Pages:
Author

Topic: [ANN] [EDG] EDGELESS - Mainnet Versiyon 0.1 ☘️ - page 96. (Read 99768 times)

hero member
Activity: 518
Merit: 500
ben vSlice kazandım azcık kumar olayı olunca çok talep görür hep birde dürüstlüklerini kanıtlarlarsa kesin iş yapar ben azında bi 30 dolar gönderirim.
hero member
Activity: 742
Merit: 501
bende de twitter stakeleri saymıyor. siteden devamlı logout oluyor. aynı slacktan soracağım.. bilgi veririm çözümü varsa...  Huh

browser cachlerini otomatik siliniyormu acaba,aynı sorun

browser dan olacağını düşünmüyorum twitter da girişte uyugulama istiyor izinver diye izin veriyorsun. bende yazıyı görünce merak ettim gene girdim uyugulama izin ver gene geldi. bence sistemsel bir sorun var.
Aynı olay bende oldu ilk 1 gün civarı o şekilde oluyor belli bir süre sonra düzeliyor yine sürekli giriş yapıyorsunuz ama stake düzgün şekilde yenilenmeye başlıyor.
@navigo, farklı browserlarda giriş yapıyormusun? ben chromo ve opera kullanıyorum ikisiylede giriş yapmıştım. bu yüzdenmi atıyor acaba.?
Yok sürekli Chrome ile mobilden giriş yapıyorum ama belli bir süre geçince atıyor ve twitter her seferinde izin isteği sayfası geliyor izinli uygulamalara bakıyorum izni var olmasına rağmen izin istiyor facebook da böyle bir Sorun yok facebookta atıyor ama ikinci üçüncü kez izin istemiyor direk açılıyor.
ikinci browserdan hiç girmeyim ozman. birkaç güne belli olur. stake saymış ama twitterdaki tüm twitleri retweetledim.

bu arada, edgeless'in  medium.com daki tüm blog yazılarını okudum. gerçekten adamlara saygı duydum. çok profesyonel gözüküyorlar. Hiçbir ICO'da kimseye öneride bulunmadım ama bunlar işini bilen adamlara benziyorlar. Umarım scam vs değillerdir, dedikleri sistem çalışırsa çok güzel birşey geliyor, palavra atmıyorlarsa... (icolarda, insanın içinde hep bir şüphe oluyor, okadar çok dolandırıcı ico çıktı ki...)
sr. member
Activity: 350
Merit: 250
CrowdWiz
kardeş facebook ve twittera bizde girdikte aynı sorun bendede oluyor. devamlı sıfır gösteriyor bu
hero member
Activity: 854
bende de twitter stakeleri saymıyor. siteden devamlı logout oluyor. aynı slacktan soracağım.. bilgi veririm çözümü varsa...  Huh

browser dan olacağını düşünmüyorum twitter da girişte uyugulama istiyor izinver diye izin veriyorsun. bende yazıyı görünce merak ettim gene girdim uyugulama izin ver gene geldi. bence sistemsel bir sorun var.
Aynı olay bende oldu ilk 1 gün civarı o şekilde oluyor belli bir süre sonra düzeliyor yine sürekli giriş yapıyorsunuz ama stake düzgün şekilde yenilenmeye başlıyor.
@navigo, farklı browserlarda giriş yapıyormusun? ben chromo ve opera kullanıyorum ikisiylede giriş yapmıştım. bu yüzdenmi atıyor acaba.?
Yok sürekli Chrome ile mobilden giriş yapıyorum ama belli bir süre geçince atıyor ve twitter her seferinde izin isteği sayfası geliyor izinli uygulamalara bakıyorum izni var olmasına rağmen izin istiyor facebook da böyle bir Sorun yok facebookta atıyor ama ikinci üçüncü kez izin istemiyor direk açılıyor.
hero member

hero member
Activity: 854

ikm
sr. member
Activity: 420

hero member

sr. member
Activity: 434
ben twiter ve facbook giriş yaptım ama bu gün girdiğimde yeniden kayıt yapıyor anlamöadım nasıl sabilt kalıcak beğeni ve paylaşımlarım görünmüyor.
sr. member
Activity: 476
bunun imzasına çok giresim varda emin olamıyorum !
ama icosuna 30 dolarlık göndercem
bence fazla beklentin olmasın
sr. member
Activity: 448
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
hero member

power hour'u takip edersin, çok para gelir gibi olursa sende atarsın
hero member
Activity: 644
Merit: 502
Edgeless ICO'ya 4 gün kaldı !!!
EDG'ler sadece "POWER HOUR" da %20 indirimli olacak!
"Power Hour" un sizin bölgenizde nezman olacağını kontrol ediniz: (Aşağıdaki resime tıklayın)

Salı günü saat 18:00 da power hour u canlı takip edecegim. Ona göre girip girmemeyi düsünüyorum.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
hero member
Edgeless ICO'ya 4 gün kaldı !!!
EDG'ler sadece "POWER HOUR" da %20 indirimli olacak!
"Power Hour" un sizin bölgenizde nezman olacağını kontrol ediniz: (Aşağıdaki resime tıklayın)

sr. member
Activity: 415
biraz okudum iyi bir projeye benziyor. ico başladığında iyi para toplayabilirlerse, minik bir miktar girmeyi düşünüyorum
sr. member
Activity: 476
dev takımı rus. sağlam pabuç değil bu takım. dolandırabilirler herkesi
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
icoya katilmaya karar verdim. 0.1bitcoin karşılığında etheryum alacağım ve bu kumar icosuna gondereceğim. bu benim için ilk olacak. bakalım neler olacak  Smiley
hero member
Twitter ve facebook kampanyalarına baktımda

twitterda, ~900hesap olduğunu gösteriyor kampanyada

fbookta ~600hesap.

ikisinin toplam ödülü 2milyon edg.

--4gün sonra ico başladığında, eğer yüksek para toplanacak gibi bir izlenim doğarsa, kampanya katılımcıları 3 katına çıkar. şuan fazla fake hesap yokmuş gibi geldi bana 900,600 normal rakamlar...
hero member
Activity: 518
buna 3 5 yatırım yapmak lazım sanki . kumar coinleri kaybetirmez Cheesy Grin Grin
Pages:
Jump to: