tor butun soruları sıkılmadan yanıtlıyor kendisini bu projeye adamış izlenimi uyandırdı bende.yonlendirmeleri ve ne yapmamız gerektiğini bilale anlatır gibi anlattı.
zamanı olanlar enigmarines için kasabilir gibi sonuçta harcanan zamana değecek şekilde ödül vaad ediyorlar.can da slack grubunda o da bayaa aktif ve yoğun gozuktu bana o yüzden selam vermeye dahi çekindim hehe.slackte daha fazla turk olması lazım Yunanlıların sayısı sanırım turklerden cok(ver gazı)
ben sadece twitterindan destek olmaya calısacagım.umarım ico daki, hedeflerine ulaşabilirler.
Tor neredeyse bütün gün toplulukla ve projeyle ilgileniyor. İnsanlarla oldukça iletişime açık ve sorunlarıyla tek tek ilgileniyor. Enigmarines oluşumu için biraz zaman ayırmanız gerekiyor fakat katılımcılar muhakkak karşılığını alacaktır.
Şuan için kampanyada güzel bir feedback aldık, kısa sürede iyi bir topluluğa sahip olduk bu gerçekten umut verici. Ayrıca Bitcoin ve Ethereumdaki yükseliş ICO için büyük bir avantaj olacağını ve hardcap'a ulaşacağımızı düşünüyorum.
2.Yorumu güncellemeler ve duyurular için ayırmıştık, burada duyurusunu yaptık ayrıca ara sayfalarda da bir duyuru yayınladık sanırım gözünüzden kaçtı. 1-2 gün arayla yeni katılımcıları kontrol edip kampanyaya dahil ediyoruz, akşama bir güncelleme yapacağız. Sayımları manuel olarak yapıyoruz, çok sayıda spam başvuru oluyor bu yüzden böyle sayım yaparak gerçek katılımcıların ve kampanyaya doğrudan emek verenlerin daha fazla kazanç elde etmesini sağlamayı umuyoruz. Bu konuda olabildiğince hassas davranıyoruz.
Ayrıca yorumdan bağımsız olarak, danışman listemizi güncelledik. Listede çok etkili isimler var, incelemenizi tavsiye ederim