Pages:
Author

Topic: [ANN] [EDG] EDGELESS - Mainnet Versiyon 0.1 ☘️ - page 73. (Read 99768 times)

hero member
Activity: 742
Merit: 501
Pazartesi veya Salı günü Black Jack Beta'yı göreceğiz sanırım, en azından resim& oynanış videosu vs.

Bu şekilde bir içerik paylaşırlarsa, ve göze hoş gözürse yatırım gelecektir...
hero member
Activity: 518
Merit: 500
bence 2 geçmesinin yeterli olduğunu düşünüyorum. diğerleri uzun vadeee projenin tutmasılaya ulaşılabvilir anca
hero member
Activity: 2156
Merit: 685
Az zaman kalmış son birkaç günde yüklü yatırım gelmezse hedeflere ulaşamayacak. 3, 4 ve 5. miltaşlarına ulaşması çok zor ama 2.yi tamamlar gibi görünüyor. Son 2 gün belirleyici olacak diye düşünüyorum.
hero member
blog olayını anlamadım öylesine yazsak olurmu acaba!

kopyla yapıştır tavsiye etmem.
biraz bişeyler kat kendinden biraz arak yap ozman olur uzun yazdınmı kabul ederler.
hero member
şansını dene. kopyala-yapıştırı anlarlar ama...
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
blog olayını anlamadım öylesine yazsak olurmu acaba!
hero member

Zaman nasıl geçiyor! EDG almak için sadece 10 gün kaldı.
hero member
bizim bölümden 3-5arkadaş yolladı, kimileri kabul edildi. Az çok alınır edg token.

Az para toplanmasının çok önemi yok.

deneyeceğim. biraz uğraşmak gerekecek Cry

gönderme resimli çiçekli böcekli yap yazıda boşta olsa uzun olsun kabul ederler.

ama benim prjomi değerlendirmediler . faceten edgelessTR kurdum https://www.facebook.com/edgelessTr desteğinizi  bekliyorum
sr. member
Activity: 415
bizim bölümden 3-5arkadaş yolladı, kimileri kabul edildi. Az çok alınır edg token.

deneyeceğim. biraz uğraşmak gerekecek Cry
hero member

sr. member
Activity: 415
blog gönderecektim. bir türlü hazırlayamadım iyi bir geliri olmaz diye isteksizim aslında. Undecided
hero member

20, 30 eth falan ilerliyor azar azar... Grin
sr. member
Activity: 546
Merit: 251
20 $ ETH lerini kim Edgeless' e geçirmek isterki. Kıyamazlar adamlar illerindeki ETH lere .
hero member
Son haftaya giriliyor artık 9gün falan kaldı. son günlere doğru artacaktır yatırım ama 100bin ethlee ulaşır mı bilinmez...
hero member
yok pek zannetmiyorum zaten bonuslu alış olcak aslında icoda dolar bazında hareket önemli oluyorda.
geri dönüşte kaybetirmiyor fazla . bakalım nasıl olcak ben yatırım alacağını düşünüyorum
sr. member
Activity: 476
Ethereum yükseliyor. etf onaylanmaması tüm eth icolarını olumsuz etkileyecek. dahada fazla zor toplanır edgeles te.
hero member
Etf onaylanmamış... neler olacak izleyelim.. Smiley
hero member
adamların ellerinde eth daha da değerlendir. btc düşüş oldu sanırım duurm olumsuz . olacak
hero member
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
sadece tokeni cüzdana eklediklerine dair ekran görüntüsü paylaşmışlar özel bir durum yok myetherwalletta da listelendi yakında mist wallet kodlarınıda paylaşırlar ethereumun kendi cüzdanınada ekleriz.
Pages:
Jump to: