretilmedi Smiley
Bittrexte ve liquide ikisinde birden hacimleri gayet iyi gidiyor. Poloya suan girse fiyatta ole buyuk bir artis beklemeyin bence.
Bu coin suanki sartlara gore haziran temmuz gibi zaten 25k altinda olmaz. Ben stratis hareketi bekliyorum acikcasi

Hocam merhaba ben forumda pek aktif biri değilim coin işi çok az ilgileniyorum 1 senedir.Şuandada poloneix az olsa coinlerim var ve yatırım yapıcak alt coin arıyorum.Bu coin gördüm iyi bir coin benziyor projesi güzel coin nasıl alabilirim şuanda 1 EDGELESS şuanda ne kadar 1 dolar ne kadar alabilirim ona göre alıcam ve nasıl alacağım hakkında bir video var mı?

https://liqui.io/#/exchange/EDG_BTC bu siteden alabilirsin, kullanımı kolay bir site.

tanesi 11-13 cent arası...
newbie
Activity: 35
Merit: 0
Dün akşam dumplamaya çalıştılar 10.000 seviyesinde hep tepki geldi. arka arkaya 3 kez denedi ancak 10k yı sanki taban yapmış gibi geri fiyat yükseldi. 20k yı bir hafta icerisinde gösterebilirler. Suan icin 11k altı al 12500 ustu sat denenebilir. gün içerisinde birkac kez bu sekilde edg döndürebilirsiniz.

aynen hocam şuadan 11k civarlarında geziniyor bittrex girmesi herkesin beklediği gibi işe yara bir yükseliş yaşatmadı daha geçerli borsa bulması lazım ki 2 -3 x attırsın
kraken polo falan ozman fark ettirir ama yarını bekleyin bakarsın ark gibi yükselişte elinden çıkaran olduysa yollana bilir.
Hergun 2 ye katlayan coin daha uretilmedi Smiley
Bittrexte ve liquide ikisinde birden hacimleri gayet iyi gidiyor. Poloya suan girse fiyatta ole buyuk bir artis beklemeyin bence.
Bu coin suanki sartlara gore haziran temmuz gibi zaten 25k altinda olmaz. Ben stratis hareketi bekliyorum acikcasi

Hocam merhaba ben forumda pek aktif biri değilim coin işi çok az ilgileniyorum 1 senedir.Şuandada poloneix az olsa coinlerim var ve yatırım yapıcak alt coin arıyorum.Bu coin gördüm iyi bir coin benziyor projesi güzel coin nasıl alabilirim şuanda 1 EDGELESS şuanda ne kadar 1 dolar ne kadar alabilirim ona göre alıcam ve nasıl alacağım hakkında bir video var mı?
sr. member
Activity: 532
bittrex e girmesi alici bulmasinin yaninda satici icin de guvenilir bir market oldu. hacim artsin simdilik kafi benim icin xd
2 ayda 100x beklentisi olustu herkeste ama platform acilmadan 100x uzak gorunuyor bana kalirsa.

Yavas kardes yavas. Can catlasa burdan oda olursa 5x x10 yapar. Oda belli degil yani.
X2-x3 yapar ama bence

benim ico crowdfunding maliyetim 0.017 usd.
ilk gun icoya girenlerin maliyeti 0.015 usd gibi bir rakamdi.
tabi ico suresi boyunca eth 3x yapmasini da gozonunde bulundurmak gerek, fakat an itibari ile zaten 8x gibi iyi kazanc yakalandi.

bittrex e girmesi alici bulmasinin yaninda satici icin de guvenilir bir market oldu. hacim artsin simdilik kafi benim icin xd
2 ayda 100x beklentisi olustu herkeste ama platform acilmadan 100x uzak gorunuyor bana kalirsa.

100x mi o kadar  olması için 50 doları geçmesi lazım. olur mu olur kripto piyasasına olmaz yokta 100 x çok yaa Cheesy kapağım kaya bilir

100x icin ilkokul matematigi yeterli.
anlik degeri ~0.12 usd bu fiyattan 100x beklentisi 12 usd xd

Pages:
Jump to: